At planlægge et BDSM game

Hvad er BDSM forspil? Hvad skal vi bruge det til og gør det en forskel? Vi kigger lidt på det både set fra den Dominantes side og fra den underdaniges side. Som altid vil vi også komme med nogle brugbare og håndgribelige forslag.

 

Vi tror på at hjernen er kroppens største sexorgan. Det er derfor trist når man glemmer at aktivere denne i vores games. Har du ikke oplevet effekten af at opbygge følelsen af forventning hos din partner med erotiske ordspil, mindgames og lign. Så har du nogle fede oplevelser i vente.

Mindgames er et bevis på at BDSM ikke kun omhandler smerte og brug af alskens grej her. Virkelig fantastiske BDSM og sex handler ikke kun om rent fysiske handlinger, men en handling med intense følelser med nogen, man er dybt forbundet til, dette starter i vores hjerne.

Grund ideen ved BDSM optakt er at gøre din partner mentalt tændt så vedkommende er intenst og fysisk tændt, før du overhoved har rørt eller kysset din partner. BDSM optakten er et forspil som kan udspille sig som flere dages ophidsende mental forspil. En underdanig der er mentalt tændt inden en seance kan nå klimaks meget hurtigere, meget lettere og meget oftere. Seancen behøver derfor ikke stoppe, når klimaks nås første gang.

BDSM optakt er en meget langsomt eksploderende opvarmning af slavinden både mentalt og seksuelt over en længere periode, fra uger til dage til timer forinden en seance. Trods den lange periode så kræver det næsten ingen indsats eller tid –blot lidt omtanke. Det handler blot om langsomt at male et levende scenarie i hovedet på kvinden. Langsomt giver du små oplysninger, så hendes sind bliver vakt både romantisk og seksuelt. Det kan være ved at vække hendes naturlige instinkt om at ville behage sin Herre og gøre sig selv sexet og selvsikker for ham.

Hvis du som dominant siger hvad du ønsker fra din underdanig, fortæller vedkommende hvad du finder sexet og ophidsende. Så vil du erfare at din slave er forbavsende god til at give, hvad du beder om. Du har dermed en meget smuk, sexet underdanig der føler sig dybt værdsat og ønsket.

Optakten set fra den Dominate og den underdanige kan se forskellige ud. Men i hovedtræk ens.

Optakten set fra den Dominante:

Når jeg skal gøre mig klar til et sm game så har jeg to måder at gøre mig klar på.

Fælles for dem begge er at jeg starter med at lave en plan for hvad jeg vil lave, ikke en slagplan ned i den alle mindste detalje, men bare nogle overskrifter, som alle er lyst styret fra min side. Hvis overskrifterne kun indeholder noget jeg/vi har prøvet tidligere, så bruger jeg ikke så meget tid på forberedelse, udover at kontrollere, at udstyret der skal bruges virker og at jeg har det hele.

For at jeg får den rette stemning og starte samspillet med min underkastede, arbejder jeg med et eller flere mindfucks. Det sker at et mindgame ikke har den ønskede virkning som man havde forventet, så handler det om at sætte et nyt i gang.

Se mere om Mindfucks på bloggen >>


Hvis overskrifterne i stedet indeholder noget jeg/vi aldrig har prøvet, eller er meget længe siden, så er tilgangen en lidt anden. Udover at bruge tid på at være sikker på jeg har det rigtige udstyr og at det virker, bruger jeg også tid på at læse om det på nettet og/eller tale med nogle som jeg ved har kendskab til det jeg vil lave. Sådan at jeg har det bedste grundlag og viden inden seancen.


Den underkastet skal også gøres klar til at kunne stå i mod det man byder dem. Det gør jeg typisk ved at lave et eller flere mindfucks der er i retning af det jeg vil lave. Det kan gøres ved at tage et billede af noget af det udstyr der skal bruges og sende til den underkastede. Gerne flere billeder, meget gerne afbrudt af et billede som slet ikke har noget med det at gøre. Når man så har sat gang i fantasien er det en god ide at prøve at køre den lidt længer ud end det man vil i virkeligheden, altså gøre det være end det man har planer om at lave.


Det er også en rigtig god måde at finde ud af om h*n er i stand til at tage i mod.

