My Stim Pure Vibes

My -Stim Pure Vibes er en tens enhed. men lavet til BDSM. den har ikke den samme skærende smerte som tens enheder kan havde 

749,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 74 VIP point. Din kurv total 74 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 74,00 DKK.


Yderligere information

Electro sex My Stim Pure Vibes

Når det handler om at være vildt forelsket på en meget sexet måde, så er det tid til at gribe den lille sorte. Det analoge EMS-apparat Pure Vibes vil få dig ud af dit gode skind på alle måder, hvad enten det er med mild kildren, blid pirring, rytmisk pulsering eller sanselige stød. Du vil blive overrasket over de sensationelle klimakser, denne solide basismodel vil give dig. Takket være den varierede vibration vil du nå højere og højere niveauer under en orgasme, der går dybt under huden. Smukke udsigter!

Hvor intimt det er sammen med Pure Vibes, vil du føle fra det allerførste øjeblik. Med de medfølgende elektroder eller med et af de mange e-stim-legetøj vil du opleve en endeløs stimulation. Du bestemmer deres styrke og natur helt individuelt. Takket være 2 kanaler kan du forbinde 2 legetøj på samme tid - for mere sjov alene eller som et par.

Hvorfor kunder elsker dette produkt

EMS-apparat med to separate kanaler 2 legetøj kan bruges samtidigt - hvilket betyder mere sjov alene eller som et par 3 programmer tilfredsstiller fra blid til intensiv til hård - lige som ønsket Med fleksibelt bælteclip og 360° roterbart stik Frit justerbar intensitet, pulsvidde og pulsfrekvens Certificeret i henhold til Loven om Medicinsk Udstyr med CE 0483

Nyd en blød kildren i timevis, lad dig skubbe over hver ekstatisk kant af kraftig pulsering på lige det rigtige sted – Tension Lover forkæler dig fra mild til vild. Er du åben for nye ting? Skift indstillingerne manuelt eller vælg mellem tre forudinstallerede programmer, der tilbyder en meget tilfredsstillende variation i dit kærlighedsliv.

Hvordan du kan bruge Mystim-sættet:

Kan behandle rygsmerter: placér elektroder nær rygsøjlen, udsæt i 15-40 minutter Muskeltræning (pump abs eller balder) Gør massage med strømpåvirkning på musklerne (først tager vi gummihandsker på, så vi ikke får stød, og derefter masserer vi med handskerne) En kanal på fjernbetjeningen kan fungere uafhængigt af den anden, så Mystim kan bruges af to personer, der vælger en behagelig mode for hver af dem.

Med Pure Vibes er der ingen grænser for din fantasi og dit eksperimentlyst.

Hvilken Pure Vibes skal gøre dig glad? Den stabile plastikkasse indeholder ikke kun det digitale Mystim stimuleringsapparat, to elektrodekabler og et 9V batteriblok, men enten fire selvklæbende elektroder eller fire permanente silikoneelektroder. De selvklæbende elektroder er ekstremt fleksible og kan bruges gentagne gange. Med det fleksible bælteclip er det aldrig et problem at tage Pure Vibes med dig. Og de 360° roterbare stik sikrer, at kablerne ikke bøjer eller svækkes, før du har nået klimaks.

Tekniske detaljer

  • Type: Mystim e-stim-enhed
  • Asymmetrisk bi-faset firkantet puls
  • Impulsbredde 30 - 260 µs
  • Frekvensområde 2 - 150 Hz
  • Intensitet 0 - 80 mA
  • Mål 94,7 x 64,8 x 25 mm
  • Vægt 630 g eller 650 g
  • Vægt af enhed 110 g
  • inklusive batteri 9V batteriblok
  • Forbindelse via Mystim-stik og 2mm sokkel

Du finder mere Mystim her

  • Kommentarer
  • Skriv din produktanmeldelse

    My Stim Pure Vibes

    My Stim Pure Vibes

    My -Stim Pure Vibes er en tens enhed. men lavet til BDSM. den har ikke den samme skærende smerte som tens enheder kan havde 

    Skriv din produktanmeldelse





    Tilbehør