Sexlegetøj til Anal

Velkommen til denne kategori, hvor du kan udforske en verden af intens stimulation og nydelse i analområdet. Legetøj er designet specielt til at give dig eller din partner en ekstra dimension af stimulering og tilfredsstillelse.

Aktive filtre

Kiotos COX Flesh 039 Extra Long 50 cm -40,00 kr.

Buttplug Kiotos COX Flesh...

535,20 kr.
575,20 kr.

 Buttplug 50 cm

Buttplug i en lang udgave, hvis du elsker anal lege og Buttplug og gerne vil presses lidt er denne noget spændende. Det første man tænker er at den kan ikke være der, men jo det kan den godt. men det kræver noget træning. for det første så er der ca ø 6 cm ved soklen det er i sig selv noget.
Og det stykke der sættes ind er 45 cm  en lang buttplug

Buttplug Metal med klar juvel


159,20 kr.

Buttplug alu

En metal butt plug giver dig ekstra meget variation og nydelse for pengene. Da metallet har en god vægt, vil det naturligt intensivere oplevelsen, ved at trykke på ringmuskulaturen. Det giver et naturligt pres og en stimulerende effekt ved enhver bevægelse.

Buttplug Stainless Steel...


279,20 kr.

Butt plug med vibratorer

Oplev ekstreme vibrationer med denne fantastiske stålvibrerende buttplug. Genopladelig via magnetisk USB. Butt plug der kan det hele 
Leveres med en praktisk fjernbetjening, så du kan styre den nøjagtige vibrationsindstilling eller puls efter din eller dine partners smag. med denne trådløde butt plug

Prostatamassage Vibratoren...


559,20 kr.

Prostatamassage og vibrationer 

Rocks Off Naughty Boy er en fleksibel og blød prostata vibrator til mænd. Stimulerer prostata - også kendt som det mandlige G-punkt.

Ideel hvis du er nybegynder.

Metal Buttplug Pyramide

303,20 kr.

Denne stav er det absolutte til de, der leger med anal. Med glidecreme kan denne stav give nogle uforglemmelige øjeblikke – når metal staven langsomt varmes med kroppens temperatur. Stål pyramide med håndtag kan bruges i alle huller og oplagt til leg med kulde eller varme. 
Det lækre Stål er glat og optager ikke væske.

Power Escorts Diamond King...


319,20 kr.

Er du helt ny med anal stimulering og anal leg, ja så er dette plugsæt fantastisk til dig. Dette buttplug sæt består af en butt plug som nemlig er  så lille, at du sagtens kan bruge den – den glider nemlig lige på plads. Vægten giver dig lidt træning i din muskulatur omkring anus.

But plugs med et lille smykke i enden 

Flere But Plugs

Triple O Anal Plugs Ring -50,00 kr.

Buttplug Triple O Anal...


269,20 kr.
319,20 kr.

Stål er fantastisk, det er butplugs også. her det er der af dem. 3 størrelser og der er ikke nogen der bliver væk når de nu sidder sammen. 

de er super gode hvis man vil lege med udvidelse Husk Glidecreme. Opdag en ny dimension af anal leg med Triple O Anal Plugs Ring. Dette unikke produkt er designet til at give maksimal nydelse og er perfekt til både begyndere og erfarne brugere.

Buttplug Dark Droplets 3...


143,20 kr.

Butt plug sæt.

Lækkert Butt plug sæt, til begynderen, er du ny inden for analsex er det her et godt sted at sarte. den mindste er på størrelse med en fingerspis, stoppet er aflang sådan at den sidder fint i mellem ballerne. og så kan du arbejde dig der op af.
Vi har meget mere til analsex Her

Buttplug Fanny Hills...


215,20 kr.

Butt plug der er oppustlig 

her får man hele pakken. en butt plug med vibrator og som også kan pustes op. så har man mulighed for at få fornemmelsen f at blive udblokket men kun indvendig og man kan få nydelsen af vibrationerne.

Big Boy Vibrator Prostate


455,20 kr.

