Spanskrør  

Varer
8 varer.

 • Tilbud!

  Hundestok (læder) Der kan forekomme buler i det lille metalstykke i enden. Derfor nedsat pris. Hundestok er en substitut  til et spanskrør. Den mærkes ikke på huden, men det gør den i musklen. Let at bruge og giver let en god virkning. Hundestokken er i læder, hvilket giver en god følelse for kvinden, når den rammer hende. Vi har et stort udvalg af andre...

  299,00 DKK
 • Råt rør hvor barken er slebet af, så det fremstår blødt og ubehandlet. Et tykt rør som giver en smerte, der går meget dybt. Den smerte som mange m'er elsker at hade. En fantastisk stykke redskab, som bør findes i alle SM hjem! Kan med fordel benyttes med vores andet sexlegetøj! Ø 20mm.Ca. 60cm langt

  149,00 DKK
 • Et rør som giver en smerte der både kan mærkes i huden, men også i dybden.. Et godt rør til en ny m'er, der skal lære, at tage imod et spanskrør. Altid et godt legetøj at have i sin toolbox. Både novicer og øvede kan have stor glæde af spanskrøret. Benyttes med fordel, sammen med vores brede sortiment af sexlegetøj! Ø 16mm. Ca. 60 cm. langt.

  129,00 DKK
 • Vis varianter
  -
  Indgravering: Ja tak. (+100kr)-
  219,00 DKK
  -
  Indgravering: Nej tak.-
  119,00 DKK

  Råt rør, hvor barken er slebet af, så det fremstår blødt og ubehandlet. Også et lidt tyndt rør som giver smerte i huden dog også lidt i dybden.. Minder om de gammeldags spanskrør fra den tidlige skoletid - Kan med fordel benyttes med vores andet sexlegetøj, som fx. gagballs! Ø12 mm.Ca. 60 cm. langt.

  119,00 DKK
 • Råt spanskrør eller med andre ord, et gammeldags spanskrør som vi kender den fra den tidlige skoletid. Benyt den evt. i legen som lærer/elev eller på andre måder. Dette er et fantastisk redskab, som bør kunne findes i alle hjem! Benyt den sammen med vores andet BDSM udstyr eller sexlegetøj!

  99,00 DKK
 • Spanskrør der er gummibelagt for lettere rengøring. Længde 60 cm. og Ø 20 mm. Tykkelsen gør, at den går rigtig dybt og ikke føleles så meget i huden men mere i dybden. Det betyder bestemt også, at den er rigtig god til at bruge på sweet spot.

  249,00 DKK

Viser 1 - 8 af 8

Av for den da Spanskrør

Her finder du spanskrør til alle formål. Vi forhandler kun rattan spanskrør. Da bambus og lignende splintrer når de flækker, hvilket kan give skader. Rattan kan også knække ved brug, men splintrer ikke og laver ikke skarpe kanter som bambus gør.

Et spanskrør har mange anvendelses muligheder indenfor BDSM, men man bruger det typiske sammen med dominans og opdragelse. og det er da også fedt med et gammeldags spanskrør som dem man kender fra skolen.

Spanskrør kan bestemt også bruges til andet end straf men kan nemt gennemfører et helt game med spanskrør lige fra opvarmning til de sidste slag inden hun bliver sendt ud at flyve.

Spanskrør med gummi gør at røret bliver en lille smule stiver og skulle det knække så sker der slet ikke noget, og så er der den fordel at man nemt kan rengøre det efter brug.

Rigtig mange modtager har en stor frygt for spanskrør fordi de kun har oplevet det som straf den kan man nemt vende. Læs vores guide om spanskrør for mere info.

Spanskrørs teknik

At bruge et spanskrør kræver lidt øvelse, før man bliver rigtig god til det. Der er mange teknikker man kan bruge en af dem er tapping hvor man slår hurtigt men ikke ret hårdt og på den måde bygge smerten op, det bruger man typisk et tyndt spanskrør til kan kan også slå tungt hvor jeg ville bruge et tykt. hvis man vil ha det til at gøre ondt i huden hvil jeg lige efter slaget fjerne spanskrøret. hvis man lader det ligge der hvor man rammer vil det hjælpe smerten ned i musklen. og er det muskle smerte man vil lave så slår man og lader den ligge lidt der hvad man rammer og måske med et lille tryk ned i musklen og det hjælper smerten til at fordele sig ned i musklen.

Hvis du ikke har så meget erfaring så lige spanskrøret der hvor du vil slå, lig lidt pres på røret sådan du presser den lidt ned i musklen, tag der efter fat i modsat ende af den du holder og løft enden i mens du stadig holder presset med den anden hånd og når du har løftet den til den styrke du ønske slipper du den og så vil den ramme lige det hvor du ønsker.

Vedligeholdelse

Hvis man bruger røret tit så er det ikke meget vedligeholdelse ved det men ligger det forlænge og ikke bliver brugt så tørre der ud og har nemt ved at knække, vi anbefaler at man 2-3 gange om året pakker det ind i er våd håndklæde og lader den ligge i det natten over sådan det kan nå at suge noget væske. hvis det er et rør der er pakket ind ville vi stille det med enden i noget vand og så skifte enden nogle gange efter det har stået nogle timer sådan det kan suge fra enderne. Det første du gør når du får et spanskrør hjem er at giver det fugt som beskrevet her over.