Smile Boogie Butt Plug Silikone

Ny

Til frække numselege!

Lilla buttplug i et lækkert design med smal spids, ståfod og 7-trins vibration. 

Flere detaljer

239,00 DKK

Yderligere information

Smile Boogie Butt Plug – er en vibrerende anal plug i et alternativt og stilfuldt design. Et pirrende design, hvor frække numselege er i fokus. Den er udstyret med en stå fod, en smal spids til stimulation og en 7-trins vibrationsmotor. Du har dermed selv mulighed for at vælge, hvilken vibrationsrytme der tænder dig mest og bestemme hvilken du synes virker mest behagelig, så du kan opnå klimaks bedst meuligt. Kan både bruges af nybegyndere og de mere erfarne kvinder, der kender deres krop. Du vil hurtigt kunne mærke, at denne anal plug kan gøre noget helt specielt ved din krop og har du endnu ikke prøvet en anal plug før, er det vist kun på tide at udforske denne del af det seksuelle univers.

Den lille mini vibrator der er i anal pluggen er ganske let at betjene og kan også let tages af, hvis man ønsker dette. Et perfekt stykke sexlegetøj til en fræk og forførende aften med din partner eller hvis du blot skal forkæle dig selv.

Den har en samlet længde på 10 cm og en afvekslende diameter på 1-3 cm. Den findes kun i en lilla farve og er fremstillet af medicinsk silikone, som er phalatfri og enormt blødt og lækkert.

Der medfølger batterier med til dette produkt og det anbefales, at du bruger en glidecreme under brug, for at få den bedste oplevelse af Smile Boogie Butt Plug.

 

Specifikationer:

Materiale: Medicinsk Silikone (Phalatfri)

Farve: Lilla

Størrelse: 10 centimeter

Indtrægningsdubde: 7cm

Diameter: 1-3 centimeter

Inklusiv batterier: Ja

Brugsanvisning: Dansk og engelsk

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Smile Boogie Butt Plug Silikone

Smile Boogie Butt Plug Silikone

Til frække numselege!

Lilla buttplug i et lækkert design med smal spids, ståfod og 7-trins vibration. 

Skriv en anmeldelse