Big boy prostata vibrator har en udformning som giver en intens følelse med de tre kugler det indvendigt skaft består af, men den har også 7 forskellige vibrations hastigheder, som gør at den kan tilpasse til lige præcis det du ønsker. Den giver en rigtig god fornemmelse indvendigt hvor den massere p-punktet, mens den udvendigt stimulere mellemgulvet for en lækker følelse. 

Silikone Buttplug -...


71,20 kr.

Silikone buttplug der er lavet af lækker silikone, som har form af et anker, så du er sikret at den bliver hvor den skal. Den har en almindelig plug form yderst, som er efterfulgt af en kugle for at give en anden fornemmelse end en almindelig buttplug 

Fin flere Buttplug  her

Pleasure Poker Anal Glove


271,20 kr.

Denne handske kan give stor nydelse til både mænd og kvinder, og ikke kun analt som navnet indikere. Men den kan give dejlig nydelse til onani for begge køn eller bruges af par, hvor den kan være med til at give noget ekstra til sexlivet. 

Satisfyer Beads - anal kugler

183,20 kr.

Anal kæde i silikone

Sæt med 2 bløde silikone analperler - hver streng med sin unike struktur. De er perfekte til begyndere indenfor anal. Husk at starte langsomt. Først smør ringmusklen godt med glidecreme og når den så er varmet op eftrer 5-10 min indføres perlerne forsigtigt en af gangen. Lad ringmusklen bestemme tempoet og gøre det meste af arbejdet.

Diamond Plugs -50,00 kr.

Diamond Buttplugs 3 størrelser


189,20 kr.
239,20 kr.

Butplug sæt med smykke

Et lækker sæt i 3 forskældige størelser, hvor den lille der kan de fleste være med og få noget rigtig frækt ud af det. når man så har øvet sig lidt og er klar til nr 2 osv videre 
en fræk måde at lage på ved at bære et smykke på den måde
et godt sted at starte med analsex.

eller fin mere her https://www.sadistenstoolbox.dk/23-sexlegetoj

ButtPlug sæt


239,20 kr.

Disse plugs er meget bløde og fleksible og med praktisk stop i enden.

Satisfyer ButtPlug sæt

183,20 kr.

Butt Plug sæt

Det perfekte sæt til begyndere med en ring som afslutning. Et sæt med mange muligheder, flere former på de 3 plugs gør legen med analsex endnu frækker

Husk hvis modtageren er ny så er det en rigtig god ide at starte stille og rolig ud, og lade modtageren gøre sig ren inden legen begynder.

eller fin mere her https://www.sadistenstoolbox.dk/23-sexlegetoj

ButtPlug set - 3 piece


271,20 kr.

Kiotos Butt Plug sæt - 3 dele tilbyder en smidig og silkeblød oplevelse, designet til at imødekomme anale behov. Med tre kvalitetssilicone butt plugs fra det anerkendte brand Kiotos i Holland, kan du udforske nye niveauer af nydelse. Disse fleksible plugs følger kroppens konturer og er lette at bruge og rengøre. Specifikationerne inkluderer tre størrelser, let indføring og fjernelse samt brugen af alle typer smøremidler. En ideel mulighed for både nybegyndere og erfarne inden for anale lege.

Bondage anal Krog 40mm (...


359,20 kr.

Anal krog

En lækker stål krog med en 40 mm kogle for enden og en ring i den anden ende. det er super frækt at smør den ind i en god glidecreme og sætte den op og gøre et reb fast i ringen for så at gøre den anden ende fast til hårdet eller et halsbånd, så vil man ved en hver bevægelse kunne mærke krogen, man kan naturligvis også gøre den fast til en krog i loftet osv.
Det er helt sikkert at..

Bondage anal Krog 30mm (...


319,20 kr.

Bondage anal krog

En krog som denne er god til mange ting, det er ret nemt at bruge den til et mind fuck, rent praktisk så er brugen af den også ret spændende, sådan at man sætter den med ved hjælpe at noget godt glidecreme, binder et stykke reb i øjet og den ende bindes fast til halsbåndet eller endnu bedre håret, sådan at en hver bevægelse minder modtageren om at krogen er der Geisha Buttplug med en kugle

127,20 kr.