Kunsten er jo så at ikke gå overstegen og få h*n til at gå i baglås så man ikke kan arbejde med dem. Hvis det sker er det super vigtigt, at man med det samme samler op på den underkastede og få oplevelsen vendt til noget godt.
Det samme gør sig gældende under gamet, at hvis man er nød til at stoppe fordi h*an ikke er i stand til at tage imod. Men det er en rigtig skidt ide bare at stoppe og pakke sammen og sige at det var det.

Men det er en rigtig god ide at, så snart man har fundet ud af at det her game ikke fungere, at man laver/gør noget som man ved h*n kan klare og nyder. Så seancen slutter med at den underdanige har en følelse af at h*n godt kunne, fremfor det modsatte.
Det er vigtigt så at starte opsamlingen lige bagefter, og en god vinkel på den opsamling er at jeg som S’er gerne vil lære af den oplevelse vi lige har haft.

 

Optakten set fra den underdanige:

Det kan starte helt fra morgenstunden, med et lille smæk bagi og en "stå op og lav kaffe til mig"-ordre. Så er dagens stemning ligesom lagt. Det kan nogle gange være nok, til en stille og rolig seance om aftenen. Men hvis Herren har planer om grænser skal skubbes eller rykkes, skal der mere til.

For den underdanige er der både en praktisk og mental optakt til seancen. Den mentale del, består af antydninger, spørgsmål og hentydninger, fra den Dominante, om ting som gør mig usikker, fordi det er grænseoverskridende og får min hjerne til at arbejde på højtryk. Den mentale optakt kan fungere over længere tid, hvor den tager til i styrke og grader. Denne del fungerer ofte rigtig godt både per sms, mail eller chat. Det kan også fungere IRL. Men da det skal fungere som små puslespilsbrikker, hvor man ikke ønsker alle brikkerne på en gang, så fungere det bedst digitalt, da det her er naturligt med pauser mellem svarene.

Det sætter tanker i gang som er ophidsende og/eller angstprovokerende. Usikker på om han vil føre ”det” ud i livet eller ej. Og om jeg kan gennemføre det. Hvis vi ikke tilbringer dagen sammen, vil der i løbet dagen blive sendt SMS med de ting vi kan lide at gøre ved hinanden og de ting vi kan lide at få gjort. F.eks. midt under en fødselsdagsfest "uhmmmm dine varme bløde læber der omslutter mit stive lem, din mund der fyldes med mit varme sperm" og intime historier.

Såfremt vi har dagen sammen falder der gerne et hårdt smæk af indimellem. Et bestemt blik, en kæk kommentar og/eller berøringer og kys som får os begge i den rette stemning. Når jeg laver aftensmad til Herren og han holder mig med selskab. Han tager tøjet af mig med øjnene. Han kysser mig på halsen mens Hans hånd strammer om min hals. Han trækker mig i håret så mit hovedet tilter bagover og min hals er blottet. Han kysser mig på halsen. Men så bliver vi afbrudt af kødgryderne et øjeblik. Tilbage til virkeligheden.

 

Den praktiske del handler mest om ”klargøring”. Et dejligt langt bad. Lækre cremer. Barbering alle de rigtige steder. Finde det rette tøj, som sætter den rette stemning og gør at jeg føler mig sexet og som jeg ved Herren nyder at se mig i. Det er en proces for at komme i den rette stemning. For nogle er denne fase nærmest helt rituel.

Hvis seancen foregår i hjemmet, slutter den praktiske del, for mange, med at sidde knælende og nøgen. Det kan være i entreen, til når Herren kommer hjem, eller i soveværelset, hvis det er der gamet skal foregå.

Nogle gange, trods god optakt, så fungere det bare ikke. Hjernen lukker af og man kan ikke tage imod. Selvom man har fokus på sit åndedrag m.m. Nogle føler de bare vil væk fra situationen, andre vil gøre alt for den Dominante, endda overtræde egne grænser, for at behage. Mine erfaringer er at det er bedst at man slutter af med noget man kender. Noget man elsker, så man slutter af med en god oplevelse i kroppen.

Tags : Bdsm, Bdsm game

Efterlad en kommentar