Vælg det rigtige slagredskab.

Overvejer du at prøve Sm, men er i tvivl om hvilke piske, padler og/eller spanskrør du skal vælge til Jeres leg? Så læs denne guide, her gennemgår vi de forskellige typer redskaber og de følelser de giver, når de rammer huden.

Inden du går i gang anbefaler vi, at du læser vores indlæg om hvordan du kommer godt i gang med BDSM. Der har vi skrevet lidt om hvor på kroppen og hvad det gør ved kroppen at blive påført smerte ved brug af pisken.

Læs den her.

Vi vil også anbefale dig at læse vores guide om hvordan man evt. kan bruge en pisk. Der står bl.a. noget om slagteknikker og om hvordan man skal placere sig i forhold til den submissive.

Læs den her.

Det perfekte begynder redskab

Det bedste værktøj, at starte med, er dine hænder. Både fordi man som regel rammer hvor man sigter, men også fordi man med hænderne kan mærke hvor dybt og hårdt man slår. Så fintfølende er der ingen andre redskaber der er og hånden er derfor det oplagte redskab at bruge, når du og din partner skal udforske hinanden og Jeres grænser sammen.

Som hovedregel kan man stort set slå på hele kroppen. Men det er VIGTIGT at man afstemmer redskab og slagstyrke med det sted man rammer. Fx kan man på baller og lår godt slå tungt med et hårdt redskab, hvorimod samme redskab og styrke IKKE egner sig på fx maven eller kønsdelene. Da de kan resultere i indre skader med mere.

Til gengæld giver det ikke noget at slå blidt med en lille intimpisk på ballerne, da man ikke får påvirket kroppen til at afgive sit smertestillende(endorfiner) og lykkestoffer(dopmin), hvilket er dem som vil give den submissive en fantastisk rus.

Men arbejd jer stille og roligt frem. Start blidt og gør det gradvist hårdere og oftere, alt efter hvad din partner kan lide. Sæt evt. en aften af, hvor i begge er indstillet på at i skal øve. Hvor din underdanig giver feedback undervejs, så du ved om slaget ramte, om det følte godt, om det var for blidt eller for hårdt.

Giv dig god tid til at lære både din partners grænser og dit værktøj at kende, så I har de bedste forudsætninger for at få en god og fræk oplevelse sammen.

 

Paddle

Når I har øvet jer og du er klar til at tage andre redskaber i brug, så kan en paddle være godt sted at begynde.

En padle er en forholdsvist kort, flad og bredt redskab, grundet dens størrelse og fasthed er den forholdsvis let at styre og man rammer ofte det sted man har sat sig på. Men vær opmærksom på at der er forskel på hvor dan den føles, alt efter hvilket materiale den er lavet af.

Prøv fx vores store hit, The Gamesaver. Den har på den ene side blød rød ruskind, som giver en følelse og på den anden side er der læder. Med to forskellige sider og teksturer kan I nyde godt af flere forskellige følelser.

En anden type, som ofte betegnes som en raws, kan vi anbefale Titty Slapperen. Som kan bruges til de mere intime og psykologiske smerter, så som på kønsdele og brystkasse. Den giver en lettere muskelstimulering i overfladen, ikke så meget til dybe muskelsmerter. Lyden af det lille smæld giver dig en mere psykologisk stimulering, og oplevelse af den overfladiske smerte. Derfor er den rigtig god hvis du vil tirre din partner og er derfor perfekt til dig som er ny i gamet.

Flogger

En flogger, en pisk, en ni-halet, kært barn mange navne, er en pisk med mange snerter, de kan bruges de fleste steder på kroppen men særligt på bagdelen og lårene, alt efter størrelsen på pisken.

Der findes et utal af forskellige piske. Hos Sadistens Toolbox er de forskellige piske designet efter hvilken type smerte de skal give og/eller hvor på kroppen de skal bruges.

De mange snerter fordeler smerten ud på et større område og også dybere. Fx vil en pisk med brede snerter slå dybere i musklen end en pisk med smalle snerter. De fleste floggere er lavet af læder, men der findes mange andre materialer, som snerterne kan være lavet af, fx kernelæder, gummi, latex, kæder m.m. som giver forskellige følelser.

En rigtig god pisk at starte ud med, er den vi kalder for Intimpsk. Det er en lille fin pisk der kan bruges over hele kroppen. Skindet kæler for huden, og kan give både bløde og hårde slag, men kan også bruges til forførende lege, hvor snerterne stryges over huden.

Find den her.

Når I har tirret hinanden og er klar til det næste skridt, så vil vi klart anbefale Easy Heat floggeren. Esay Heat er en super god opvarmnings pisk. Denne flogger ligger godt i hånden og bliver nemt en forlængelse af hånden og man lærer hurtigt, at ramme lige der hvor man vil. Så en rigtig god pisk med mange muligheder.

Find den her.

Når I er klar til næste skridt, så bør man finde en pisk, som har mere læder og derfor kan slå dybere i musklen. Vi vil anbefale Easy Heat Kile. Easy Heat kile har samme længde som Easy Heat, men snerterne er kileformet, hvilket gør at der er meget mere skind at slå med, det betyder, at den slår dybere og lander tungere. For den øvede kan den bruges over hele kroppen. Er man ikke helt så øvet vil jeg nok kun bruge den på større muskler, så som baller og lår.

