Bækkenbundskugler

Hvordan bruges bækkenbundskugler

Du kan indføre bækkenbundskugler i skeden, ganske som når du indfører en tampon. Brug gerne glidecreme til formålet.

Når du går en tur med dine bækkenbundskugler, vil din skede per automatik klemme sammen om kuglerne for at forhindre, at de ryger ud. Og du kan også selv vælge at klemme dem bevidst for ekstra træning.

Efter brug skal kuglerne forsigtigt presses ud – ikke noget med at trække hårdt. Og husk at vaske dine vaginalkugler grundigt.

Aktive filtre

PRETTY LOVE - KEGEL TIGHTEN...

79,20 kr.

Trænings kugler 

En kvinde der ikke laver knibe øvelser eller på anden måde træner underlivet, vil med tiden få svært ved at holde på vandet. det kan dog afhjælpes med disse kugler. 
Der findes mange af disse kugler. de vil alle kunne hjælpe, nogle bedre end andre. det kan dog være svært at forudsige hvilke der passer til dig 

Amsterdam kegel balls


111,20 kr.

Ø 35 mm. Disse bolde i en god størrelse hjælper dig med at træne dine bækkenbundsmuskler og øger din glæde under sex. Boldene bæres i skeden, og du kan begynde med a træne ved bare at bære boldende i et par minutter hver dag - og herefter øge træningen. 

Bækkenbundskugler -Nalone Yany

239,20 kr.

Yany bækkenbundskugler fra Nalone er et helt fantastisk redskab til alle kvinder, der ønsker bedre orgasmer og samtidig minimerer de på grund af vægten risikoen for inkontinens. 

Bedre sex – hvordan og hvorledes?

Mange mennesker oplever, at deres sexlyst daler med årene. Dette kan have mange forskellige årsager.

Det kan være, at man keder sig i sit forhold, og at tiltrækningen er gået fløjten, fordi der er gået hverdag i den. I så tilfælde er det altid en god idé at prøve med nye udfordringer – for eksempel i form af spændende og pirrende sexlegetøj – for at få det erotiske samliv tilbage på rette spor.

Desværre er der også mange, som oplever, at sex ikke længere er den samme kilde til nydelse og ekstase som før i tiden. Klimakteriet kan også have indflydelse på kvinders sexlyst, ikke mindst fordi de hormonelle forandringer kan føre til udtørring i de nedre regioner.

Konsekvensen af disse forandringer kan være smerter ved samleje og øget tendens til irritation og infektioner. Derfor anbefales det, at man som kvinde efter menopausen bruger glidecreme i forbindelse med samleje eller leg med sexlegetøj.

Det er dog ikke udelukkende midaldrende og ældre kvinder, som kan være plaget af manglende lyst til sex. Mange yngre kvinder oplever med alderen – og efter måske flere fødsler – at underlivet ikke er, hvad det har været.

Nogle sygdomme i tarmsystemet så som for eksempel kronisk forstoppelse kan, i lighed med belastningen forbundet med fødsler, føre til en slap bækkenbund. Og så er det ikke altid lige sjovt at kaste sig ud i en omgang lagengymnastik med den udkårne.

 

Bedre sex med god træning af bækkenbunden

Til alt held kan de slappe muskler sagtens trænes op igen – og det bør du faktisk gøre, hvis du døjer med en sådan. Det er nemlig ikke udelukkende dit sexliv, der påvirkes af en slap bækkenbund, men din generelle sundhed og dit daglige velvære.

Ved at træne din bækkenbund kan du for eksempel på effektiv vis forebygge inkontinens, som er en lidelse der plager mange kvinder.

Til træning af bækkenbunden kan du med stor fordel anvende de smarte vaginalkugler. Disse fås i flere forskellige udformninger og har til formål at stimulere muskler og nerver i skeden, således at muskulaturen kan strammes op på ny.

 

Hvad kan jeg opnå med vaginalkugler?
   

Vaginalkugler er beviseligt velegnet til genoptræning af musklerne i skeden, hvilket kan give dig større nydelse ved sex og samleje.

Hvor kan jeg købe vaginalkugler?
   

Her hos Sadistens Toolbox finder du et stort udvalg af vaginalkugler med eller uden vægt og vibration.

Hvordan kan jeg opnå bedre sex?
   

Den mest sikre måde til at opnå bedre sex er gennem hyppig træning af bækkenbundens muskulatur.