Denne Pretty Love Geisha Silikone Buttplug er perfekt til dig, der skal prøve anal stimulation for første gang eller til dig, der bare ønsker en ekstra pirrende stimulation. Lille anal plug med metal kugle inden i pluggen, som gør at ringmusklen trækker sig sammen ved hver bevægelse.

Formen på yderdelen gør at den er behagelig at have oppe i længere tid uden at irritere.

Anal Beads analkugler

47,20 kr.

Elsker du analleg, eller er du først lige kommet i gang med at eksperimentere med at opleve nydelse i din anus? Så er You2Toys Blød Anal Begynder Kæde noget for dig, hvor du med gennemsigtige analkugler selv kan bestemme, hvor langt ind de skal indføres.

B-Vibe Rimming Anal Plug med Fjernbetjening Butt Plug
  • Fjernlager

B-Vibe Rimming Anal Plug...


1.119,20 kr.

Analsex vil nå nye højder med denne fjernbetjente butt plug og ikke mindst for dem der leger med Dominans. at kunne bevæge sig rundt i det åbne rum med sin underkastet og vide at h*n går rundt med en butt plug.

Buttplug Backdoor Lovers...


143,20 kr.

Smart 2i1 analstav og butt plug til kvinder og mænd der ønsker dejlige anale stimuleringer. Den er Fremstillet i sort silikone der føles fantastisk mod huden. Anbefales til måde nybegyndere og øvede.

The Ultimate Asslock
  • Fjernlager

The Ultimate Asslock


879,20 kr.

The Ultimate Asslock skaber en ny dimension indenfor anal leg.

Når den er indsat, kan bæreren føle stålets rejse hver tomme ind i hulrummet.
Når det er helt indsat, er et simpelt tryk på den bageste del nok til at den indsatte del udvides.
Super frækt at komme ha kontrol over en anden numse ved at låse den af, modtageren vil virkelig få gang i hjernen 

4 in 1 CBT Device


527,20 kr.

CBT på højt niveau

Tag jeres CBT leg til det næste niveau med denne 4 i 1 CBT Device. Mens du bruger denne enhed til fulde, kan du låse din røv, strække dine boller, knuse dine boller og booste din erektion. Desuden kan der vedhæftes en lænke eller andet til O-ringen foran.

Bondage Hook - Vaginal


399,20 kr.

Vaginal krog 

Lige som der findes anal kroge så findes der også vaginal kroge, denne kan man gå en masse frækt ud af. Et game hvor man har bestemt at hun skal stå på en bestemt måde kan denne krog være med til at hun holder fokus det rigtige sted.

Anal Sleve til Mermaid


79,20 kr.

Anal sleve til Little Mermaid

, så du også kan bruge den anal. Et frækt tilbehør som giver mange flere muligheder for leg.
Hvem synes ikke at en lille fræk leg med et trådløst æg er frækt, at lade kvinden holde ægget og manden holde fjernbetjeningen og han så styrer hvor og hvornår den skal køre. 
Men nu er der med dette sleve andre mulighedder 

Intim Bruser Deluxe til...


215,20 kr.

Nyd en ren og stimulerende oplevelse med vores Intim Bruser Deluxe til Bruseren. Dette fantastiske bruserhoved er designet til at tilfredsstille dine behov for renlighed og intim stimulering. Uanset om du er til kliniklege eller ønsker at opleve følelsen af at blive rengjort, er dette produktet for dig.
 

Anal speculum klinikudstyr


311,20 kr.

Anal speculum

er udført i kirurgisk stål, som er nemt at rengøre og giver dig muligheden for et spændende og unikt kig ind i dit partners indre. Perfekt til klinik lege, hvor den ene part spiller doktor og den anden part patient. Et super stykke SM sexlegetøj, som bør findes i alle SM hjem, da den giver utallige muligheder for udforskning og udfoldelse. Benyt den med fores andet SM-legetøj!

Glas buttplug Deluxe

111,20 kr.

