Dildo

Dildo

Udforsk Vores Mangfoldige Samling af Dildoer til Fantastisk Onani og Fornøjelse

klassisk sexlegetøj, der efterligner formen og størrelsen af en erigeret penis. Den er perfekt til både solo-leg og til at udforske nye former for intimitet med en partner. Vores udvalg kommer i forskellige størrelser, former og materialer, så du kan finde præcis den dildo, der passer til dine ønsker og behov.

Aktive filtre

Kiotos COX Flesh 026 -30,00 kr.

Dildo Kiotos COX Flesh 026

105,20 kr.
135,20 kr.

Dildo Kiotos COX Flesh 026: Dit Næste Skridt i BDSM Leg

Er du klar til at tage din BDSM leg til det næste niveau? Med vores Dildo Kiotos COX Flesh 026 kan du opleve en helt ny verden af ​​muligheder. Dette unikke sexlegetøj fra mærket Kiotos er designet til at hjælpe dig med at gøre dine hedeste fantasier til virkelighed!

Dildo Kiotos COX Flesh 025

111,20 kr.

Dobbelt dildo på 35 cm.

Der er lagt op til en fræk dag med masser af leg med denne dobbelt dildo. Der er ikke er ens i begge ender.

Satisfyer Master dildo

423,20 kr.

En dejlig stor XL vibrator fra satisfyer der er lavet i et lækkert blødt silikone materiale, som gør oplevelsen endnu bedre. Den har 12 forskellige vibrations indstillinger, er genopladelig og vandtæt, så tag den endelig med i bad og nyd det endnu mere. 

Satisfyer Pro+ G-spot

479,20 kr.

Satisfyer pro G-Punkt

Her er der tale om en anderledes rabbit vibrator, da den del der stimulere klitoris bruger luftpulseringer til dette, mens den har en udformning som kan stimulere g-punktet. Oven i alt dette har den 7 forskellige mønstre og 3 forskellige hastigheder den kan vibrere med. det er lækker sexlegetøj 

Mange flere frække Dildoer her

Nalone Touch G-Spot Vibrator -50,00 kr.

Nalone Touch Vibrator G-Spot

309,20 kr.
359,20 kr.

En dejlig g-punkt vibrator, som kan noget lidt andet, da den selvfølgelig har de 7 forskellige vibrationsmønstre, men denne model har også muligheden for at sætte en touch funktion til, og når denne er sat til, så vil den starte og stoppe an på om du røre ved den.

Dildo Kiotos COX Flesh 017

79,20 kr.

Dildo fra Kiotos 

Søger du en dildo du kan bruge både sammen med din partner og alene så har vi her buddet. Nu tilbyder vi denne dildo på 16 cm som kan bruges i harness sammen med partner eller du kan bruge den alene fordi den har sugkop. Den er fleksibel så velter ikke så let. Den har en naturlig overflade og føleles naturlig.

Vibrator with Clitorial...


519,20 kr.

Med denne vibrator stimulers både klitoris og vagina. Vibratoren har to motorer, en øverst på hovedet og en i klitorisstimulatoren. Vibratoren har et roterende hjul med bløde silikonklapper. Hjulet drejer i forskellige hastigheder og i forskellige retninger. Vibratoren har 6 vibrationstilstande, og motorerne kan også tændes separat. Vibratoren har 2 motorer, 5 hastigheder og 6 vibrationstilstande.

Magic Heaven


399,20 kr.

Lækker alsidig wand, der både kan bruges til stimulation af P/G punkt og som klitoris vibrator.

Flot design i sort og kobber, med rengøringsvenlig silikone overflade.

Ribbed Double-ended Steel...


183,20 kr.

Spændende dildo hvor begge ender kan bruges. Den ene ende består af 3 kugler, og den anden ende består af en stor kugler, som bliver efterfulgt af riller, dette gør at denne dildo kan give flere forskellige fornemmelser bare ved stuetemperatur, men i det at den er lavet af stål giver også mulighed for at lege med temperaturer. Den kan give en bestemt følelse f.eks. hvis den bruges kold

Rounded Double-ended Steel...


