Tilbud!
Hundestok (læder) en paddle med samme virkning i musklen som et spanskrør

Hundestok (læder)

Hundestok (læder) Der kan forekomme buler i det lille metalstykke i enden. Derfor nedsat pris.

Hundestok er en substitut  til et spanskrør. Den mærkes ikke på huden, men det gør den i musklen. Let at bruge og giver let en god virkning. Hundestokken er i læder, hvilket giver en god følelse for kvinden, når den rammer hende. Vi har et stort udvalg af andre piske, deriblandt vores håndlavede. 

299,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 29 VIP point. Din kurv total 29 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 29,00 DKK.


Yderligere information

"Spanskrør" pakket ind i skumgummi og læder.

Dette alternativ til spanskrøret er et super redskab, der er en fiber stang der er om viklet med skumgummi og så er der trukket en skind sok hen over, den har en rigtig god lægte som giver en god styring og kontrol med den både i forbindelse med Dominans og straf men bestemt også i forbindelse med SM og smerteleg. Og som bruger kan bruge stokken med forholdvis stor kraft uden  at modtagerne giver op. 

Gode råd til brugen af denne stok:

Hvis du vil lære din m'er at modtage et spanskrør og m'eren, som mange andre, har haft en dårlig oplevelse med spanskrør, så er hundestokken et rigtigt godt redskab. Den efterlader ikke nogen smerte i huden, smerten går kun dybt. Og det vil sige at langt de fleste kan modtage den.
Og så kan man slå ret hårdt med den uden at m'eren giver op. Fantastisk redskab der både er nemt at bruge og let at  få en rigtig god virkning af.
Når man giver den gas kan man godt få fornemmelsen af en hulemand 

Hundestok er et godt alternativ til et spanskrør. Den mærkes næsten ikke i huden men til gengæld rigtig meget i musklen.

Fra Din SM Shop med alt i Sm udstyr, Piske og paddels

 

Tilbehør

  • Et rør som giver en smerte der både kan mærkes i huden, men også i dybden.. Et godt rør til en ny m'er, der skal lære, at tage imod et spanskrør. Altid et godt legetøj at have i sin toolbox. Både novicer og øvede kan have stor glæde af spanskrøret. Benyttes med fordel, sammen med vores brede sortiment af sexlegetøj! Ø 16mm. Ca. 60 cm. langt.

    129,00 DKK
  • Råt rør hvor barken er slebet af, så det fremstår blødt og ubehandlet. Et tykt rør som giver en smerte, der går meget dybt. Den smerte som mange m'er elsker at hade. En fantastisk stykke redskab, som bør findes i alle SM hjem! Kan med fordel benyttes med vores andet sexlegetøj! Ø 20mm.Ca. 60cm langt

    149,00 DKK
  • Spanskrør der er gummibelagt for lettere rengøring. Længde 60 cm. og Ø 20 mm. Tykkelsen gør, at den går rigtig dybt og ikke føleles så meget i huden men mere i dybden. Det betyder bestemt også, at den er rigtig god til at bruge på sweet spot.

    249,00 DKK