BDSM Udstyr

BDSM Udstyr

Udforsk Din Mørke Side med Kvalitetsprodukter

Vores BDSM Udstyr-kategori er dedikeret til at tilbyde dig et bredt udvalg af produkter til at udforske og nyde BDSM-verdenen. Uanset om du er nybegynder eller erfaren inden for BDSM, finder du i vores sortiment alt, hvad du har brug for til at tilfredsstille dine mørkeste fantasier og skabe intense og spændende intime stunder.

I vores udvalg finder du alt fra bondage-udstyr, håndjern, piske, halsbånd, gags og meget mere. Alle vores produkter er omhyggeligt udvalgt for at sikre høj kvalitet, holdbarhed og sikkerhed, så du kan nyde din BDSM-oplevelse med tillid.

Aktive filtre

Maske i Sort Wetlook

143,20 kr.

Vores Sort Wetlook Maske er din billet til en verden af intens nydelse. Med denne maske vil dine sanser blive forstærket, hvilket gør enhver berøring ekstra intens. Maske i sort Wetlook med åbning til mund, super god som blindfold og det giver noget trykhed for den der har den på. Denne udgave kan man ikke se ud af.

Wetlook Maske


143,20 kr.

Maske

Snæver sort wetlook maske, men med åbning til mund og øjne. Masken er elastisk og det gør at den behagelig at have på. God til alle former for fetish og leg. En god måde at være anonym 

Håndleds manchetter


279,20 kr.

Håndledsmanchetter

i blødt ruskind. Meget ideel til første gangs BDSM/ bondage eventyr, som ønsker at udforske BDSM verdenen. Her er der tale om bløde manchetter, hvilket gør at de er behagelige at pådrage sig på kroppen. Kan med stor fordel benyttes sammen med vores håndlavede piske, eller vort andet SM-udstyr. 

Halsbånd med "O" ring  halsbånd, halssmykke. legehalsbånd
  • På tilbud!

Halsbånd med "O" ring i læder


263,20 kr.

Halsbånd med O ring

Zado Læderhalsbånd med "O" Ring er din billet til en verden fyldt med sensuel leg. Dette læderhalsbånd er elegant, holdbart og designet til at tage dine erotiske oplevelser til det næste niveau.

Halsbånd (Sortlæder) halsbånd, halssmykke. legehalsbånd -30,00 kr.

Halsbånd (Sortlæder) i V...

169,20 kr.
199,20 kr.

Lækker halsbånd 

Læder halsbånd hvor man tydelig signaler at man er bund og at man er under ejerskab.  hvor den smukt klæder bundens hals 

Læder halsbånd. 2,5 cm. bredt i V-form og kan tilpasses i længden. 

Made by Lei

Gag med hovedseletøj og udvendig dildo
  • Fjernlager

Gag med hovedseletøj og...


639,20 kr.

Tag din BDSM-leg til nye højder med vores Gag med hovedseletøj og udvendig dildo. Dette innovative sexlegetøj, lavet af ægte læder, er designet til at pirre og udfordre både nybegyndere og erfarne i den spændende verden af BDSM.

The Key Holder Time Lock

478,40 kr.

Hængelås med timer 

Du kan låse bundens xxxx og sætte den til at den først låser op når bunden er nået hjem. eller sætte binden i byen med låsen på og så låser den først på på et bestemt tidspunkt.
Det kan sættes til at låse om max 100 timer 

Blindfold Rimba


199,20 kr.

Blindfold i blødt sort skind med elastik i nakken. Et flot og praktisk tilbehør til bondage og sex leg.

Bad Kitty Silikone Gagball


183,20 kr.

Den søde pine med komfort!
Sort gagball med lufthuller og justerbar rem. Gagball-Ø 4 cm. Materiale: Silikone.

Plys Håndjern


103,20 kr.

Disse pels / plys håndjern

 er et must-have til soveværelset. De er bløde og behagelige - men alligevel stærke nok til at begrænse, hvilket gør dem til det perfekte erotiske tilbehør.

Silikone maske


111,20 kr.

