• BDSM Video Guides Lær at bruge pisk og spanskrør i vores video guide
  BDSM Video Guides Lær at bruge pisk og spanskrør i vores video guide

  Sadistens BDSM video guides omkring småt og stort indenfor BDSM. Opvarmning, tunge slag, brug af spanskrør og læse kropssprog.

  Læs mere
 • Deep throat. Den store guide til hvordan man deep throater
  Deep throat. Den store guide til hvordan man deep throater

  Deep throat, er at lære at tage din mands kæreste eje dybt i halsen, hvilket kan være en meget kraftfuld evne at besidde. Men det tager ofte lang tid at lære. Denne guide vil guide dig til hurtigere, at komme i gang med at lære færdigheden, så du kan tage din fyr dybt i halsen hver gang. Din SM shop har mange guides

  Læs mere
 • Primal play som sexleg. Se guiden til hvordan du leger Primal Play
  Primal play som sexleg. Se guiden til hvordan du leger Primal Play

  Primal play er et relativt nyt begreb/ny rolle indenfor den internationale BDSM-subkultur, der endnu er flydende og udefineret, men hurtigt samler flere og flere følgere. Dette har især været synligt på fetlife og BDSM blogs på internettet. og denne fra Din SM shop

  Læs mere
 • Dominans sex. Se den store guide til hvad dominans sex er.
  Dominans sex. Se den store guide til hvad dominans sex er.

  Hvad er Dominans ? jo det er en måde at styre et andet menneskes seksualitet og skabe en anden ”magt” balance end man har i dagligdagen og bestemme ”slagets gang” og det behøver bestemt ikke at handle om smerte osv.

  Læs mere
 • Gag. Hvad er gagging indenfor sexlege? . Se guiden her
  Gag. Hvad er gagging indenfor sexlege? . Se guiden her

  Hvis du vil begrænse din elskedes talegaver eller skabe fri adgang til munden eller bare vil nyde at se vedkommende savle, så vil du højst sandsynligt have glæde af en såkaldt gagball.

  Læs mere
 • BDSM Ordbog A til O
  BDSM Ordbog A til O

  BDSM verdenen er fyldt med fremmedord, som kan være svære at forstå. Du har måske oplevet, at du har læst en masse på nettet - men måske kun forstået halvdelen. Vi har skrevet et opslagsværk til dig, et såkaldt online BDSM leksikon, hvor du kan slå de ord op du møder på din vej. Leksikonet vokser løbende, som vi finder fremmedord der passer heri.

  Læs mere
 • BDSM Ordbog P til Å
  BDSM Ordbog P til Å

  Del 2, BDSM verdenen er fyldt med fremmedord, som kan være svære at forstå. Du har måske oplevet, at du har læst en masse på nettet - men måske kun forstået halvdelen. Vi har skrevet et opslagsværk til dig, et såkaldt online BDSM leksikon, hvor du kan slå de ord op du møder på din vej. Leksikonnet vokser løbende, som vi finder fremmedord der passer heri.

  Læs mere
 • Blindfold i sex. Blindfold som i Fifty Shades of grey. Se guiden.
  Blindfold i sex. Blindfold som i Fifty Shades of grey. Se guiden.

  Et blindfold for øjnene er et fantastisk og simpelt redskab til at styrke BDSM oplevelsen. Uden vores syn er vi nød til at stole meget mere på vores andre sanser, såsom lugte, lyde, smag og fysisk kontakt. Guide om blindfold og de mange mulighedder der ligger i det, vi har også mange andre guides om mange emner. fra din sm shop og BDSM forum.

  Læs mere
 • Mindfucking. Hvad er det? Og hvordan bruges det i sexlege?
  Mindfucking. Hvad er det? Og hvordan bruges det i sexlege?

  En lille guide omkring hvordan man kan bruge mindfuck som et virkemiddel i BDSM.

  Læs mere
 • Halsbånd til sex. Se guiden til fræk sex med halsbånd her.
  Halsbånd til sex. Se guiden til fræk sex med halsbånd her.

  Halsbånd /er et visuelt symbol på underkastelse og kontrol, og er ofte brugt i soveværelset (eller i fetish miljøet/klubber!) hvor den underdanige og Dominerende partnere angiver deres position indbyrdes ved at den underdanige bærer halsbånd. Halsbånd kan også være praktiske, ofte med D-ringe til at fastgøre snore eller kæder med f.eks. intimklemmer.  og mange flere guides. fra din SM shop.

  Læs mere
 • Fiksering. Læs om hvordan det kan bruges i en sexleg
  Fiksering. Læs om hvordan det kan bruges i en sexleg

  Mange af os har godt hørt om bondage. Flere af os kan formentlig heller ikke se os helt fri af at have brugt et par håndjern eller andet til at binde vores partner fast med i soveværelset. Bondage kan også handle om, at det føles dejligt at få begrænset sin bevægelighed, f.eks. hvis man får bundet sine hænder. De fleste som leger med bondage, tænder på at få eller afgive magt, men på en måde, hvor man har aftalt, hvad der skal ske, og hvor man er

  Læs mere
 • Violet wands til sex. Hvad er violet wands ? Se guiden her
  Violet wands til sex. Hvad er violet wands ? Se guiden her

  Violet Wand er et apparat læge verden opfandt i starten af 1900 tallet. kort efter man opfandt strømen, Man lavede et apparat der kunne lave statisk el og fandt ud af at lave glas man kunne sende strømmen ud i gennem og man troede så at man kunne afhjælp en masse sygdomme på denne måde og hver sygdom fik sit egen glas. Efter nogle år blev man dog klogere, de findes dog stadigvæk de gamle fra dengang. 

  Læs mere
Showing 1 to 12 of 98 (9 Pages)