Diamond Choker with O-Ring - Black

Mystisk Elegance og Sensualitet

Oplev nye niveauer af dominans og underkastelse med dette elegante halsbånd fra Sadistenstoolbox.

Passer til halsstørrelse mellem 34 og 41 cm.

149,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 14 VIP point. Din kurv total 14 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 14,00 DKK.


Yderligere information

Diamond Choker with O-Ring - Black | Eksklusivt Sort Halsbånd med Hvide Sten

Diamond Choker with O-Ring - Black er en sand perle i enhver BDSM-samling. Dette sort-hvide halsbånd forener mystisk elegance med sensuel dominans. De skinnende hvide sten tilføjer et strejf af glamour, der fanger lyset og tiltrækker opmærksomhed.

Forførende Design med O-Ring

Det forførende design af Diamond Choker with O-Ring - Black vil fange alles opmærksomhed. Den smukke O-ring foran halsbåndet giver dig mulighed for at fastgøre en snor eller kæde og udforske legende dominans. Skab intime øjeblikke fyldt med begær og kontrol.

Justerbart og Komfortabelt Design

Halsbåndet er justerbart, så det passer perfekt til din halsstørrelse og sikrer en behagelig pasform. Det bløde materiale føles behageligt mod huden og giver en luksuriøs følelse af komfort og velvære.

Perfekt Tilføjelse til Din BDSM-Samling

Diamond Choker with O-Ring - Black er en perfekt tilføjelse til din BDSM-samling. Det er et ideelt redskab til at skabe forbindelse og kontrol i dine intime forhold. Lad halsbåndet symbolisere jeres fælles leg og begær, når I udforsker nye niveauer af dominans og underkastelse.

Diskret Levering og Fortrolighed

Når du bestiller Diamond Choker with O-Ring - Black hos Sexshoppen, garanterer vi diskret levering og fuldkommen fortrolighed. Din pakke kommer i en neutral emballage uden indikation af indhold. Vi prioriterer din fortrolighed, så du kan nyde dine intime oplevelser uden bekymringer.

Udforsk Sensuel Dominans med Diamond Choker with O-Ring - Black

Giv din erotiske leg en ekstra dimension med Diamond Choker with O-Ring - Black. Dette eksklusive sort-hvide halsbånd er et smukt og kraftfuldt redskab til at skabe mystik og sensualitet i jeres intime forhold.

  • Kommentarer
  • Skriv din produktanmeldelse

    Diamond Choker with O-Ring - Black

    Diamond Choker with O-Ring - Black

    Mystisk Elegance og Sensualitet

    Oplev nye niveauer af dominans og underkastelse med dette elegante halsbånd fra Sadistenstoolbox.

    Passer til halsstørrelse mellem 34 og 41 cm.

    Skriv din produktanmeldelse