Silikone Maske: Nydelsen ved Sansefornægtelse

Er du klar til at tage din BDSM leg til det næste niveau? Med vores Silikone Maske kan du opleve en helt ny verden af ​​muligheder. Dette unikke sexlegetøj er designet til at øge bærerens følsomhed og bevidsthed, hvilket gør det til et perfekt værktøj for dem, der er nye til bondage leg og sansefornægtelse.

Gas Mask Eye Caps Full Rubber


119,20 kr.

Gas Mask Eye Caps Full Rubber tilføjer et intenst element af spænding til dit erotiske spil ved at gøre dig blind for omverdenen og lade dig overgive dig fuldstændigt til din dom. Klapper med kan sætte på denne type maske. 

Flogger ophæng -50,00 kr.
  • På tilbud!

Flogger ophæng

69,20 kr.
119,20 kr.

Vores Flogger ophæng er den perfekte løsning til at opbevare din flogger sikkert og inden for rækkevidde. Lavet af holdbart lædermateriale, er vores ophæng designet til at holde din flogger sikkert fastgjort til dit bælte eller enhver anden praktisk placering. Ophæng der passer til vores piske. og den passer til alle tre størrelser håndtag. kan hænges op på en stang eller sættes i et bælte.

Øjenmaske sæt i Sort og Rød


47,20 kr.

Til pirrende lege er maske / blindfold et must have. Her får du to masker i en pakke - en i sort og en i rød. Kan med fordel bruges sammen med manchetter og halsbånd. Så kan legen virkelig folde sig ud.

Dobbelt Karabinhage


39,20 kr.

Dobbelt Karabinhage

 til eksempelvis håndled og ankel lænker bør befinde sig i enhver SM´ers soveværelse. 10 cm lang i sølvfarvet metal. Karabinhage med to kroge i hver sin ende - oplagt som tilbehør til lænker eller til at sætte manchetter sammen med. Kan ikke undværes af aktive SM og BDSM udøvere. Benyt den med stor fordel, sammen med vores håndlavede piske og andet sexlegetøj!

Blindfold Black Fleece Lined


95,20 kr.

Blindfold

Dette blindfold passer perfekt til en speciel hyggeaften med din partner. Det er blødt og lækker og sidder godt på plads.

Næsten ligemeget hvor i det sexuelle univers men leger så er et blindfold et godt redskab, at fjerne synssansen gør at alle andre sanser arbejder på højtryk og der med at man mærker sig selv mere. og så bliver det bare mere spændende af det.

Læder Halsbånd med metal og...


399,20 kr.

Ægte nappalæderkrave med skinnende metalpladedekoration justerbar i 3 positioner: 37 cm / 40 cm / 42 cm. Leveres med fancy hængelås inkluderet.

Deep Throat Gag


239,20 kr.

Deep throath tunnel gag 

En videre udbygning af ringgaggen sådan at man ikke kan kan vippes eller skubbes til sig 

Hvis din underdanige har dette gag påspændt er det svært at sige nej til en oral invasion. To ringe holder hullet åbent fra læber til hals, og så er det bare at stikke pikken ind. Stropperne kan tages af hvis du vil lege med minimalisme

Find mere SM sexlegetøj i vores SM Shop her

Rimba Læder og Metal...

343,20 kr.

Smukt halsbånd med nappalæder og metal - i 3 cm. bredde. Incl. hængelås og 2 nøgler.
Passer til halsmål på 37/40/42 cm

Brutus Mouthgag


111,20 kr.

Brutus Mouthgag

Som navnet Brutus antyder er denne gag egnet til en stor fræk køter, men kan nu også med fordel bruges til en lille rapkæftet tæve. Udlev jeres kinky fantasier med Brutus Mouthgag. Lige meget hvem du bruger den på er det sikkert at man kommer til at savle og ikke kan synke 

Ned på alle 4 og kødbenet i munden, med et halsbånd som har påført en hunde snor så kan man rigtig trække..

Dental gag m. gummi


279,20 kr.

Denne gag bruges af tandlæger og læger til at holde mundene på deres patienter åbne under procedurer. Hvis du er til rollespil i hvide kitler er dette gag bestemt et frækt tilbehør.

Blindfold i Silicone


95,20 kr.

