Love Shower Anal

Love Shower er et lille, frækt sæt til anale eller vaginale sprøjteeventyr, som You2Toys har pakket sammen til os i denne Love Shower Anal Douche æske.

eller fin mere her https://www.sadistenstoolbox.dk/23-sexlegetoj

229,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 22 VIP point. Din kurv total 22 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 22,00 DKK.


Yderligere information

Shower Anal -Love Shower er ideel til alle

Love Shower kan bruges af både begyndere og de erfarne og af både mænd og kvinder til anal shower/anal rengøring. På kvinder til både anale og vaginale fornøjelser.

Love Shower består af fire dele. En vandbeholder, et låg og to dyser. Én spids dyse med en konstant og direkte stråle og en kort, flad dyse der har flere huller, og derfor giver stråler i flere retninger –nærmest som en bruser.

Det er nemt at montere den ønskede dyse ved at føre den igennem hullet i låget og efterfølgende sætte låget på beholderen igen.

Til sjov eller alvor

Brug din Love Shower til våde lege ved at lade væsken sprøjte på dine indre følsomme punkter – analt eller vaginalt.

Eller brug den, når hygiejnen skal være i orden inden analsex med din partner.

Du kan i begge tilfælde med fordel bruge en god glidecreme, inden du fører den udvalgte dyse ind. Især hvis du bruger den analt, da kroppen ikke selv producere naturligt smøremiddel i denne åbning.

Hvis du bruger shower anal til det hygiejniske formål, skal du blive ved med at sprøjte kropstempereret vand op og lade det løbe ud igen, indtil du føler dig ren, og indtil vandet der løber ud, er helt klart.


Helt sikker at bruge

Du kan trygt bruge Love Shower. Der er ingen risiko for at dysen kan falde af, når du bruger den. Alle delene er endvidere fremstillet af 100 % ftalatfri plast.

Du bør selv tage den sikkerhedsforanstaltning at tjekke temperaturen på den væske, du fylder i Love Shower. Test den evt. på indersiden af din underarm, før du sprøjter den op, da det jo selvsagt er et meget følsomt område.

Det er også ganske nemt at rengøre Love Shower anal, som du blot vasker med varmt vand tilsat lidt antibakteriel sæbe. Efter vaske er det vigtigt, at du sikrer dig, at Love Shower anal er helt og aldeles tør, før du pakker den væk.

Love Shower analbliver med garanti et af dine foretrukne stykker sexlegetøj, når der står våde eller anale lege på programmet.