Buttplug med vibrator  

Opdag vores udvalg af Buttplugs med Vibrator

Gå på opdagelse i vores spændende udvalg af Buttplugs med Vibrator og find din nye favorit. Køb hos Sadistenstoolbox i dag og lad os tage din nydelse til det næste niveau.

Varer
3 varer.

  • Denne anal plug fra Rocks Off er den perfekte anal-stimulator. Den kan bruges både af mænd og kvinder. På dens skaft er der 3 kugler, stigende i størrelse, så du langsomt udvider og stimulere mere og mere. Den er derfor perfekt til nybegynderen, men kan selvfølgelig også bruges af den mere erfarne.

    269,00 DKK
  • Butt plug der er oppustlig  her får man hele pakken. en butt plug med vibrator og som også kan pustes op. så har man mulighed for at få fornemmelsen f at blive udblokket men kun indvendig og man kan få nydelsen af vibrationerne.

    269,00 DKK
  • Butt plug med vibratorer Oplev ekstreme vibrationer med denne fantastiske stålvibrerende buttplug. Genopladelig via magnetisk USB. Butt plug der kan det hele Leveres med en praktisk fjernbetjening, så du kan styre den nøjagtige vibrationsindstilling eller puls efter din eller dine partners smag. med denne trådløde butt plug

    349,00 DKK

Viser 1 - 3 af 3

Buttplugs med Vibrator: Intens stimulation og nydelse

Dyk ned i en verden af intens stimulation og nydelse med vores udvalg af Buttplugs med Vibrator. Uanset om du er nybegynder eller erfaren inden for anal stimulation, har vi det perfekte produkt til dig. Vores Buttplugs med Vibrator er designet til at tilfredsstille dine mest intime behov og give dig en ekstraordinær oplevelse.

Buttplugs i forskellige størrelser og med eller uden fjernbetjening

Vores udvalg inkluderer Buttplugs med forskellige størrelser, så du kan finde den, der passer bedst til dig. Uanset om du foretrækker noget mindre og diskret eller en mere fyldig og intens stimulation, har vi det perfekte valg for dig.

Vi tilbyder også Buttplugs med og uden fjernbetjening, så du kan vælge, om du vil styre vibrationerne selv eller overdrage kontrollen til din partner for ekstra spænding. Uanset dit valg er vores Buttplugs med Vibrator udstyret med kraftfulde vibrationer, der vil tage din nydelse til nye højder.

Her er der mange flere Buttplugs

Vores produkter er fremstillet af høj kvalitet og sikre materialer, der sikrer en behagelig og tryg brugeroplevelse. Uanset om du udforsker anal stimulation alene eller med en partner, kan du stole på vores Buttplugs med Vibrator til at give dig den ultimative tilfredsstillelse.

Du finder også sexlegetøj her