HUNG System Ventouse / Suction Cup Black

Producenter:

Oplev den alsidighed, HUNG System Ventouse Suction Cup bringer til din Big Dildo og BDSM-lege. Fastgør den på glatte overflader og udforsk våde fornøjelser. Kompatibel med alle Vac-U-Lock dildoer og produceret i USA.

99,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 9 VIP point. Din kurv total 9 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 9,00 DKK.


Yderligere information

HUNG System Ventouse Suction Cup Black - Din Vej Til Frække Dildooplevelser

For dem, der søger ekstra krydderi i deres BDSM og Big Dildo-lege, er HUNG System Ventouse Suction Cup Black det perfekte tilbehør. Denne kraftfulde sugekop giver dig mulighed for at forvandle din Hung System dildo eller plug til en fræk og massiv dildo med sugekop, der åbner døren til en verden af utallige legemuligheder.

Fast Sugekop til Våde Fornøjelser i Badet

HUNG System Ventouse Suction Cup Black er udstyret med en stærk sugekop, der sidder fast på glatte overflader. Dette gør den ideel til våde fornøjelser i badet eller hvor som helst, hvor du ønsker at udforske din seksualitet på en spændende og sikker måde. Du behøver ikke bekymre dig om, at din legetøj glider væk i øjeblikket af størst nydelse.

Kompatibel med Alle Vac-U-Lock Dildoer og Plugs

En af de største fordele ved HUNG System Ventouse Suction Cup er dens alsidighed. Den kan bruges med alle Vac-U-Lock dildoer og plugs, hvilket åbner op for en utrolig bred vifte af legemuligheder. Uanset om du er nybegynder eller en erfaren udøver, kan du tilpasse din oplevelse med forskellige legetøj og opnå præcis den tilfredsstillelse, du søger.

Fremstillet i USA og Sikker til Brug

Hos HUNG System går vi ikke på kompromis med kvaliteten og sikkerheden af vores produkter. Ventouse Suction Cup er produceret i USA og lavet af ftalatfri ABS-plast. Dette betyder, at du kan bruge det med fuld tillid til din krop, velvidende at du har valgt et produkt af høj kvalitet.

Hvis du ønsker at tilføje HUNG System Ventouse Suction Cup Black til din samling, kan du besøge vores SM Shop. Vi tilbyder et udvalg af BDSM-tilbehør og Big Dildo produkter, der er designet til at berige dine erotiske oplevelser. Med denne sugekop kan du udforske nye højder af nydelse og skabe spændende lege, der vil tage din tilfredsstillelse til nye niveauer.

HUNG System Ventouse Suction Cup Black er din nøgle til at opleve BDSM og Big Dildo leg på en helt ny måde. Uanset om du ønsker at nyde våde fornøjelser i badet eller eksperimentere med forskelligt legetøj, vil denne sugekop forvandle dine fantasier til virkelighed. Gå ikke glip af chancen for at udvide dine erotiske horisonter og opnå maksimal tilfredsstillelse med dette fantastiske tilbehør. Køb det i dag og begynd at udforske en ny verden af nydelse.

  • Kommentarer
  • Skriv din produktanmeldelse

    HUNG System Ventouse / Suction Cup Black

    HUNG System Ventouse / Suction Cup Black

    Oplev den alsidighed, HUNG System Ventouse Suction Cup bringer til din Big Dildo og BDSM-lege. Fastgør den på glatte overflader og udforsk våde fornøjelser. Kompatibel med alle Vac-U-Lock dildoer og produceret i USA.

    Skriv din produktanmeldelse





    Tilbehør

    • En stor sort dildo fra Hung, som passer sammen med deres system, så der er mulighed for håndtag, sugekop og andre tilbehør til denne. Denne model har testikler, og har en størrelse på hele 27 cm i længden og 7 cm i diameter, så den er til dem der godt kan lide en dildo der er lidt større.

      299,00 DKK
    • Benny er endnu en dejlig dildo fra Hung System, så den passer selvfølgelig sammen med alt tilbehøret fra Hung. Benny går lige op og ned, mens den ellers er virkelighedstro i den design. Denne dildo er 25,5 cm i længden og 5,3 cm i diameter. 

      249,00 DKK
    • Pirrende dildo fra Hung system som rigtig kan være med til at fylde dig ud med dens 21 cm i længden og en diameter der spænder fra 4,5 cm til 11 cm. Denne dildo har du mulighed for at bruge vaginalt og analt, så du har flere muligheder for at få den orgasme du jagter.

      269,00 DKK
    • Skal du prøve en dildo der er større, så er Tyran måske noget for dig. Tyran er en fantastisk stor dildo på hele 27 cm, hvor det er de 20 cm du kan have inde i dig, mens den har en diameter på 6 cm. Den er lavet af en lækker sort gummi, så den har en størrelse der vil fylde de fleste godt ud. Den kan selvfølgelig bruges sammen med tilbehøret fra Hung System.

      259,00 DKK