Find den her.

http://www.sadistenstoolbox.dk/skindpiske/91-easy-heat-kile.html

Vi har forsøgt at gøre det lettere at komme i gang. Så vi har lavet et piskesæt som egner sig perfekt til parret som vil i gang med BDSM. Så vi har samlet sætter, som vi kalder Soveværelsessættet. Hvor de tre ovenstående piske er samlet, med lidt rabat i forhold til hvis du købte de tre piske separat.

Find den her.

Når I er blevet mere erfarne, kan i udforske floggerne i diverse andre materialer.

Materialetype:

Alt efter hvilken type materiale snerterne er lavet af, har det forskellige følelser ved impact på huden.Der er fx piskene med snerter af kernelæder. Kernelæderpiske er mere skarpe i slaget, når de rammer, hvilket vil sige, at de laver smerte i huden.

Der findes også gummipiske. En gummipisk er tit en pisk, der er forbundet med stor smerte.

I en helt anden boldgade, findes der også piske med snerter af kæder, de er perfekte sammen med en Violet Wand, som bruges til legen med strøm. Da metallet er strømførende er denne type piske ideelle til denne type leg.

Læs evt. vores guide om legen med Violet Wands her.

Materialeform:

Men smertetypen afhænger også af formen på materialet, er de runde eller firkantede, flade eller tykke. De runde snerter er som regel lidt blidere end de firkantede snerter, som ofte har en nærmest skærende smerte i huden. Men begge typer snerter ”bider” i huden.

Materiale fasthed:

Dernæst afhænger det også af hårdheden af materialet. Er det blødt og elastisk eller hårdt og fast materiale. Det bløde og elastisker, giver lidt sig selv at slaget er lidt blødere end ved det faste materiale som ikke er eftergiveligt.

Ridepisk

Vil du ha’ en mere intens følelse end med en paddle eller flogger, så prøv en pisk, der har en smal spids. Hvis det er første gang du eksperimenterer med piske lege anbefaler vi, at du prøver en kort ridepisk. Den er god til en endefuld over knæet og til hvis du som dominant vil understrege dine gestikuleren.

Grundet den smalle spids er slaget styrke samlet på et lille område, hvilket er vigtigt at have i mente, da slaget dermed også gøre mere ondt, end hvis der var en bred spids.

Spanskrør

Det klassiske afstraffelsesinstrument indenfor SM er det lange og tynde spanskrør, der kan give et rigtig godt og skarpt slag, for ikke at nævne de røde striber din partner kan regne med at få af dem.

Men det tynde spanskrør vil vi ikke anbefale til nybegynderen, da selve slaget kan være svær at styre. Både selve slagstyrken, men den kan også være svær at ramme med. Desuden giver den en meget intens smerte, som er meget svært at arbejde med for begynderen.

Vi vil derimod anbefale en hundestok. En hundestok er et godt alternativ til et spanskrør. Den mærkes næsten ikke i huden, men til gengæld rigtig meget i musklen. Nem at anvende og giver let det ønskede resultat.

Find den her.

Ligesom hos floggeren, så har størrelsen og tykkelsen på et spanskrør en indvirkning på smerten hos den underdanige.

Et tyndt rør efterlader smerte i huden. Det er mere fleksibelt og svirper derfor og let. Et højt svirp fra et tyndt spanskrør vil få de fleste blindfoldede slaver til at krympe sig i frygt for dit næste tiltag.

Et tykt rør efterlader også hud smerte men en del mere smerte i musklen. Afhængig af hvor tykt røret er jo mindre kraft er det nødvendigt at bruge. Nogle gange vil selve tyngdekraften være tilstrækkeligt.

Vi vil klart anbefale at man har flere forskellige tykkelser. Da de kan anvendes forskelligt og effekten af dem er individuelt. Man vil derfor sagtens kunne opbygge en hel seance udelukkende ved brug af spanskrør hvor de vil kunne opbygge smerten ved at bygge videre på hinanden. Ligesom floggerne gør.

 

Uanset om du vælger et spanskrør eller en Hundestok så brug piskens side, ikke spidsen, til at give hinanden smæk.  Der er nemlig stor forskel på hvordan de to dele føles mod huden og spidsen vil give en noget højere smertepåvirkning end piskens side vil.

Med begge instrumenter er det vigtigt at vide hvor man rammer så start evt. med små klask fra 10 centimeters afstand og øg så gradvist afstanden, efterhånden modtageren har vænnet sig til følelsen. Når du har slået så lad røret blive på huden. Hvis du i stedet tapper, altså slår hurtigt efter hinanden, vil din slave have svært ved at optage smerten og vende det til noget positivt. Denne måde at slå på har desværre givet mange submissive den følelse at de hader spanskrøret. Det synes vi er meget trist, da der er mange gode muligheder med et spanskrør.

Men læs vores guide om brug at spanskrøret, så I kan få en god oplevelse sammen.

Læs den her.