Legerummet

Efter at være blevet skilt købte jeg et gammelt hus hvor det efter købet var helt naturligt at der skulle laves et legerum og da der på huset var bygget en lille tilbygning, man kunne gå ind i fra køkkenet, men også direkte udefra og bygningen ligge bag huset var det oplagt, at det var der legerummet skulle placeres.

Gennem min profil på Scor fik jeg forbindelse til flere kvinder nogle var bare til hyggesnak og andre blev til noget mere. Jeg prøvede mig frem i første omgang bare for at få dem til at svare. Her fandt jeg ud af, at man bare skulle skrive noget med indhold og lade være med at skrive noget om sex i de første breve så blev det lidt nemmere.

Når der så var kontakt handlede det nu om, at hun skulle havde tillid til mig og det opnåede jeg ved at lytte og spørge ind til hvad det var for et menneske jeg skrev med.
Når tilliden var der og man havde en fornemmelse af, at der var en form for kemi arbejdede jeg typisk i retning af et møde, her har nogle det sådan at de gerne vil mødes på en cafe eller sådan noget og andre kaster sig ud i legen. Det er den sidste jeg vil beskrive her.

Når man havde aftalt, at man skulle mødes startede jeg ofte et mindfuck, men for at få den rigtige virkning, satte jeg nogle regler op for mødet.
Reglerne var til for at jeg kunne styre hendes lyst en regel kunne være, at hun ikke måtte lyve for mig. Og så for at kunne styre hendes lyst og liderlig, havde hun ikke lov til onani uden at få tilladelse. Så kunne det være noget med, at hun ikke måtte have trusser på i mit selskab og noget med at hun skulle være nybarberet. Men meget mere end det skulle det ikke være, så var jeg sikker på at både hun og jer kunne huske det.


Her efter ville jeg så gerne gøre hendes lyst større og det gjorde jeg typisk gennem opgaver som typisk omhandlede noget med onani, dog uden orgasme, sammen med det startede jeg et mindfuck som ville handle om mødet.

Det var ofte opgaver der skulle løses på vejen til mig og den der kunne få de fleste til at tænke lidt, var at tøser ikke måtte gå ind i mit legerum med tøj på. Så de skulle stå ude i min have og tage tøjet af og når de kom ind havde jeg lagt noget frem til dem de skulle tage på, dette var typisk halsbånd, manchetter og et blindfold. Jeg har lavet denne optakt i flere varianter, hvilket er en god måde at finde ud af hvad der virker og hvorfor det virker.

Jeg havde skrevet med en kvinde der havde lyst til at kommer og besøge mig, jeg havde sat nogle regler op for hende og to dage før fik hun nogle opgaver. Dog var der en regel der var startet en uge før. Hun var ikke meget for at gå uden trusser (hun blev liderlig af det) så reglen var et hun kun måtte tage trusserne af for at tage nogle rene på det vil sige at hun ikke måtte tage dem af når hun gik på wc eller når hun gik i bad eller skulle barberes, det kørte hun ret hurtig træt i og synes at det med at gå uden trusser var fantastisk. Så fik hun nogle forskellige onaniopgaver. Så fortalte jeg den med at tøser ikke måtte gå ind i mit legerum med tøj på. Jeg fornemmede hurtig hendes usikkerhed og lidt frygt og det var den følelse jeg ville opnå, så det skulle jeg så bare holde liv i indtil dagen.

Så i vores kommunikation var det noget med at nævne, at der måske var nogle der kunne se hendeimens hun stod og klædte sig af, postmanden kunne komme eller skraldemanden osv. eller måske havde jeg fået en til at komme og kigge på hende. Det næste var så hvad der ventede hende inde i rummet og her var det også grundstenen at holde fast i følelsen af frygt.


På vejen til mit hjem fik hun ordre på at holde ind og lege med sig selv og eller tage billeder og sende til mig bare for at holde tingene i kog.
Ved hendes ankomst stod jeg inde i huset og kunne holde øje med hende uden hun kunne se mig, hun gik som befalet om bag huset om til døren ind til legerummet, hvor mit havebord stod.

Hun stillede sin taske på bordet, tog jakke og sko af hvilket hun hurtigt fik af, men så gik tempoet lidt ned, da hun nåede til nederdelen, hvor hun var nøgen under, ligesom under blusen, hvor der ingen BH var til at skjule hendes bryster. Jeg kunne tydeligt se hun trak vejret dybt nogle gange inden hun kunne tage skridtet til at tage bluse og nederdel af, så hun kun stod i de selvsiddende strømper. Hun ligger hendes tøj sammen og lægger det i hendes taske, inden hun igen er nød til at trække vejret dybt nogle gange for at tage sig sammen til at træde ind af døren. Alt imens jeg står og kan nyde synet af hende og hendes indre kamp.


