Varer
8 varer.

Viser 1 - 8 af 8

 • Metal kyskhedsbur med hængelås. Buret er i stål og det holder effektiv penis på plads. Et lille twist kunne være at køle buret ned før det sættes på. Det vil give en anderledes og pirrende oplevelse for ham. Til par som vil lege med BDSM, bondage eller CBT.

  469,00 DKK
 • Elsker du  når pirrende underkastelse og kinky sexlege med dominans er i hovedsædet? Er du til Male Chastity? Hvis svaret er ja – så kig med her. Dette lækre kyskhedsbur fra Rimba, ”Spiralen”, giver den ultimative følelse af at være underlagt en andens vilje og lyst. Kyskhedsburet er udført i rustfrit stål, som giver en pirrende og tyngende fornemmelse 

  469,00 DKK
 • Hold ham i seng med denne silikone bur. Kyskhedsburet får penis til ikke at blive stiv. Buret er meget behageligt, også i lang tid. Det er let og fleksibel og har også sideventilation, så vask uden afmontering er mulig. Dette bur kan bæres usynligt under tøjet. Passer til næsten alle. En komplet pakke, så du er klar til at dominere ham fuldt ud.

  499,00 DKK
 • Robust og stilfuldt metal kyskhedsbur. Den er perfekt til pirrende dominans lege. Vil du beslutte, hvornår han skal have muligheden for at tilfredsstille sig selv, eller piller han for meget? Så kyskhedsburet fra Rimba perfekt til formålet. Kyskhedsburet hører til i den absolut luksuriøse ende af skalaen

  299,00 DKK

Viser 1 - 8 af 8

Pikbur  

Legen med kyskehed og begrænsningen, her lukke man mandens køn ind i et bur som gør at der ikke er plades til at han kan få rejsning, det at en anden overtager ens lyst gør noget mentalt for begge parter.
Pikbur findes i i mange udgaver, i silikone, metal og hårdt plast.
længder og den ring der sidder bag bollerne skal passe til den der har den på.