Nalone

En revolutionerende ny serie af sexlegetøj er kommet som giver brugerne mulighed for at styre vibrationerne med deres stemme/musik.

Rækken af ni interaktive sexlegetøj gør brug af den nyeste teknologi indenfor touch og lyd aktiveret samt Electro Magnetic Impulser til at tilføje et nyt niveau af sensuel sjov.

Varer fra Nalone

Viser 1 - 6 af 6

 • Tilbud!

  En dejlig g-punkt vibrator, som kan noget lidt andet, da den selvfølgelig har de 7 forskellige vibrationsmønstre, men denne model har også muligheden for at sætte en touch funktion til, og når denne er sat til, så vil den starte og stoppe an på om du røre ved den.

  399,00 DKK 449,00 DKK
 • Tilbud!

  Vibrator æg med rytme  Ægget kan viberer i takt til musik eller tale eller bare lyde omkring. det er en noget spændende nåde at lege på. og begynder hun self at stønne så bliver den ved at at viberer Den kan naturligvis også bruges som et alm æg der er flere vibrator-aeg

  299,00 DKK 349,00 DKK
 • Miu miu vibrator æg er et lækkert bækkenbunds trænings sæt til dig der gerne vil stramme op, til din og din partners fornøjelse.Med 7 vibrationer funktioner og en glat silikone belægning, er disse bækkenbundskugler effektive og giver behagelige resultater. Giv fjernbetjeningen til din kæreste og lad ham tage kontrol over dine orgasmer.

  449,00 DKK
 • 3 Review(s) 

  Magic wand Nalone Rock Et innovativt design for maksimal tilfredshed og nydelse.lækker lille magic wand med dybe slag. Denne genopladelige stavvibrator har en kraftig motor i hovedet som sender vibrationer direkte til dine intime og følsomme områder, og ikke gennem dine hænder. Plus, den er helt ledningsfri hvilket giver frihed til at eksperimentere.

  399,00 DKK
 • Yany bækkenbundskugler fra Nalone er et helt fantastisk redskab til alle kvinder, der ønsker bedre orgasmer og samtidig minimerer de på grund af vægten risikoen for inkontinens. 

  299,00 DKK

Viser 1 - 6 af 6