HUNG System DildoToys -Jimmy 22,5 cm

Producenter:

Hung system Jimmy er en af de store drenge i klassen, så den får du ekstra nydelse ud af. Der kan til købes sugekop eller håndtag så den er nem at have med at gøre. 

299,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 29 VIP point. Din kurv total 29 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 29,00 DKK.


Yderligere information

HUNG System Toys Jimmy BIG dildo til vac-u-lock

Er du på udkig efter en imponerende kæmpe dildo til din BDSM og Big Dildo samling? HUNG System Toys præsenterer stolt Jimmy, en sorte PVC-dildo, der ikke kun leverer på størrelse, men også på kvalitet og alsidighed. Med kompatibilitet til alle Hung System tilbehør og dimensioner, der vil tage din nydelse til nye højder, er Jimmy det perfekte valg for enhver, der søger ultimativ tilfredsstillelse.

Total Længde på 26 cm og Indsættelig Længde på 22,5 cm

Jimmy imponerer med sin imponerende størrelse. Med en total længde på 26 cm og en indsættelig længde på 22,5 cm, kan du udforske dine inderste fantasier med lethed. Dette er Big Dildo spillet på højeste niveau.

Diameter, der tilfredsstiller dine dybeste ønsker

Dildos diameteren er afgørende for din tilfredsstillelse, og Jimmy skuffer ikke. Med en diameter, der spænder fra 5,5 cm til 6,8 cm, giver denne kæmpe dildo dig mulighed for at vælge den bredde, der passer bedst til dine behov. Uanset om du er nybegynder inden for BDSM eller en erfaren bruger, kan Jimmy tilpasses til at give dig den perfekte fornøjelse.

Kompatibel med alle Hung System Tilbehør

En af de største fordele ved Jimmy er dens kompatibilitet med alle tilbehør til Hung System. Uanset om du allerede har en kollektion af Hung System-udstyr eller planlægger at udvide din samling, vil Jimmy være den perfekte tilføjelse. Du kan eksperimentere med forskellige tilbehør for at opnå de mest intense og tilfredsstillende BDSM-oplevelser.

Phthalatfri og Kvalitetsmaterialer

Vi ved, hvor vigtigt det er at vælge sikre materialer, når det kommer til sexlegetøj. Jimmy er lavet af PVC og er phthalatfri, hvilket betyder, at du kan bruge den med fuld tillid til din krop. Dette er sexlegetøj, der er designet til at opfylde dine dybeste ønsker uden at gå på kompromis med din sundhed og sikkerhed.

Med Jimmy HUNG System big dildo får du ikke kun en imponerende størrelse, men også kvalitet og alsidighed, der vil tage din BDSM-oplevelse til nye højder. Uanset om du er nybegynder eller erfaren inden for BDSM og Big Dildo lege, vil Jimmy blive din nye foretrukne ledsager. Udforsk dine inderste fantasier og oplev den ultimative tilfredsstillelse med Jimmy.

Køb nu fra vores SM Shop og berig din samling med dette fantastiske produkt. Jimmy er din nøgle til uendelige muligheder for sjov og fornøjelse, så tøv ikke med at tilføje den til din indkøbskurv i dag.

SPECIFICATIONER

Diameter 6,8 cm
Fuld længde 26 cm
Indførbar længde 2,5 cm
Vægt 914 gr
Materiale Gummi
Farve Sort
  • Kommentarer
  • Skriv din produktanmeldelse

    HUNG System DildoToys -Jimmy 22,5 cm

    HUNG System DildoToys -Jimmy 22,5 cm

    Hung system Jimmy er en af de store drenge i klassen, så den får du ekstra nydelse ud af. Der kan til købes sugekop eller håndtag så den er nem at have med at gøre. 

    Skriv din produktanmeldelse





    Tilbehør