Der går et sekund eller to inden modet er der og hun åbner og træder ind. Når hun var kommet indenfor døren, lød opgaven på, at finde det jeg havde lagt frem til hende, tage det på og derefter sætte sig på knæ foran døren op til huset. Når hun så var klar skulle hun banke på døren. Jeg kan høre hende pusle dernede og der går noget tid inden jeg kan høre der bliver ro igen og så komme det lille forsigtige bank på døren.

Hendes hjerne var helt klart på overarbejde. Jeg lod hende lige sidde lidt, så hun kunne mærke sig selv. inden jeg trak skyde døren til side. Det gav et helt gip i hende og jeg fornemmede tydelig hendes nervøsitet. Hun rystede en lille smule, jeg gik lidt rundt om hende og kiggede lidt på den smukke kvinde, for så at sætte mig ned foran hende. Hendes vejtrækning blev lidt hurtigere, jeg rørte blidt hendes ene brystvorte hvilket gav et sæt i hende. Hvilket gør hendes sitren bliver være og jeg kan se at jeg er nød til at få lidt ro på hende ellers falder hun fra hinanden, jeg tager fat i hende nakkehår og beordre hende op og stå jeg giver hende lige mulighed for at få lidt blod ned i hendes ben igen, så hun kan støtte rigtig på dem.

For ikke at påvirke hende hjerne mere lige nu besluttede jeg mig for at der skal arbejdes med pisken. Jeg guidede hende hen til X'et. Jeg stiller mig bag hende og skubber hende op i mod X'et, jeg ligger hænderne på hendes skuldre og lader dem glide ned at hendes arme, ned i mod håndledene og manchetterne som jeg tager et hårdt greb i og føre dem op til kæden på X'et hvor jeg gør hende fast.


Jeg leger lidt med hendes fisse for at få lidt ro på hende, stopper dog lige lige inden hun når til orgasme. Jeg træder tilbage og kigger lidt på hende, hvorefter jeg tager en flogger ned fra væggen.

Det første jeg skal finde ud af er hvilke kropssignaler hun bruger og det gør jeg ved at slå nogle lidt hårdere slag der gradvis bliver hårdere og i et hurtig tempo, så hun har svært ved at nå at arbejde med smerten. Det gør jeg indtil jeg får et signal fra hende, hvorefter jeg så går helt tæt på hende og leger med hende fisse som belønning det gør jeg 3 - 4 gange hvor jeg slår på forskellige måder, for at se om det er de samme signaler hun sender.
Herefter har jeg et godt grundlag for at lege med smerte, hvilket er det jeg vil gøre, hun skal som udgangspunkt ikke have lov, at få orgasme men derimod en tur i subspace.


Jeg finder en blød og lække opvarmer pisk med tynde skind snerter (opvarmer)Her som jeg blødt kærtegner hendes numse med, jeg starter med et smalt område henover begge baller, som jeg slår på fra flere vinkler så hun ikke kan forudse hvor det næste slag kommer fra og det bliver derfor ikke monotomt. Efter noget tid kan jeg se at huden bliver rød (ca. 5 min) og jeg fornemmer at hun nyder behandlingen så jeg udvider området jeg slår på til at være på hele ballen, og der kommer lidt mere styrke på slagene. Efter noget tid skifter jeg til en tungere pisk. En gang i mellem tager jeg et spanskrør og svinger rundt i luften så hun kan høre svirpet, det gør jeg for at hun lidt endnu skal blive i følelsen af frygt.


Jeg arbejder videre med den lidt tungere pisk og hver 4-5 min øger jeg styrken og efter noget tid begynder hun at ryste igen, men denne gang pga. de stoffer der suser rundt i kroppen på hende.


Jeg bliver ved med at bygge på og går over til en endnu tungere pisk efter kort tids arbejde ser jeg hun bliver lidt usikker på sine ben. Lidt ligesom hun er beruset og det betyder er hun er der i subspace og her kan jeg holde hende så længe jeg har lyst, hvis bare jeg bliver ved med at arbejde med pisken med samme styrke og tempo, jeg kan også vælge at sende hende i gulvet i et sus af de stoffer der køre rundt i kroppen på hende.


jeg vælger at holde hende der hvor hun er, i noget tid, for så til sidst øge styrken markant og blive ved med at piske til hun besvimer, da benene forsvinder under hende skynder jeg mig ind til hende holder hende lidt op så jeg kan få hende fri af korset og ned på gulvet jeg finder et tæppe til hende og ligger det over hende også over hoved så lyset ikke er genere hende jeg ligger mig bag hende og trækker hende ind til mig så hun mærker trygheden og lader hende komme tilbage til virkeligheden igen.

Da hun kommer tilbage og måske der har været en form for forløsning begynder opsamlingen.
Vi snakker om det der er sket fra start til slut jeg får hende til at sætte så mange ord på som muligt jeg spøger ind til hvad hun føler undervejs. det skal bruges hvis hun subdropper.


Efter endt opsamling og hyggesnak køre hun hjem igen.

Du kan se noget af det sexlegetøj jeg brugte i den her sammenhæng i vores SM shop her

Tag: Kink club

Efterlad en kommentar