Varer
8 varer.

Viser 1 - 8 af 8

Viser 1 - 8 af 8

Singletails  

Her finder du spændende singletails, som alle er hånd bygget og i nogle i nylon og nogle i forskældige typer læder 
Her vil du finde Bullwhips, snakwhips og sinalwhip. som  alle går ind under singletails 
der er mange måder at bruge en singletail på, inden man køber skal man finde ud af hvordan man forestiller sig at man vil bruge dem. 
alle singletails står beskrevet med målet fod, en fod et =30 cm og fald og craker er aldrig en del at den måle længde 

Dette fantastiske redskab er der mange der er bange for ikke mindst modtager, men det behøver i ikke være hvis den der står i den anden ende har øvet sig lidt. de fleste vil med en kort singletail og 10 min undervisning kunne lave noget der bliver rigtig godt. den kan alt fra at glide blidt hen over huden til at lave hul. det sidste er jo nok det der gør at mange er bange for dem, og forstålig nok.

Bull Whip

En Bull whip er en pisk med et fast håndtag lige som på en flogger. for enden af piske sidder et fald på en læder pisk er det en læder snøre der gradvis bliver tynder jo tætter man kommer på crakeren/popperen, på en nylon pisk er det er falskærms line der er faldet. 

Snake whip

Er med blødt håndtag forende sidder faldet på en snake whip af nylon siden den et stykke falskærms line hvor crakeren/popperen sidder 

Signal whip 

Er med blødt håndtag lige som en snake whip, men signal whippen er uden fald. detter gør at man ikke kan ret nemt kan skifte crakeren/popperen og bruger man dem til at slå på andre med kan man overføre sygdomme af den vej.


Hybrid whip

Er en mellem ting i mellem en bulle whip altså med fast håndtag og signal whippen uden fald, og lige som signal whippen så kan man ikke ret nemt skifte crakeren/popperen