En unik silkeblød blindfold / maske

Tag det første skridt ind i BDSM-verdenen med vores Kiotos X Silicone Blindfold. Denne højkvalitets silikone blindfold er perfekt til nybegyndere, der ønsker at udforske verdenen af sanselig leg.

lavet af høj kvalitet silikone, intet lys trænger igennem dette materiale. Denne kinky blindfold er et must have til din BDSM-kollektion.

Metal O-Ring Gag

95,20 kr.

Ring gag 

Lækker sort silikone gag med o-ring i stål, den er fremstillet i lækker silke blød silikone og det er alt ud over stål ringen. det betyder at der hvor ringen og remmen er sat sammen er det typisk der hvor det bliver træls og skaber ubehag i mundvigen, men det gør den her ikke da det er dette bløde silikone.
Rengøring er super nem med silikone 

Polstret Halsbånd


423,20 kr.

Lækkert polstret halsbånd med 3 D-ringe.

Passer til halsomkreds mellem 36 og 50 cm. Bredden er 6,5cm.

Silicone Bone Gag


215,20 kr.

Bone Gag

Eller bissel gag den er lavet af et supper lækkert silikone der giver en silkeblød overflade. 

Kiotos Blindfold Deluxe...


159,20 kr.

Blindfold Deluxe

Sort læder maske som er foret så den bliver meget behagelig at have på. Masken holdes på plads med en elastik. Når man ikke kan se noget så er alle andre sanser meget skarper. så bare et blindfold kan give dit sex liv noget nyt.

Ballgag Silicone


151,20 kr.

Ballgag Silicone 

En super lækker ballgag hvor alt er lavet i silikone så det er nemt at gøre rent efter brug. den glatte silkebløde overflade gør også at den ikke er så nemt at skubbe ud af munden.
De silikone stropper ballen sidder fast med er heller ikke så hård ved mundvigen som en læder strop kan være, så den vil være nemmere at ha i munden i længer tid 

Halsbånd i stål


375,20 kr.

Ønsker du et synligt tegn på jeres fælles bånd?

Smukt låsbart massivt stål halsbånd.

  • 2 cm bred  
  • 0,6 cm tykt
  • Længde på 37 cm og en diameter på 12 cm.

Thigh sling with cuffs


1.039,20 kr.

Bondage sæt med muligheder 

vi har alle fantasier om alt muligt. og en af dem kan være at spænde konen/kærsten fast et sted eller på en måde sådan der er fri adgang. der er dette sæt lige det helt rette. ved hjælp af manchetter kan man fikser hende med spredte ben sådan der er fri adgang og uden hun kan gøre det store. 

Halsbånd - submissive


79,20 kr.

Justerbar silikone halsbånd i sort. 

Med teksten "Submissive" i hvidt. Bredden er 2 cm og længden 46 cm - justerbar.

Rimba - Muzzle Mask
  • Fjernlager

Rimba - Muzzle Mask

439,20 kr.

Maske, til bondage Forførende og Intens Fetishoplevelse

Denne maske er lavet i saddle leather med en metal ring fastgjort på toppen til fastgørelse. Det er en unisex maske, den lukkes bagpå med 2 stropper.  Denne maske er designet til at tilføje en ekstra dimension af dominans og submission til din leg, samtidig med at den skaber en erotisk og mystisk atmosfære.

Head Harness with 1.65 inch...


279,20 kr.

Gagball med hovedtøj 

En super lækker ball gag med hovedtøj så den bliver lige  der hvor den bliver sat, så den kan ikke spyttes ud eller flyttes. det betyder at det bliver svært at synke så på et tidspunkt vil mundvandet løbe over. 
Det at man savler på sig selv giver noget mentalt og er med til at holde den underkastet i sin underkastelse 

Claw Hook Mouth Spreader


191,20 kr.

Mundspreder

til masser af BDSM sjov og ballade med din underkastede.
Hvis man vil styrer den underkastets mundvand og samtide havde fri adgang til munden. Så er dette løsningen og ikke mindst hvis manden er udrustet sådan at en alm ringgag ikke er en mulighed. så vil denne være et godt alternativ.
Er der noget smukkere end at se en kvinde savle ned på hendes bryst.

Grey Box - 50 Shades of...


279,20 kr.

