My Stim

My Stim: Udforsk Elektronisk Stimulering med My Stim

Vores My Stim-kategori er dedikeret til at tilbyde dig en unik og spændende oplevelse inden for elektronisk stimulering. My Stim er et anerkendt brand inden for elektroniske stimuleringsprodukter og tilbehør, der er designet til at forbedre dine intime stunder og skabe intens sensuel nydelse.

I vores udvalg finder du et bredt spektrum af My Stim-produkter, herunder elektroder, stimulatorer og tilbehør. Disse produkter er skabt med fokus på kvalitet, sikkerhed og brugervenlighed for at sikre en behagelig og tilfredsstillende elektronisk stimuleringsoplevelse.

Aktive filtre

Tension Lover MyStim Tens Unit


839,20 kr.

Vil du sætte lidt fut i din bund, så kan det noget rigtig frækt at lege med strøm. Denne model har flere forskellige intensiteter, manuel betjening og forudindstillede programmer, så der er gode chancer for at der er noget der kan gøre noget godt for din bund.  

My Stim Pure Vibes


599,20 kr.

My -Stim Pure Vibes er en tens enhed. men lavet til BDSM. den har ikke den samme skærende smerte som tens enheder kan havde 

My Stim – blid og behagelig elektrosex

Er du en af de mange danskere, som påtænker at eksperimentere med alternativ erotik? Så har du måske overvejet at kaste dig ud i elektrosex. Og her kan du med stor fordel starte med My Stim.

 

Hvad er My Stim?

My Stim er en serie af redskaber til elektrosex, som er særligt rettet mod nybegyndere og brugere, der ikke er interesserede i en smertefuld oplevelse. My Stim er således en blid udgave af den originale E-Stim, som er rettet imod mere erfarne brugere.

Som novice inden for elektrosex vil du med sikkerhed kunne få stor glæde af My Stim i forbindelse med din erotiske leg. My Stim benytter sig af de samme principper som E-Stim, det vil sige elektrisk stimulation af huden, nerverne og musklerne i kroppen.

Måske kender du de populære TENS apparater, som bruges af sportsfolk og fysioterapeuter i forbindelse med smertelindring, genoptræning eller løsning af muskelspændinger. TENS står for Transcutaneous Electrical Nerve Stimulation og gør brug af en svag elektrisk strøm, som aktiverer nerver og muskler.

Hvor et konventionelt TENS apparat anvender elektroder, som påklistres huden i de valgte områder, findes elektrosexapparater i mange forskellige former. Du kan for eksempel vælge et My Stim kit, som indeholder denne type elektroder, men du kan også vælge et såkaldt penisbur.

Sidst nævnte er en populær løsning, da det er umuligt at slippe af med den stimulerende og kildrende fornemmelse. Og overlader du fjernbetjeningen til din partner, er du sikret ren ekstase!

 

Er elektrosex farligt?

Måske har du en sund skepsis over for det at benytte sådan noget som elektrisk strøm i nærheden af dine ædlere dele. Alle, som har prøvet at tisse op ad et elektrisk hegn, kan skrive under på, at dette ikke just er nogen behagelig oplevelse.

Men du kan være helt tryg. Strømmen i et TENS-baseret apparat som for eksempel My Stim er så svag, at du kun vil kunne mærke en let summen. Faktisk kan dette være helt utroligt pirrende, og den største fare er faktisk, at du går hen og bliver afhængig.

Du bør selvfølgelig være opmærksom på, at det ikke er tilrådeligt at stimulere områder omkring hjertet eller halsen – heller ikke selv om strømstyrken er svag og stimulationen derfor forholdsvis mild. Ligeledes bør mennesker med indopererede hjerteanordninger som for eksempel pacemaker afholde sig fra at bruge elektrostimulering.

Følg altid de anvisninger, der hører til produktet – og husk, at det handler om nydelse! God fornøjelse!

Se meget mere i vores SM shop

Hvad er elektrosex?
   

Elektrosex er en form for stimulation af de erogene zoner ved hjælp af svag elektrisk strøm.

Hvor kan jeg købe My Stim?
   

Hos Sadistens Toolbox finder du et stort udvalg af My Stim-produkter, ligesom du også kan finde redskaber til elektrosex til mere øvede brugere.

Hvorfor vælge My Stim?
   

My Stim er for dig, som ikke ønsker smertefuld elektrosex – kun ren nydelse.