Kiotos

Kiotos er et Hollandsk firma med mange års erfaring med importer og producer BDSM sex legetøj. de har et kæmpe udvalg. hvor man får meget for pengene.

Varer fra Kiotos

Viser 1 - 12 af 23

 • Ny

  Klemme med muligheder  Fin lille klemme der trykke over et lille område og der med giver en intens smerte ikke mindst når man fjerner den. 

  149,00 DKK
 • En lidt anderledes glas dildo hvor den ene ende kan minde om en penis, mens den anden ende består af et andehoved, hvor der på toppen er en større kugle, som giver noget ekstra til denne dildo. Det betyder nemlig at der er to meget forskellige ender, som begge kan bruges, samtid med at du kan ændre temperaturen med varmt eller koldt vand. 

  149,00 DKK
 • Vil du have en dildo der er sikker at bruge både i skeden og i numsen, samtid med at den er nem at gøre ren. Så kunne denne dildo godt være et rigtig fint bud. Den er udformet som en penis, men det at den har den flade brede ende gør at den også er sikker at bruge analt.

  149,00 DKK
 • Skal du have en glas dildo der har flere muligheder, så kunne dette godt være et bud. Den ene ende har en enkelt kugle, mens den anden ende består af tre kugler, og begge ender kan sagtens bruges. Men legen stopper ikke her, for du kan også vælge at bruge temperaturen til at give en anden oplevelse.

  149,00 DKK
 • En rigtig fin glas dildo som kan bruges fra begge ender, om du vil bruge den lidt tykkere eller lidt tyndere end er helt op til dig. Så sammen med det du kan skifte temperaturen på den bare med kold eller varmt vand, gør at denne dildo giver dig flere muligheder for at tilfredsstille dig selv eller din partner. 

  169,00 DKK
 • En lækker blå glas dildo der har to ender, den ene ende er en smule mindre og tyndere end den anden. Men dette gør jo bare at du kan lidt mere med den, og det kan de fleste lide. Og hvis du så tager det at dildoen har to ender plus du kan bruge den selvfølgelig når den er stuetemperatur, men du kan også enten sætte den under enten den kold eller varme...

  149,00 DKK
 • Vil du have en butt plug der er noget af det nemmeste at holde ren, så skal du vælge denne ud af glas. Men det kan den er af glas kan også være med til at give lidt ekstra, da du har mulighed for at skifte temperaturen på den bare ved at holde den under enten den varme eller kolde hane. 

  139,00 DKK
 • Ny

  Keep your cock trapped under lock and key with this real steel chastity cage. This Future Tube chastity device is made of stainless steel. Lock up your cock in this gorgeous device. Insert your penis in the cage with an insertable size of about 65 mm. The inside diameter of the tube is 35 mm. It comes with a slightly curved round Ring with a diameter of...

  499,00 DKK

Viser 1 - 12 af 23