Prostatamassage vibrator fra Ebony

prostatamassage

Ebony Prostate Massager er et kraftfuldt sexlegetøj, specielt designet til at stimulere det mandlige G-punkt. Inden man kaster sig ud i denne form for leg er det vigtig med det rigtige sexlegetøj til prostatamassage og en rigtig god glidecreme og så start stille ud, heller bruge lidt langer tid på det end at, det bliver en dårlig oplevelse. 

399,00 DKK inkl. moms

498,75 DKK pr. stk

Ved at købe denne vare kan du samle op til 39 VIP point. Din kurv total 39 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 39,00 DKK.


Yderligere information

Prostatamassage vibrator fra Ebony

Sort vandtæt prostatamassage vibrator til manden som vil have EXTRA stærke orgasmer. Vibratoren stimulerer både prostata og mellemkødet på en gang - og kan bruges helt håndfrit.

Ergonomisk designet anal vibrator til ham som ønsker at stimulerer hans prostata og giver langt større virkning på orgasmerne. Kraftig vibrator med hele 10 dynamiske rytmer og impulser, stimulerer dine anale områder omkring prostata.

Denne Ebony prostatamassage vibrator er udformet som en skorpionhale og rammer derfor dér, hvor det kan give dig allermest nydelse og glæde. De bløde knopper masserer dit mellemkød samtidig med stimulationen - for en endnu mere lækker fornemmelse. Vi anbefaler altid masser af omhu og glidecreme, når sexlegen omhandler de anale glæder.

Black prostata vibrator i form af en skorpionshale. 
Vibratoren har 10 forskellige vibrationsprogrammer. 
Med 5 stimulansknopper til Perineumsstimulation. 

Brug den enten alene, eller sammen med din partner. 

prostatamassage 

Når prostata bliver stimuleret opnås kraftigere og længerevarende orgasmer. Brug eventuelt vore intim dusche bold inden de anale lege starter, så du er sikker på en ren og god oplevelse. Desuden anbefaler vi en god glidecreme og masser af tid - dette minimerer risikoen for skader og sikrer, at det bliver en lækker oplevelse.

Tag den med i bad og nyd en fræk stund under det varme vand med lækker prostatamassage. Prostatavibratoren er 100% vandtæt og klar til våde oplevelser. Dette sikrer også en sikker rengøring - du skal blot huske at bruge rengøringsmiddel, der er beregnet til sexlegetøj ved siden af vand og sæbe.

Sexlegetøj og prostatamassage

Der findes en masse sexlegetøj til kvinder, men ikke så meget til mænd, der er dog flere og flere der får øjnene op for prostatamassage. og de lækere ting man kan med det.

Produktbeskrivelse:


Længde : 13,5 cm. 
Diameter : 1,5-2,5 cm.
Indføringsdybde : 11 cm.
Materialer: TPR / ABS.
Batterier er inkluderet.