Flutschi Orgy Olie og Glidecreme 500 ml.

Flutschi Orgy Olie

og glidecreme er en olie, der giver mulighed for spændende leg. Førsteklasses kvalitetsolie med langvarige glideegenskaber ideel til glatte massagelege! Er smags- og duftneutral. Meget let at vaske af igen. 500 ml.
Vi anbefaler at man ligger et lak eller latex lagen under.

159,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 15 VIP point. Din kurv total 15 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 15,00 DKK.


Yderligere information

Førsteklasses kvalitetsolie med langvarige glideegenskaber ideel til glatte massagelege! Er smags- og duftneutral. Meget let at vaske af igen. 500 ml!

Lækker massageolie


Med Orgy Olie får du et fantastisk produkt fra Flutschi, som har skabt denne olie til lækre frække massagelege. Olien er af høj kvalitet og perfekt sammen med eventuelt et lak-lagen, hvor i kan glide rundt og nyde hinanden. Desuden er Orgy Olie, meget nemt at vaske af efter brug og du får hele 500 ml med i flasken, som er nok til mange ganges brug. Så hvis du efterlyser en massageolie med langvarige glideegenskaber, så er Orgy Olie perfekt til dig/jer. 

Egenskaber
Du får 500 ml. kvalitets massageolie, som er smags- og duft neutral. Desuden har olien en plejende effekt på din hud, så du efter brug vil føles afslappet og blød. Orgy Olie er fremstillet til glidende forførende lege på eventuelt et lak-lagen, men kan også sagtens bruges som normal massageolie, da det både plejer og føles dejligt.

Flutschi er kendt for sin høje kvalitet inden for massageolie og glidecreme og har været på markedet i over 25 år.