Creme & Olier  

Varer
18 varer.

Viser 1 - 12 af 18

Cremer og olier – for den maksimale nydelse

De fleste mennesker i den seksuelt aktive alder kan blive enige om, at tilfredsstillende sex kræver en vis mængde friktion. Hvis stimulering af de erogene zoner skal bære frugt i form af nydelse og ekstase, kan det ikke nytte noget, hvis berøringen er 100% gnidningsfri.

Men det kan også blive for meget af det gode – og erotisk samvær må ikke gøre ondt eller være forbundet med gener. Derfor anbefales det, at man anvender passende hjælpemidler, for eksempel cremer og olier, når der er behov.

 

Hvornår er der behov for cremer og olier?

Selvom især yngre kvinder for en stor dels vedkommende sagtens kan klare sig foruden glidecreme og lignende, kan der opstå situationer, hvor lidt ekstra smørelse er nødvendig. Det kan for eksempel være i forbindelse med analsex, eller ved vaginalt samleje hvor den naturlige produktion af fugt er ude af balance.

Tørhed i skeden kan opstå som følge af sygdom, hormonelle forstyrrelser, stress, dehydrering eller sygdom. Med den rette glidecreme kan du undgå smerter ved samleje og samtidig forebygge infektioner som følge af irritation i slimhinderne.

 

Brug stimulerende glidecreme og opnå større nydelse

Glidecreme fremstilles ikke udelukkende til praktiske formål. Du kan i vores shop finde glidecreme med kølende eller varmende effekt, som kan øge blodgennemstrømningen i de følsomme områder og dermed give dig en mere intens oplevelse.

Du kan for eksempel med stor fordel prøve den populære DUREX Intense Orgasmic Gel, som er baseret på den stimulerende Desirex formel, og som virker skiftevis varmende, kølende og prikkende.

 

Varm op med en lækker olie til massage

Hvis du vil sætte fuld styrke på dit forspil, er en velduftende og varmende massageolie et oplagt bud. Du kan tilmed benytte olien som glidecreme under selve akten.

Vær dog opmærksom på, at det ikke anbefales at bruge oliebaserede produkter sammen med kondomer eller sexlegetøj med latex overflade.

 

Glidecreme til analsex

Da endetarmen ikke på samme måde som skeden producerer sit eget glidemiddel, er glidecreme et must, hvis du ønsker at dyrke analsex. Anos Special spray er særligt fremstillet til dette formål.

Denne glidecreme er oliefri og vandopløselig og kan derfor anvendes sammen med kondomer. Glidecremen har en kølende effekt, som samtidig virker beroligende og afslappende på huden.

 

Vælg den rette glidecreme til leg med sexlegetøj

Ønsker du at benytte sexlegetøj, er det vigtigt, at du vælger en vandbaseret glidecreme. Så er du på den sikre side, idet du undgår at glidecremen interagerer med sexlegetøjets overflade.

Se det store udvalg af glidecreme til sexlegetøj i vores shop.

Hvilke typer olier og cremer til sex findes der?
   

Du kan både finde vandbaseret og silikonebaseret glidecreme samt diverse massageolier.

Hvor kan jeg bestille olier og glidecreme online?
   

Du kan købe olier og glidecreme fra de bedste brands i vores webshop, så du kan maksimere nydelsen for alle parter.

Hvorfor bruge olier eller cremer til sex?
   

Med de rette olier og cremer kan du øge nydelsen og opnå større tilfredsstillelse.