Nyheder

Blog navigation
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Producenter Der er 4 producenter

Viser 1 - 4 af 4
 • Made by Lei

  Egne designs og kvalitetsmaterialer.

 • Nalone

  En revolutionerende ny serie af sexlegetøj er kommet som giver brugerne mulighed for at styre vibrationerne med deres stemme/musik.

  Rækken af ni interaktive sexlegetøj gør brug af den nyeste teknologi indenfor touch og lyd aktiveret samt Electro Magnetic Impulser til at tilføje et nyt niveau af sensuel sjov.

 • SVAKOM

  SVAKOM - et internationalt og ekslusivt mærke af sexlegetøj fra USA. SVAKOM har moden og rig erfaring med kontrol af produkt-størrelse og teknik. Materialerne der bruges til produkterne, efterlever de højeste sikkerheds-standarter i Europa. SVAKOM - integrerer elegant vision og ophidsende berøring for at give dig gentagne højdepunkter.

  0 varer

 • WE-Vibe

  We-Vibe er et af de mest populære brands, når det gælder sexlegetøj til par, specielt på grund af We-Vibe par vibratoren.

  Det banebrydende ved We-Vibe par vibratoren er, at den kan bruges, imens I elsker. Hun fører par vibratoren op, hvorefter han trænger ind i hende. På denne måde kan I både nyde hinanden og vibrationerne fra We-Vibe. We-Vibe par vibrator har desuden den egenskab, at den både stimulerer kvindens klitoris og G-punkt. Alle We-Vibes produkter er fremstillet i medicinsk silikone og er opladelige.

  0 varer

Viser 1 - 4 af 4