Kiotos

Kiotos er et Hollandsk firma med mange års erfaring med importer og producer BDSM sex legetøj. de har et kæmpe udvalg. hvor man får meget for pengene.

Varer fra Kiotos

Viser 64 - 84 af 125

  • Udforsk grænserne med Spider Mouth Gag Oplev spændingen ved Spider Mouth Gag og åbn døren til en verden af kinky BDSM-lege. Uanset om du er en erfaren entusiast eller ønsker at udforske dine grænser, vil denne ekstreme gag bringe dig til nye højder af erotisk nydelse og dominans. Mange flere gag her

    249,00 DKK
  • Lækker gag til leg med Urinsex Tag kontrollen og udforsk nye dimensioner af nydelse med vores BDSM Funnel Mouth Gag. Gør dig klar til at opleve en spændende og våd rejse, hvor fantasier bliver til virkelighed. Vælg vores trakt gag, og åbn døren til frække væskelege, der vil bringe dig og din partner til nye højder af nydelse og intimitet.

    279,00 DKK
  • Lækkert enkelt sort halsbånd med snor, så du kan holde din partner i kort snor. Dette halsbånd passer til en halsstørrelse på 39 til 49 cm, mens den fine snor er 65 cm lang. Det halsbånd er lavet af PU læder, hvis det er noget du tænker over. 

    199,00 DKK
  • Silicone Anchor Anal Butt Plug Sæt - Din Næste Store Oplevelse Venter Vores Silicone Anchor Anal Butt Plug sæt er designet til at give dig en bred vifte af fornøjelser. Dette sæt inkluderer fire butt plugs i forskellige størrelser, hvilket gør det til det perfekte valg for både begyndere, der lige er begyndt at udforske anal leg, og mere erfarne brugere,...

    299,00 DKK
  • En fin glas dildo der er udformet som en penis, der har en lille kurve. Og det at der er testikler på gør at den også kan bruges analt. Og så kan den det samme som alle de andre i glas, nemlig at den kan enten varmes op eller køles ned under vandhanen, og det kan give en hel anden følelse end hvis den er stuetemperatur.

    139,00 DKK
  • En fin glat glas dildo med to ender, den ene større end den anden, men det er jo også bare lækkert. På den tyndere ende er der også tre små knolde som kan være med til at stimulere dig eller din partner indvendig og være med til at forøge nydelsen. 

    119,00 DKK
  • En lidt anderledes glas dildo hvor den ene ende kan minde om en penis, mens den anden ende består af et andehoved, hvor der på toppen er en større kugle, som giver noget ekstra til denne dildo. Det betyder nemlig at der er to meget forskellige ender, som begge kan bruges, samtid med at du kan ændre temperaturen med varmt eller koldt vand. 

    149,00 DKK
  • Lækker glas butt plug med håndtag så den kan skrues ind. Den består af tre kugler i forskellige størrelser, og så bestemmer du jo selv hvor meget af den der skal indføres. 

    149,00 DKK
  • Vil du have en dildo der er sikker at bruge både i skeden og i numsen, samtid med at den er nem at gøre ren. Så kunne denne dildo godt være et rigtig fint bud. Den er udformet som en penis, men det at den har den flade brede ende gør at den også er sikker at bruge analt.

    149,00 DKK
  • Skal du have en glas dildo der har flere muligheder, så kunne dette godt være et bud. Den ene ende har en enkelt kugle, mens den anden ende består af tre kugler, og begge ender kan sagtens bruges. Men legen stopper ikke her, for du kan også vælge at bruge temperaturen til at give en anden oplevelse.

    149,00 DKK
  • En rigtig fin glas dildo som kan bruges fra begge ender, om du vil bruge den lidt tykkere eller lidt tyndere end er helt op til dig. Så sammen med det du kan skifte temperaturen på den bare med kold eller varmt vand, gør at denne dildo giver dig flere muligheder for at tilfredsstille dig selv eller din partner. 

    169,00 DKK
  • En lækker blå glas dildo der har to ender, den ene ende er en smule mindre og tyndere end den anden. Men dette gør jo bare at du kan lidt mere med den, og det kan de fleste lide. Og hvis du så tager det at dildoen har to ender plus du kan bruge den selvfølgelig når den er stuetemperatur, men du kan også enten sætte den under enten den kold eller varme...

    149,00 DKK
  • Fin blå dildo, som er udformet så den ene ende kan ramme g-punktet, mens den anden hat noget struktur der gør at den stimulere skedevæggen og dermed være med til at give en skedeorgasme. Den ene med kuglerne kan dog også bruges analt. Så dette er en dildo der kan bruges på flere forskellige måder og give flere forskellige stimuli. 

    149,00 DKK
  • 7 kugler i glad der bliver tykkere jo længere ned af dildoen du kommer, dette gør at der er masser af struktur der kan være med til at stimulere dig eller din partner. Den har også en lille krumning, som også kn være med til at stimulere nogle gode steder. 

    129,00 DKK
  • Vil du have en butt plug der er noget af det nemmeste at holde ren, så skal du vælge denne ud af glas. Men det kan den er af glas kan også være med til at give lidt ekstra, da du har mulighed for at skifte temperaturen på den bare ved at holde den under enten den varme eller kolde hane. 

    139,00 DKK
  • Et Pikbur, der Kræver at Du Afgiver Kontrollen kom kalorius bag lås og slå. Denne flotte Future chastity device er lavet i rustfritstål, rummer op til ca. 65mm.  Den indvendige diameter af tuben er 35 mm. Den let buede ring har en diameter på 45 mm.

    499,00 DKK
  • Alu dildo  Hvis det at væksle i mellem kulde og varme er sagen, så er alu/stål oplagt. Kommer du dildoen i køleskabet lige inden brug eller i noget varmt vand, giver det en helst ny fornemmelse.

    189,00 DKK
  • Extreme Anal Spreader Device: Udforsk og Udfordre Er du klar til at tage din BDSM leg til det næste niveau? Med Extreme Anal Spreader Device kan du opleve en helt ny verden af ​​muligheder. Dette unikke sexlegetøj er designet til at åbne enten anus eller vagina i en bred cirkel, hvilket giver fuldstændig adgang til enhver form for fornøjelse eller straf,...

    899,00 DKK
  • Stål dildo  Den dobbelte dildo er vinklet til kvindens G-punkt eller mandens prostata. Den ene side af skaftet har en række riller for mere intense fornemmelser. Fremstillet af 100% rustfrit stål.

    449,00 DKK

Viser 64 - 84 af 125