183,20 kr.

En stål dildo giver nogle muligheder du ikke får med andre, her er f.eks. muligheden for at lege med temperature, og det at skifte mellem varm og kold kan noget helt specielt. Denne dildo kan derudover også bruges i begge ender, så dette er med til at skabe endnu flere muligheder for at nå klimaks. 

Nalone Vibrator Rhythm Rabbit


359,20 kr.

Her er der tale om noget anderledes, da denne Rabbits vibrator lytter efter rytmer, så den kan følge f.eks. Rytmen i det musik du høre. Den har 7 forskellige vibrations mønstre og lydaktiveret vibrationer,  hvilket giver rigtig gode muligheder for at blive stimuleret præcis som du gerne vil. 

Nalone Pure Rabbit Vibrator - Pink -50,00 kr.

Nalone Pure Rabbit Vibrator...


269,20 kr.
319,20 kr.

Lækkert vibrator der både stimulere klitoris og g-punktet for en intens følelse, der giver dig gode betingelser for at komme helt op at ringe. Den er lavet i et dejligt blødt silikone materiale, som føles rigtig dejligt. Til at hjælpe med dette giver den dig også 7 forskellige indstillinger, og den er genopladelig, så en hurtig tur i stikkontakten og den er klar igen.

Dildo Silicone Suction

143,20 kr.

Lækker sugekop dildo

Er du på udkig efter en ekstraordinær oplevelse inden for BDSM-verdenen? Vores Silicone Suction Big Dildo er det ideelle valg for dig! Med en indføringslængde på 135 mm og en diameter på omkring 35 mm, er denne dildo designet til at tilfredsstille selv de mest krævende brugere. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, vil denne dildo give dig en uforglemmelig oplevelse.

Dildo Huge Silicone Suction

239,20 kr.

Huge Silicone Suction Big Dildo - 20 cm Indføringslængde

Denne Silicone Huge Suction Dildo fra Kiotos-X er silkeblød og er lavet af højkvalitets silikone. Den leveres med en stærk sugekop, som du nemt kan sættes fast på en glat overflade.

Dinoo Primal - Hadro Dildo...


511,20 kr.

Oplev Fyldende Stimulering og Fantastisk Design

Dinoo Primal er skabt til dem der elsker EKSTRA store og ekstrem legetøj med en realistisk følelse (Real skin touch materiale). 

primal desire collectionen kommer alle med en sugekop der er kompatible med alle HUNG systems dildoer. 

- Anbefales at benytte vandbaseret glidecreme til dette produkt. 

Rude Boy


559,20 kr.

Fræk og flabet 3 i en vibrator i sort og sølv. I den ene ende traditionel dildo med klitoris stimulator og i den anden ende er der vakuum sug. Vibratoren er i super blødt materiale og den er genopladelig. Har hørt at man kan få de vildeste sprøjte orgasmer med vakuum suget!!!!!!

PRETTY LOVE - KEGEL TIGHTEN...

79,20 kr.

Trænings kugler 

En kvinde der ikke laver knibe øvelser eller på anden måde træner underlivet, vil med tiden få svært ved at holde på vandet. det kan dog afhjælpes med disse kugler. 
Der findes mange af disse kugler. de vil alle kunne hjælpe, nogle bedre end andre. det kan dog være svært at forudsige hvilke der passer til dig 

Kiotos Cox MEGA Flesh 01 -30,00 kr.

Dildo Kiotos Cox MEGA Flesh 01

393,20 kr.
423,20 kr.

Dildo kæmpe

Dette er mellem størrelsen af vores mega dildoer, men bare rolig, den er stadig meget stor. den har 29 cm du har mulighed for at indføre, en samlet længde på 37 cm og en diameter på 8 cm, så det er stadig en dejlig tyk dildo. Den giver oceaner af muligheder ved at der er en sugekop i bunden, så den kan sættes dildoen fast på badeværelset, og du slipper for selv at skulle holde den

Dildo Kiotos Cox MEGA Flesh 02

399,20 kr.

