Buttplugs og anden anal sexlegetøj

En buttplug er et anal sexlegetøj som er yderst populære

Et stykke legetøj som ofte bliver brugt i BDSM sammenhæng er anal sexlegetøj. For nogle, især de ”pæne” piger, er analsex forbundet med noget forbudt og måske endda ydmygende.

Her hos Sadistens Toolbox har vi Anal vibratorer, analplugs, buttplugs i glas, oppustelige buttplug, analkæder o...

En buttplug er et anal sexlegetøj som er yderst populære

Et stykke legetøj som ofte bliver brugt i BDSM sammenhæng er anal sexlegetøj. For nogle, især de ”pæne” piger, er analsex forbundet med noget forbudt og måske endda ydmygende.

Her hos Sadistens Toolbox har vi Anal vibratorer, analplugs, buttplugs i glas, oppustelige buttplug, analkæder og buttplug sæt. Vi anbefaler, at du starter ud med et mindre anal buttplug så du kan få en fornemmelse af Anal sexlegetøj før du kaster dig ud i noget større og lidt mere "øvet" anal sexlegetøj. Et sikkert valg er vores Butt plug sæt fra Liqourice Dip, som også er vores klart mest sælgende anale sex legetøj. Her har du mulighed for langsomt at udforske og udvide anale sexlege.

Generelt prøver flere og flere danske kvinder sig af med anal sexlegetøj da det for de fleste er en positiv overraskelse af supplere med stimulering analt. Derudover er det også mere udbredt med analsex og derfor helt naturligt at flere køber sexlegetøj til anal brug. Hvis du er til anal plugs med vibration kan vi anbefale Fanny Hill som har gode vibration og en god størrelse som passer til de fleste behov, og skulle den ikke passe så er den oppustelig, så den skal nok komme til at passe enhver.

Husk altid at bruge godt med glidecreme (gerne den vandbaserede glidecreme) når du bruger analvibratorer og plugs for den bedst mulige oplevelse.

Mere

Buttplug  Der er 39 varer.

pr. side
Viser 37 - 39 af 39
 • 359 DKK

  Med dette lækre sæt fra Jovial får du alt du har brug for til analleg. og til fræk analsexbestår af :Drejet analplug med sugefod (total længde 16,7 cm, Ø 4 cm) Konisk analplug med stopper og kuglestreng (total længde 31 cm, pluglængde 6,6 cm, Ø 2,6-2,8 cm) Analplug med stopper og hale (total længde 16,2 cm, pluglængde 7,7 cm, Ø 1.3-3,4 cm) Elastisk...

  359 DKK
 • 169 DKK

  Geisha Den er godt nok fræk. En kugleformet analplug der anbefales til nybegyndere. Den har en fodstop som gør den behagelig også ved længere tids brug. En sød lille plug med 2 bevægelige geisha kugler indeni. der giver en super fræk stimulering når man bevæger sig. den er oplagt til leg med Dominans som en del af en opgave.

  169 DKK
 • 299 DKK

  Stål buttplug med et lille smykke i enden. det er en lille udgave hvor de fleste kan være med. stålet gør at det er glat og ikke suger væske, og så kan man køle det ned eller varme det op og det giver nogle spændende muligheder. og så vejer den lidt så gør at man ikke glemmer den.. 

  299 DKK
Viser 37 - 39 af 39