Electrosex  

ELECTRO SEX: Udforsk Den Elektriske Verden af Sensuel Stimulation

Vores ELECTRO SEX-kategori er dedikeret til at tilfredsstille dine behov for elektrisk stimulering og udforske den spændende verden af sensuel elektronisk leg. ELECTRO SEX er en form for seksuel stimulation, hvor elektriske impulser anvendes til at skabe intense og unikke fornemmelser i kroppen.

I vores udvalg finder du et bredt spektrum af ELECTRO SEX-produkter, herunder elektrodelektroder, stimulatorer og tilbehør. Disse produkter giver dig mulighed for at udforske forskellige former for elektrisk stimulering, fra mild til intens, og tilpasser sig dine præferencer og ønsker.

Varer
71 varer.

Viser 64 - 71 af 71

Hvad er Electrosex, og hvordan kan det berige min oplevelse?
   

Hey der, fremtidsorienterede eventyrer! Electrosex er en spændende form for leg, der bruger elektriske impulser til at stimulere nerveenderne. Det kan give en helt ny dimension af fornemmelser, der rækker fra lette kildrende strømme til mere intense pulseringer. Med Electrosex kan du udforske nye grænser og opleve nydelse på måder, du aldrig har forestillet dig!

 Er Electrosex sikkert at prøve?
   

Absolut! Men som med enhver ny oplevelse, er det vigtigt at tage sig tid til at lære og forstå, hvad det indebærer. Med Electrosex er sikkerhed og samtykke nøgleelementerne. Brug altid udstyret som instrueret, og kommuniker åbent med din partner om dine grænser og komfortniveau. Dit eventyr i Electrosex skal være lige så trygt, som det er spændende!

Hvordan vedligeholder jeg mit Electrosex udstyr?
   

Godt at du spørger! For at holde dit Electrosex-udstyr i topform, skal du rengøre det grundigt efter hver brug. Følg producentens anvisninger for specifikke rengøringsprocedurer og husk at opbevare dit udstyr på et sikkert, tørt sted. Når du passer godt på dit udstyr, er du klar til mange fremtidige eventyr. Klar til at tage springet ind i den elektrificerende verden af Electrosex? Vi er her for at guide dig!

Electrosex åbner op for helt ny stimulering

Electro sexlegetøj stimulerer dig med strøm i stedet for vibrationer. De giver en dybere og mere intensiv stimulering end vibrerende sexlegetøj. Electro sexlegetøj kan anvendes alene eller sammen med partner. Strøm er super lækkert når man finder den udgave der passer en. Violet Magic wand er statisk EL. og blev opfundet i starten af 1900 talte kort efter man opfandt EL.

Elektrosex - leg med elektriske impulser

I mange år troede man at man kunne kurere mange sygdomme med EL og der for lavet man Violet wand og lavet alle mulige glas til den. Der står også en udgave i fleste fysik lokaler hvor mange har prøvet at den får håret til at stritte. Der fås flere udgaver af den som kan mere eller mindre.

Så er der det der hedder tense som er lavet til muskeltræning

Og så er der e-stim som også er tens men lavet til smerte leg og giver en anden følelse end de alm. tens enheder. Til disse enheder kan man få alt muligt tilbehør til både indvendig og udvendig.

E-stim er Tens der er lavet i en BDSM udgave, det vil sige at man har lavet den mere bruger venelig og smerten er ikke helt så nappenede/skærende. Og så findes der en masse tilbehør til denne type enhed.

E-stim er egentlig et mærke. Men E-stim er SÅ dominerende på markedet at mange kalder denne type for electroleg for E-stim, men der findes også MyStim og Rimba Electro. Begge er ganske udemærket mærker, men i en anden prisklasse. De er super gode til dig som lige vil finde ud af om electro leg er noget for dig.

Hvis du er bekymret for at denne form for sex skal gøre ondt og er meget smertefuldt, så kan du tage det helt med ro. Electro sex kan være alt fra en blid og behagelig summen i underlivet, som stimulere til orgasme, til en skærende smerte. Denne form for stimulans påvirker kroppen på en helt ny og spændende måde, som du ikke oplever gennem almindelig samleje. Der er ingen tvivl om at elektro sex er et besøg værd, som du nok ikke vil fortryde.

Se meget mere i vores SM shop

Brug ikke dit elektrosex legetøj

Du er gravid, har hjerteproblemer/har pacemaker. Lad også hellere være, hvis du er dehydreret, meget træt eller føler dig små-syg. Det først og fremmest vigtigst med sikkerhed, og det skal du altid overveje, når du leger med BDSM, ligesom det kan gøres med electro sex.

Electrosex Underkategorier