Mega Flesh 02 er en af de rigtig store med en diameter på 8,5 cm, og hele 38 cm i fuld længde, hvor det er 30 cm der er mulighed for at indføre. Den store størrelse gør at du bliver fyldt hele ud og kan optimere din oplevelse. Og så har den det smarte element at der er en sugekop i bunden, hvilket betyder du kan sætte den fast på alle glatte overflade og så bare give den gas.

Dinoo HUNG Tyran dildo

207,20 kr.

Skal du prøve en dildo der er større, så er Tyran måske noget for dig. Tyran er en fantastisk stor dildo på hele 27 cm, hvor det er de 20 cm du kan have inde i dig, mens den har en diameter på 6 cm. Den er lavet af en lækker sort gummi, så den har en størrelse der vil fylde de fleste godt ud. Den kan selvfølgelig bruges sammen med tilbehøret fra Hung System.

HUNG System Benny Black big...

199,20 kr.

Benny er endnu en dejlig dildo fra Hung System, så den passer selvfølgelig sammen med alt tilbehøret fra Hung. Benny går lige op og ned, mens den ellers er virkelighedstro i den design. Denne dildo er 25,5 cm i længden og 5,3 cm i diameter. 

Kiotos Monstar Dildo Beast 50

1.279,20 kr.

Kiotos Monstar Dildo Beast 50 er mere end bare et sexlegetøj. Det er din vej til nye højder af nydelse, pakket ind i et farverigt og trendy design.

Dinoo HUNG Riff kæmpe dildo

239,20 kr.

En stor sort dildo fra Hung, som passer sammen med deres system, så der er mulighed for håndtag, sugekop og andre tilbehør til denne. Denne model har testikler, og har en størrelse på hele 27 cm i længden og 7 cm i diameter, så den er til dem der godt kan lide en dildo der er lidt større.

HUNG System Harness Strap...

215,20 kr.

Harness og plug til vores lækker Hung System. 

På dette harness kan du sætte hvilken som helst dildo på fra Hung System, om det er den lille Cecar eller den store Toys Beefcake.

Mulighederne er store. Og vores udvalg af Hung System vokser hele tiden.

Dildo Kiotos COX Flesh 032...

159,20 kr.

Stor, lækker dildo med sugekop på hele 22,5 cm. Den er extra blød og føles som "the real thing". Fra serien Kiotos COX og den passer også i et harnes.

HUNG System DildoToys...

239,20 kr.

Hung system Jimmy er en af de store drenge i klassen, så den får du ekstra nydelse ud af. Der kan til købes sugekop eller håndtag så den er nem at have med at gøre. 

Hung System Uncut Black Dildo

239,20 kr.

Uomskåret Design, Størrelse og Kompatibilitet: Oplev en Unik SM Oplevelse

The uncut dildo er en dildo der ikke er omskåret hvilket kan give en anden fornemmelse end de andre mere traditionelt udformede dildoer der findes på markedet. Det er også en dildo af en vis størrelse med dens 52 til 66 mm i diameter og 260 mm i længden. Passer sammen med alt tilbehør fra Hung system.

Dildo Kiotos Monstar Beast 13

399,20 kr.

Dildoer fra Kiotos

lækker rød og sort dildo der er blød men alligevel fast. overfladen er sådan at at glidecremen holder fast på dildoen. soklen er en sugekop sådan er nem at få til at stå.
formen er inspireret af et eller andet monster og det giver nogle sjove udformninger som stimuler på en anden måde end en dildo der er helt glat. vi anbefaler altid en god glidecreme sammen med en dildo

Dildo Kiotos Monstar Beast 14

359,20 kr.

Kiotos Dildo

Kiotos laver dildoer til mange formål og i mange udformninger, detter er et af de nye som giver en spændende virkning pga. de mange nuper ned af siden på den. de er med til at gøre det nemmere for kvinden at op nå den dybeskede orgasme
Spændende sex legetøj, det meste sexlegetøj og her under dildoer er lavet med henblik på en af de 7 orgasmer en kvinde får

Det er en fed dildo

Suction Dildo Vibrating Flesh


215,20 kr.

