Varer
79 varer.

Viser 1 - 12 af 79

 • Påspændingsdildo for kendere! Den strukturerede og let bøjede dildo er udtagelig og neoprenbåndene er elastiske og justerbare. Remmen lukkes med en kliklukning. eller fin mere her https://www.sadistenstoolbox.dk/23-sexlegetoj

  449,00 DKK
 • Doc Johnson The Hand . Absolut et must, hvis du er til noget stort. Formet 1:1 efter en almindelig mandehånd. Perfekt til parret der har alt, eller til den alene person, som ønsker noget stor og realistisk i sig. Benyttes til fisting. Vi har alt i sexlegetøj og SM-udstyr. Benyt den med fordel sammen med vores vandbaseret glidecreme, for et bedre resultat. 

  449,00 DKK
 • Utrolig realistisk dildo med testikler og årer og med en sugekop i bunden som går at den kan sættes fast på glatte overflader. Den er super blød og hudfarvet og dildoen kan bøjes op til 30 grader pga. indvendige led. Den vipper desuden ikke tilbage med forbliver i den stilling du ønsker.

  449,00 DKK
 • Vil du har en dildo ud over det sædvanlige skal du have denne naturtro dildo. Den kan bøjes op til 30 grader og den vipper ikke tilbage men forbliver i formen. Den har en stor sugekop i bunden og kan derfor sættes fast på glatte overflader. Den passer også i en strap-on, så mulighederne er mange med denne skønne dildo.

  269,00 DKK
 • Dildo med sugekop Denne Silicone Huge Suction Dildo fra Kiotos-X er silkeblød og er lavet af højkvalitets silikone. Den leveres med en stærk sugekop, som du nemt kan sættes fast på en glat overflade.

  219,00 DKK
 • Lækker sugekop dildo Denne dildo er fremstillet af højkvalitets silikone og er silkeblød og fræk. Den kan monteres på harness eller fastgøres på alle glatte overflader.

  159,00 DKK
 • The uncut dildo er en dildo der ikke er omskåret hvilket kan give en anden fornemmelse end de andre mere traditionelt udformede dildoer der findes på markedet. Det er også en dildo af en vis størrelse med dens 52 til 66 mm i diameter og 260 mm i længden. Passer sammen med alt tilbehør fra Hung system.

  299,00 DKK
 • Hung system Jimmy er en af de store drenge i klassen, så den får du ekstra nydelse ud af. Der kan til købes sugekop eller håndtag så den er nem at have med at gøre. 

  299,00 DKK
 • Hvis man ønsker sig en lille tyk dildo har Hung system Cesar her at byde på. Den er ikke så stor men den er dejlig tyk. Godt med smørelse og et håndtag eller en sugkop fra Hung system så er du mere end tilfreds. 

  229,00 DKK

Viser 1 - 12 af 79

Kvinder  

Sexlegetøj til kvinder 

I vores udvalg af sexlegetøj til kvinder og piger, og uanset om du er til klitorisorgasmer, skedeorgasmer eller blot pirrende nydelse, kan du finde alt det sexlegetøj kvinder og piger drømmer om.

Kvinder kan få 7 forskellige orgasmer og vi har sexlegetøj der passer til dem alle.

Hvorfor så ikke sætte sig ind i hvordan legetøjet skal bruges bedst så du får den optimale nydelse ud af det

Sexlegetøj til kvinder Det er så meget mere end bare en plastiktissemand. Den skal passe til det man gerne vil opnå med sexlegetøjet.

Så der er nogle ting man skal forholde sig til når man skal købe sexlegetøj til en kvinde, hvad er behovet, hvor skal det bruges. skal det være overfladiske eller dybe vibrationer. Hvad for et materiale skal det være lavet af, pvc, nylon, glas, stål eller silikone. Sidstnævnte er noget det mest populær i dag på grund af den silkebløde overflade.

Derefter skal man kigge på om det er lavet på en fast kerne eller på en blød kerne. og så handler det om at finde noget man har lyst til at bruge, så sexlegetøjet ikke bare kommer til at ligge hjemme i skuffen. så kigger man på formen så man får noget der passer til den, eller de orgasmer man gerne vil stimulerer. at finde det rette sexlegetøj er ikke bare lige, så brug noget tid på at sætte dig ind i hvad for noget sexlegetøj passer til dig eller til din kvinde.

Kvinder Underkategorier