Spanskrør

Vores kategori af spanskrør i flere tykkelser giver dig mulighed for at udforske forskellige niveauer af smerte og dominans i dine BDSM-lege. Disse spanskrør er designet til at levere præcise slag, der skaber en intens smerteoplevelse og etablerer en følelse af total kontrol og dominans.

Aktive filtre

Av for den da! - Spanskrør

Her finder du spanskrør til alle formål. Vi forhandler kun rattan spanskrør. Da bambus og lignende splintrer når de flækker, hvilket kan give skader. Rattan kan også knække ved brug, men splintrer ikke og laver ikke skarpe kanter som bambus gør.

Et spanskrør har mange anvendelses muligheder indenfor BDSM, men man bruger det typiske sammen med dominans og opdragelse. Det er da også fedt med et gammeldags spanskrør som dem man kender fra skolen. Det giver den mentale leg en ekstra og fed vinkel.

Spanskrør kan bestemt også bruges til andet end straf, men kan nemt gennemfører et helt game med spanskrør lige fra opvarmning til de sidste slag inden vedkommende bliver sendt ud at flyve.

Spanskrør med gummi gør at røret bliver en lille smule stiver og skulle det knække så sker der slet ikke noget, og så er der den fordel at man nemt kan rengøre det efter brug.

Rigtig mange modtagere har en stor frygt for spanskrør, fordi de kun har oplevet det som straf. Men den kan man nemt vende. Læs vores guide om spanskrør for mere info.

Spanskrørs teknik

At bruge et spanskrør kræver lidt øvelse, før man bliver rigtig god til det. Der er mange teknikker man kan bruge en af dem er tapping hvor man slår hurtigt men ikke ret hårdt og på den måde bygge smerten op, det bruger man typisk et tyndt spanskrør til kan kan også slå tungt hvor jeg ville bruge et tykt. hvis man vil ha det til at gøre ondt i huden hvil jeg lige efter slaget fjerne spanskrøret. hvis man lader det ligge der hvor man rammer vil det hjælpe smerten ned i musklen. og er det muskle smerte man vil lave så slår man og lader den ligge lidt der hvad man rammer og måske med et lille tryk ned i musklen og det hjælper smerten til at fordele sig ned i musklen.

Hvis du ikke har så meget erfaring så lige spanskrøret der hvor du vil slå, lig lidt pres på røret sådan du presser den lidt ned i musklen, tag der efter fat i modsat ende af den du holder og løft enden i mens du stadig holder presset med den anden hånd og når du har løftet den til den styrke du ønske slipper du den og så vil den ramme lige det hvor du ønsker.

Vedligeholdelse

Hvis man bruger røret tit så er det ikke meget vedligeholdelse ved det men ligger det forlænge og ikke bliver brugt så tørre der ud og har nemt ved at knække, vi anbefaler at man 2-3 gange om året pakker det ind i er våd håndklæde og lader den ligge i det natten over sådan det kan nå at suge noget væske. hvis det er et rør der er pakket ind ville vi stille det med enden i noget vand og så skifte enden nogle gange efter det har stået nogle timer sådan det kan suge fra enderne. Det første du gør når du får et spanskrør hjem er at giver det fugt som beskrevet her over.

Hvad er et spanskrør, og hvordan bruges det?
   

Et spanskrør er et BDSM-legetøj, der ofte er fremstillet af fleksible materialer som rattan. Det er kendt for at give en skarp, stikkende følelse, når det anvendes. At bruge et spanskrør handler om at udforske nye grænser og fornemmelser, altid med gensidig respekt og samtykke. Husk, kommunikation er nøglen!

Hvordan plejer man bedst et spanskrør?
   

De fleste spanskrør er lavet af naturlige materialer, så det er vigtigt at holde dem fugtige og rene. Efter brug, tør dem af med en fugtig klud og lad dem tørre naturligt. Nogle spanskrør kan have godt af en let oliebehandling fra tid til anden for at bevare deres fleksibilitet og levetid. et tørt rør knækker nemmere så en gang i mellem skal de ha vand, det gøres nemt ved at pakke den ind i et fugtigt håndklæde og lade dem suge det fugt de har behov for.

Er det sikkert at bruge et spanskrør?
   

Ja, men som med alt BDSM-udstyr, skal det bruges med omtanke. Start altid blidt og byg langsomt op. Kommunikér med din partner og respekter altid deres grænser. Og husk - sikkerhed først! Hav altid en sikkerhedsplan på plads, når du leger med BDSM-udstyr.