Dildo med sugekop

Her finder du vores lækre dildo med sugekop, som også har vibrator i sig. Lækkert at smække op på væggen i badeværelset og give sig selv en ordentlig tur.

Lækker dildo der er med indbygger vibrator og sugekop. 

Dildo Kiotos Cox MEGA Flesh 03

199,20 kr.

Skal du prøve en af de meget store, så var denne dildo måske noget for dig. Den er ikke for de generte med den naturtro design, bare i større størrelse. Denne dildo har en længde på hele 37 cm, hvor det er de 29 cm der er mulige at indføre, og så har den en diameter på 5 cm. 

Dinoo HUNG Sly big dildo

215,20 kr.

Pirrende dildo fra Hung system som rigtig kan være med til at fylde dig ud med dens 21 cm i længden og en diameter der spænder fra 4,5 cm til 11 cm. Denne dildo har du mulighed for at bruge vaginalt og analt, så du har flere muligheder for at få den orgasme du jagter.

HUNG System Cesar Black dildo

183,20 kr.

Hvis man ønsker sig en lille tyk dildo har Hung system Cesar her at byde på. Den er ikke så stor men den er dejlig tyk. Godt med smørelse og et håndtag eller en sugkop fra Hung system så er du mere end tilfreds. 

Hung System XXX Black Dildo

279,20 kr.

Størrelse, Fyldning og Kompatibilitet: Oplev en Intens SM Oplevelse

XXX dildoen er for dig som godt kan lide når din dildo er stor i omkreds og giver dig en fornemmelse af rigtig at være fyldt ud. Den er ikke for de sarte, men kan til gengæld noget de mindre ikke kan. Passer selvfølgelig sammen med alt tilbehør fra Hung system.

Hung System Donkey Black Dildo

199,20 kr.

Hung System Donkey Black Dildo - Det Ultimative Valg til Intens BDSM-Oplevelse

Hvis det du fortrækker i en dildo er at den er lang og tynd, så er the donkey dildo lige noget for den med en længde på 255 mm og en diameter på 45 mm. The Donkey dildo kan lige som de andre fra Hung sættes på alt tilbehøret fra Hung system, hvilket giver rigtig mange brugsmuligheder. 

Dildoer til kvinder

Når man skal købe en dildo så vælger man den rigtig hvis man inden sætter sig ind i hvad for en  skal man bruge, og hvad mener man så med det, jo det er sådan at kvinder kan få 7 forskellige orgasmer og rigtig meget sexlegetøj tinder er lavet til at havde fokus på en eller flere af de her 7 orgasmer. og orgasmer skal der til og så kan man lige så godt gøre vejen der til så lækker som muligt med en rigtig lækker Dildo


Man kan se på formen af sexlegetøjet hvor for nogle orgasmer de er målrettet til. og vi prøver i vores produkt beskrivelser at beskrive hvad og hvordan.
så det man skal kigge efter er størrelse og from der passer til lige den eller de orgasmer du bedst kan lide. og naturligvis overfladen på dildoen.

Dildoers historie er gammel

Man har i Tyskland fundet dildoer som er helt op til 28.000 år gamle, og de historien om dildoen går med garanti endnu længere tilbage også. I den tid var de lavet af ler, men har fundet dildoer lavet af sten, læder, træ og flere andre slags materialer også. i middelalderen lavede man dildoer af træ og sleb dem helt glatte. men det var jo de muligheder der var, og dildoerne blev først rigtig gode da man opfandt plastik. men har også lavet dildoer i sten som jo nok har været noget tunge. jeg tror at den man har formet i læder har været de mest brugte,

Den moderne dildo kan have en indbygget vibrator, som både kan stimulere G punkt i både mænd og kvinder, men også stimulering af klitoris er normalt i en moderne dildo.

Her finder du silikone udgaver

De dildoer som du kan købe hos sadistenstoolbox.dk er allesammen godkendt i henhold til gældende regler indenfor indførelse af genstande i kroppen til seksuel nydelse. Typisk er der tale om et silikone produkt som er phthalat fri, og naturligvis også er vandtæt så at der ikke trænger væsker ind i det elektriske apparat.