Vil du have en butt plug der er noget af det nemmeste at holde ren, så skal du vælge denne ud af glas. Men det kan den er af glas kan også være med til at give lidt ekstra, da du har mulighed for at skifte temperaturen på den bare ved at holde den under enten den varme eller kolde hane. 

Glas dildo - Clear twister

119,20 kr.

Lækker glas butt plug med håndtag så den kan skrues ind. Den består af tre kugler i forskellige størrelser, og så bestemmer du jo selv hvor meget af den der skal indføres. 

Elegant Dildo

359,20 kr.

Stål dildo 

Den dobbelte dildo er vinklet til kvindens G-punkt eller mandens prostata. Den ene side af skaftet har en række riller for mere intense fornemmelser. Fremstillet af 100% rustfrit stål.

Anal sexlegetøj til kvinder og mænd

Anal produkter kommer i mange spændende og pirrende former, størrelser og materialer, til både kvinder og mænd.

Hos SadistensToolbox finder du naturligvis et lækkert og stort udvalg af sexlegetøj!

Analstimulation kan være et godt supplement til "normal" sex ved blandt andet at stimulere prostata, som kan tilføje lidt ekstra til dit eller jeres sexliv. Derudover har numsehullet et utal af nerveender, som kan stimuleres for din nydelse.

Du kan få anal produkter både med og uden vibrator indbygget. Legetøjet kommer også i forskellige størrelser, så både nybegyndere og den lidt mere erfarne kvinde eller mand kan være med. 

De fleste af vores produkter er fremstillet i medicinsk silikone, som er helt uden phthalater, og som derfor er helt sikre at bruge. 

Med det rette anal sexlegetøj bliver det frække i numsen endnu dejligere. Med andre ord – det bliver røv-rart. 

Husk altid at brug godt med glidecreme for størst mulig nydelse.

Anal sexlegetøj giver dit sexliv en ekstra dimension

Det er rigtigt godt at bruge, enten når du er alene og sidder med dig selv, eller når du er sammen med din partner. Sexlegetøj til numsen kan nemlig tilføre dit sexliv en helt ny vinkel og ekstra dimension.  

Sexlegetøjet kan også bruges på samme tid, når du har sex sammen med din partner, til en dejlig, skøn double penetrering. 

Du kan også vælge at bruge dit legetøj selv til en hyggelig aften i dit eget gode selskab. Som kvinde kan du nyde godt af  I kombination med en dejlig dildo i din mis. Derved bliver du godt fyldt op både for og bag. Så forestil dig nu blot, at dit legetøj også vibrerer og pirrer på samme tid! Prøv bare at se vores store udvalg af vibrerende sex legetøj.

Når du bruger disse produkter på dig selv, kan du kan du selv tage hånd om din nydelse. For mange nybegyndere kan dette være en fordel, da de derved selv kan styre intensiteten og bevægelsen. 

Særligt hvis ikke du har prøvet analsex før, kan det være en rigtig god idé at starte for dig selv. 

Efter dine første dejlige erfaringer med det lækre analsexlegetøj fra SadistensToolbox, vil vi ønske dig tillykke – for du har nu trådt ind i en større verden! 

For mere erfarne kan det være ekstra pirrende, hvis det er partneren, som bruger sex legetøjet på dem. Det kan føles rigtig frækt, hvis du ikke selv har styringen!  

Opnå dejlig anal stimulering med det rette anal sexlegetøj

Det kommer i mange afskygninger. Faktisk er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan købe af dimser og ting at putte op i din hule. 

Når dette er sagt, er det selvfølgelig vigtigt, at sikkerheden er i top. Det kan du sikre dig ved at købe legetøj i god og sikker kvalitet fra SadistensToolbox. Alt legetøjet er fremstillet af de bedste materialer – andet kan vi ikke stå inde for. Derfor sælger vi kun produkter, som er fremstillet af medicinsk silikone og andre godkendt materialer, som både er allergivenligt og uden farlige phthalater.

Hvad der er det rette anale legetøj for dig, afhænger af dine lyster og din erfaring. Her kan det give mening for dig at prøve kræfter med vores sæt med buttplugs i forskellige størrelser. 