Grey Box - 50 Shades of Grey Boksen

Pakken indeholder:

1 x Bondage tørklæde (til bindelege).

1 x Håndjern.

1 x Minipisk.

1 x Kæde til brystvorterne (unisex).

1 x Vibrator med batterier.

1 x Analplug.

1 x Penishylster.

1 x Secura dark desire kondomer (3 stk).

1 x Supergleiter glidecreme.

1 x Vokslys.

BLINDFOLD Luxury Leather

223,20 kr.

Oplev Intim Nærvær med Luxury Leather Blindfold

Bestil vores luksuriøse læder blindfold nu fra Sadistenstoolbox, din pålidelige sexshop, og oplev den forførende sanselighed, som dette elegante tilbehør kan tilbyde. Skab en verden af intimitet og spænding med vores Luxury Leather Blindfold, og lad sanserne lede dig på en erotisk rejse uden sidestykke.

Professionelt Halsbånd


519,20 kr.

Hvis du vil have styr på din slave er dette halsbånd et godt bud.

Det er fra Kiotos og har masser af nitter og 3 D-ringe.

Halsbåndet er let at kombinere med kæder ol. til at fuldføre dit look.

Sins Inquisition Full-face...


439,20 kr.

SINS Inquisition - Full face Bondage hætte i sort. Masken er blød og elastisk. Ingen lynlåse eller besværet med at fastgøre snore. Du trækker den bare over hovedet, og den passer.

Sort/rødt læder halsbånd


199,20 kr.

Smukt og enkelt halsbånd af sort læder og med rødt skind indvendig, med D-ring til fastgørelse af tov eller karabin.

Se også vores matchende manchetter til håndled og ankler.

Slip fantasien løs med BDSM udstyr

Er du til BDSM, tænder du typisk på fysisk eller psykisk lidelse og ydmygelse, imens dette ikke nødvendigvis gør noget for dig, blot fordi du godt kan lide bondage sex. BDSM dækker over alt lige fra at blive bundet med et slips eller have et blindfold på under sex til hardcore underkastelse og dominans med fysisk smerte involveret. Uanset hvilken BDSM fetish du måtte have og hvilke dele af BDSM universet der tiltaler dig, kan du finde massevis af  udstyr her på siden. Mere BDSM her

Har du lyst til at prøve kræfter med BDSM, kan du nemt komme i gang med det ved at investere i udstyr fra vores sortiment. Du kan starte blidt ud ved eksempelvis at eksperimentere med blindfolds og fiksering, eller du kan vælge at gå hele vejen og prøve kræfter med eksempelvis gag balls,  halsbånd eller masker. Så længe begge parter er med på legen, skal I endelig ikke være bange for at lade jer rive med, og det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser for jer.

Ny eller erfaren?

Som allerede nævnt, så vil du uanset hvor meget erfaring du har inde for fetichisme og BDSM universet, kunne finde noget, som vækker din interesse her på siden. Det er perfekt til parret, der drømmer om at udleve deres frækkeste fantasier ved at introducere dem selv til en verden af bondage og BDSM. Eller til det erfarne par, der ønsker at udvide deres horisont og sætte lidt ekstra krydderi på hverdagen. Om man er på udkig efter en fræk kvalitets gagball, et blindfold, maske eller andet, så kan man være sikker på at finde det her. Vi er de førende i landet, når det kommer til vores store udvalg. 

Når det kommer til BDSM, gælder det om at have udstyret i orden. Med det rette udstyr kan I nemlig udleve den præcise fantasi, I drømmer om. Skal det være råt og kinky? Eller mere blidt og plysset. Uanset hvilket udtryk I leder efter, har vi hos sadistenstoolbox, alt det udstyr I har brug for.

Du kan også få masker eller gags, der kan give den submissive eller dominerende partner den rette følelse. En gag-ball er for eksempel perfekt, når den submissive partner skal udsættes for en ophidsende ydmygelse.

