Spanskrør og tilsvarende

Spanskrør

til alle formål. Vi forhandler kun med rattan spanskrør. Da bambus og lignende splintrer når de

flækker, hvilket kan give skader. Rattan kan også knække ved brug, men splintrer ikke og laver ikke skarpe kanter som bambus gør.
Et spanskrør har mange anvendelses muligheder, men man bruger det typiske sammen  med Dominans og opdragelse....

Spanskrør

til alle formål. Vi forhandler kun med rattan spanskrør. Da bambus og lignende splintrer når de

flækker, hvilket kan give skader. Rattan kan også knække ved brug, men splintrer ikke og laver ikke skarpe kanter som bambus gør.
Et spanskrør har mange anvendelses muligheder, men man bruger det typiske sammen  med Dominans og opdragelse. og det er da også fedt med et gammeldags spanskrør som dem man kender fra skolen. 
Spanskrør kan bestemt også bruges til andet end straf men kan nemt gennemfører et helt game med spanskrør lige fra opvarmning til de sidste slag inden h*n bliver sendt ud at flyve.

Spanskrør med gummi gør at røret bliver en lille smule stiver og skulle det knække så sker der slet ikke noget, og så er der den fordel at man nemt kan rengøre det efter brug. 
rigtig mange modtager har en stor frygt for spanskrør fordi de kun har oplevet det som straf den kan man nemt vende. læs vores guide for mere info 

Mere

Spanskrør Der er 4 varer.

Viser 1 - 4 af 4
 • 349 DKK

  Hundestok (læder) Hundestok er en substitut  til et spanskrør. Den mærkes ikke på huden, men det gør den i musklen. Let at bruge og giver let en god virkning. Hundestokken er i læder, hvilket giver en god følelse for kvinden, når den rammer hende. Vi har et stort udvalg af andre piske, deriblandt vores håndlavede. Se vores webshop for mere spændende...

  349 DKK
 • 129 DKK

  Et rør som giver en smerte der både kan mærkes i huden, men også i dybden.. Et godt rør til en ny m'er, der skal lære, at tage imod et spanskrør. Altid et godt legetøj at have i sin toolbox. Både novicer og øvede kan have stor glæde af spanskrøret. Benyttes med fordel, sammen med vores brede sortiment af sexlegetøj! Ø 20mm. Ca. 60 cm. langt.

  129 DKK
 • 119 DKK

  Råt rør, hvor barken er slebet af, så det fremstår blødt og ubehandlet. Også et lidt tyndt rør som giver smerte i huden dog også lidt i dybden.. Minder om de gammeldags spanskrør fra den tidlige skoletid - Kan med fordel benyttes med vores andet sexlegetøj, som fx. gagballs! Ø16 mm.Ca. 60 cm. langt.

  119 DKK
 • 99 DKK

  Råt spanskrør eller med andre ord, et gammeldags spanskrør som vi kender den fra den tidlige skoletid. Benyt den evt. i legen som lærer/elev eller på andre måder. Dette er et fantastisk redskab, som bør kunne findes i alle hjem! Benyt den sammen med vores andet BDSM udstyr eller sexlegetøj!

  99 DKK
Viser 1 - 4 af 4