Med et sådan sæt får du mulighed for at prøve dine grænser af og finde ud af, hvad der føles bedst for dig.

Både mænd og kvinder kan have glæde af en prostatamassage vibrator til den anale leg. En analvibrator vil nemlig give dig dejlig massage i prostata såvel som mellemkødet! 

Du kan også afprøve den dejlige analkæde. Dette er en fantastisk skøn og pirrende måde at stimulere nerveenderne omkring din anus på, særligt når hver eneste kugle i kæden presses dybere, eller når kæden langsomt trækkes ud.

Derfor føles anal stimulering røv rart

Anal stimulering er for mange mennesker en stor kilde til nydelse under sex. Det skyldes, at anus er spækket med følsomme nerveender, som bare føles rigtig godt, når de kæles for.

På kvinder er nogle af disse nerveender endda forbundet med klitoris. Samtidig kan god analsex stimulere kvinders G-punkt og A-punkt, hvilket kan give en intens og fantastisk orgasme.

På mænd kan god analsex stimulere deres prostata, som kun kan nås gennem bagdøren. Mange mænd, som har prøvet det, bevidner, at prostata orgasmer er meget mere intense og større end normale penisorgasmer!  

Anal stimulering og analsex er samtidig et tabu, og fordi det er et tabu, vil folk prøve det! Og derfor føles det bare ekstra frækt og spændende, særligt de første par gange du gør det.

Både mænd og kvinder kan altså opnå intense, fuldkrops-orgasmer gennem analstimulering. 

Har du ikke prøvet det endnu, hvad venter du så på?

Oplev Intens Stimulation og Nydelse med Vores Sortiment af Anal Sexlegetøj

Uanset om du er nybegynder eller erfaren inden for analsex, vil vores kategori hjælpe dig med at udforske nye niveauer af nydelse og intensitet. Vores produkter er lavet af kvalitetsmaterialer, der er sikre og behagelige at bruge.

Udforsk mulighederne for intens stimulation og nydelse med vores sortiment af anal sexlegetøj. Vores produkter er designet til at tilfredsstille både mænd og kvinder og kan bruges både under sololeg eller som en del af en partnerlege. Gør dig klar til at udforske nye grænser og opnå maksimal tilfredsstillelse.

 Hvad er anal sexlegetøj, og hvordan kan det forbedre seksuelle oplevelser?
   

Anal sexlegetøj refererer til en bred vifte af sexlegetøj designet til stimulering af anus. Det kan omfatte anal plugge, anal dildoer, anal beads og meget mere. Ved at udforske anal stimulation kan det tilføje nydelse, intensitet og variation til seksuelle oplevelser. Anal sexlegetøj kan stimulere de mange nerveender omkring anus og prostata hos mænd, hvilket kan føre til mere intense orgasmer og eksperimentere med nye former for intimitet og seksuel udforskning

 Er anal sexlegetøj sikkert at bruge?
   

Ja, anal sexlegetøj kan være sikkert at bruge, hvis det bruges korrekt og med forsigtighed. Det er vigtigt at vælge sexlegetøj af høj kvalitet, der er lavet af kropsvenlige materialer og har en passende størrelse for din erfaring og komfortniveau. Brug altid rigelig vandbaseret glidecreme, da anus ikke naturligt producerer smøring. Kommunikation og tillid mellem partnere er afgørende, og forsigtig opvarmning og gradvis indføring af sexlegetøjet kan hjælpe med at minimere ubehag eller skade

 Hvordan kan man begynde at udforske anal stimulation?
   

Når man begynder at udforske anal stimulation, er det vigtigt at starte langsomt og gradvist. Begynd med at udforske området omkring anus med fingre eller en lille anal plug for at vænne sig til fornemmelsen. Brug rigelig glidecreme og vær opmærksom på kroppens signaler om komfort og velbehag. Kommunikation og tillid er nøglen, så tal åbent med din partner om grænser, ønsker og behov. Udforskning af anal stimulation kan være en spændende og berigende oplevelse, der kan styrke intimiteten og tilfredsstillelse i dit sexliv