Vores mangeårig ekspertise og erfaring inden for BDSM gør, at vi kan yde en god kundeservice både, når det kommer til brugen af konkrete produkter samt mere generelle spørgsmål om BDSM. Vores sortiment udvider sig hele tiden, og du kan dermed komme igen og igen, når du mangler nyt udstyr til den stimulerende leg i soveværelset eller i klubben.

se meget mere BDSM udstyr i vores SM shop

En Verden af Sensation og Kontrol

BDSM er en spændende og mangfoldig verden af seksuelle oplevelser, der spænder fra let bondage og dominans til mere intense former for disciplin og sadomasochisme. At have det rigtige udstyr er nøglen til at navigere i denne verden sikkert og nydelsesfuldt. I denne artikel vil vi dykke ned i forskellige og hvordan de kan bruges til at skabe unikke og spændende oplevelser.

Bondage Udstyr

Bondage er en central del af mange BDSM-scenarier. Det handler om at begrænse en persons bevægelighed og skabe en følelse af hjælpeløshed og underkastelse. Nogle af de mest almindelige typer bondage udstyr inkluderer håndjern, reb, tape og bondage-møbler. Disse kan bruges til at binde en person i forskellige positioner og skabe en bred vifte af sensationer.

Dominans og Underkastelse Udstyr

Dominans og underkastelse handler om magt og kontrol. Dette kan indebære alt fra verbal dominans til anvendelse af specifikt udstyr til at håndhæve denne kontrol. Eksempler på dette udstyr kan være halsbånd og snore, paddle, ridepisk og forskellige former for mundspærrer.

Sadomasochistisk Udstyr

Sadomasochisme, eller SM, handler om at give og modtage smerte som en del af en seksuel oplevelse. Dette kan gøres på mange måder, og der er et bredt udvalg af udstyr til rådighed for at hjælpe med dette. Piske, stokke, klemmer og elektrostimulation er blot nogle få eksempler på det udstyr, der kan bruges til at skabe smertefulde og nydelsesfulde oplevelser.

Sikkerhed og Samtykke

Uanset hvilken type BDSM-udstyr du vælger at bruge, er sikkerhed og samtykke altid af allerstørste betydning. Det er vigtigt at kommunikere klart med din partner om grænser, sikre ord og hvad du begge er komfortable med. Desuden skal du altid sørge for, at dit udstyr er i god stand og brugt korrekt for at undgå skader.

Udforskning og Eksperimentering

En stor del af BDSM er udforskning og eksperimentering. Dette kan indebære at prøve forskellige typer udstyr, forskellige roller og forskellige scenarier. At have et bredt udvalg af BDSM-udstyr til rådighed kan hjælpe med denne udforskning og give dig og din partner mulighed for at opdage nye og spændende måder at nyde hinanden på.

Konklusion

BDSM er en verden fuld af sensation, kontrol, dominans og underkastelse. Med det rette udstyr kan du og din partner udforske denne verden sikkert og nydelsesfuldt. Uanset om du er ny til BDSM eller en erfaren praktiserende, er der altid noget nyt at lære og opdage.

 Hvad er BDSM udstyr, og hvordan kan det løfte min oplevelse til nye højder?
   

Hej der, du visionære eventyrer! BDSM udstyr er specialværktøjer, der kan tage din erotiske leg til det næste niveau. Det kan være alt fra håndjern, piske, reb, blindfolds og meget mere. Med det rigtige BDSM udstyr kan du udforske en verden af intense fornemmelser og spændende dynamikker, der kan åbne op for hidtil ukendte aspekter af din seksualitet.

 Er det sikkert at bruge BDSM udstyr?
   

Absolut! Men som med enhver ny oplevelse, er det vigtigt at have en grundig forståelse og respekt for sikkerhed og samtykke. BDSM udstyr skal altid bruges ansvarligt og med fuld enighed fra alle involverede parter. Dit eventyr i BDSM skal være lige så trygt, som det er spændende!

 Hvordan vedligeholder jeg mit BDSM udstyr?
   

Godt spørgsmål, du fremadrettede opdagelsesrejsende! For at holde dit BDSM udstyr i topform, skal du rengøre det grundigt efter hver brug. Følg producentens anvisninger for specifikke rengøringsprocedurer og husk at opbevare dit udstyr på et sikkert, tørt sted. Når du passer godt på dit udstyr, er du klar til mange fremtidige eventyr. Klar til at dykke ind i den spændende verden af BDSM? Vi er her for at guide dig!