Den slags silikone som de dildoer vi sælger er lavet af kaldes ABS Silikone, og er klart det mest anbefalede materiale at lave dildoer i. Se en guide om emnet her 

Vælg de rette 

Størst er ikke altid bedst, og det gælder også for disse. Det kan da være sjovt at eksperimentere med en kæmpe en, men du finder sikkert hurtigt ud af, at du hurtigere finder større glæde ved at vælge en som passer til din vagina, fremfor bare en der er stor.

Udover at gå efter størrelsen kan du vælge en  som stimulerer G Punkt og/ eller klitoris samtidigt. Mange foretrækker dog også "bare" den rene fornemmelse af kun at have en dildo uden de ekstra features som en moderne dildo kan have.

Vi har et stort udvalg, i mange størrelser og udformninger. dem med sugekop og dem uden og til strapon. og i mange farver.

Køb til kvinder og mænd

Om den er til en mand eller en kvinde gør ikke den store forskæld. det man skal gå efter er kvaliteten overfladen. kan man få nogle i PVC som jeg ikke vil anbefale og så kan man få latex her skal man være obs på om man har allergi, der er også nogle der er laver af venyl son er fine og så er der dem der er lavet af silikone som er rigtig fine, og dem de fleste køber fordi de bare har en silke blød overflade som gør det lækkert. der efter skal man kigge på størrelsen og køber du til kærsten så tag hende lige med på råd, der er meget forskæld på hvad mænd og kvinder går efter.

Opfyld Dine Lystfulde Fantasier med Størrelse, Stimulation og Nydelse

En dildo er et alsidigt og spændende stykke sexlegetøj, der kan tilfredsstille dine lystfulde behov og åbne døren til en verden af erotisk stimulation og nydelse. Uanset om du er nybegynder eller erfaren inden for sexlegetøj, kan en dildo være et fantastisk redskab til at udforske og opnå seksuel tilfredsstillelse.

Vores udvalg  inkluderer både store og små størrelser, så du kan vælge den, der passer bedst til dine præferencer og ønsker. Hvis du ønsker at udfylde og stimulere dig selv eller din partner mere fyldigt, kan en stor dildo være det perfekte valg. Hvis du foretrækker mere subtil stimulation eller er ny inden for brugen af dildoer, kan en mindre størrelse være ideel.

Nogle er også udstyret med en sugekop i bunden, hvilket giver dig mulighed for at fastgøre den til glatte overflader og nyde hands-free stimulation i forskellige positioner. Andre er udstyret med en indbygget vibrator, der kan tilføje ekstra intensitet og vibrationer til dine erotiske øjeblikke.

Uanset hvilken type du vælger, er det vigtigt at bruge glidecreme baseret på dine personlige præferencer og det materiale, din er fremstillet af. Glidecreme kan gøre indsættelsen og bevægelsen mere behagelig og glideværdig.

En dildo kan bruges både til solo-leg og som et spændende redskab under samleje med en partner. Du kan udforske forskellige bevægelser, dybder og vinkler for at opnå maksimal stimulation og tilfredsstillelse. Du kan også indarbejde en i dine fantasier og rollespil for at skabe en endnu mere intens og tilfredsstillende oplevelse.

Ved at vælge den rette, der passer til dine ønsker, behov og komfortniveau, kan du opnå lystfuld stimulation, eksplosive orgasmer og opdage nye dimensioner af seksuel nydelse.

Udforsk vores spændende udvalg, med forskellige størrelser, former og funktioner, og find din perfekte ledsager til at opfylde dine lystfulde fantasier. Lad en dildo være dit redskab til at opleve ekstase, intens stimulation og en verden af erotisk nydelse.

Hvad er en dildo?
   

Det er et sexlegetøj der efter ligner det mandlige kønsorgan.

Hvor kan man købe en dildo
   

Hos Sadistens toolbox har vi et stort udvalg 

kan en dildo kun bruges på kvinder ?
   

Nej bestemt ikke. en dildo kan bruges i alle hulder