Sanseleg

Sanseleg : Udforsk Verden af Sensuel Stimulation og Nydelse

Vores kategori med sanseleg er dedikeret til at tilfredsstille dine behov for sensuel stimulation og intens nydelse. Det er en form for erotisk leg, der fokuserer på at forstærke sanserne og skabe en dybere forbindelse mellem krop og sind.

I vores udvalg finder du et bredt spektrum af produkter, der er designet til at stimulere forskellige sanser. Uanset om det er blindefold, fjerticklere, massageolie, varmende eller kølende produkter, har vi et omfattende udvalg af tilbehør, der kan tilfredsstille dine præferencer og ønsker.

Aktive filtre

Steel Catnails


159,20 kr.

Cat Nails i stål.

Skub fingeren ind i de to ringe i rustfrit stål for at ridse og skub disse to kattekløer / negle over en partners hud for ekstra følelsesleg. De to kløer kan bruges let til at drille eller mere intenst til glæde og smerte. Kloen har en løs pasform for manøvredygtighed og kan bæres på forskellige fingerstørrelser.

Complete cupping set of 6...


183,20 kr.

Cupping terapi er en gammel form for kinesisk alternativ medicin. Når man sætter kopperne fast på huden øges blodcirkulationen.

En skøn leg sammen med din partner.

Bondage Saks


103,20 kr.

Sikkerheds saks 

Denne saks er den perfekte saks at have under en bondage/BDSM session. Den er med afrundet spids, så den kan bruges tæt på huden uden at skade eller såre.

5 Padlocks with Keys...


39,20 kr.

5 små hængelåse 

Fine små hænge låse til at låse manchetter eller halsbånd, sådan det er den Dominante der bestemmer hvornår det skal af og på 

Tvangsorgasme bælte


591,20 kr.

Tvangsorgasme bælte

Hvad er der ikke at kunne lide ved den overskrift. et super spændende stykke sexlegetøj ikke mindst hvis man er til Dominans. 
Man giver kvinden den på at sætter en wand i bæltet lige ud for klitoris og så er det bare at læne sig tilbage og nyde synes, eller lave noget andet med hende og så styrer hvornår hun må komme 

Cupping set of 12 Pieces


199,20 kr.

En forholdsvis blid form for smerte leg. Kopperne kan bruges overalt på kroppen, men har størst virkning på bryster, brystvorter, klitoris og penis. Når kopperne kommer af igen er området hvor de har siddet meget følsomt og legen kan fortsætte.
frækt smerte leg hvor alle kan være med men stadig en virkelig intens oplevelse 

Hot Wax SM candle


79,20 kr.

Vores Hot Wax SM Candle er din billet til et mere spændende og berigende sexliv. Dette lavtemperatur stearinlys er designet til sikkert SM-spil, der tilføjer en ny dimension til dine intime øjeblikke.

Let's Get Cracking! af...


151,20 kr.

En bog der kan hjælpe dig i gang med at lege med en singletail 
Robert Dante er en af de største whip cracks i verden, han har flere gange besøgt Danmark og Kinkclub hvor han holde workshops osv 
Hvis du vil vide mere om legen med disse piske kan du se meget mere på hans hjemme siden her https://www.bullwhip.xxx/index.html

Pleasure Poker Anal Glove


271,20 kr.

Denne handske kan give stor nydelse til både mænd og kvinder, og ikke kun analt som navnet indikere. Men den kan give dejlig nydelse til onani for begge køn eller bruges af par, hvor den kan være med til at give noget ekstra til sexlivet. 

Ribbed Double-ended Steel...


183,20 kr.

Spændende dildo hvor begge ender kan bruges. Den ene ende består af 3 kugler, og den anden ende består af en stor kugler, som bliver efterfulgt af riller, dette gør at denne dildo kan give flere forskellige fornemmelser bare ved stuetemperatur, men i det at den er lavet af stål giver også mulighed for at lege med temperaturer. Den kan give en bestemt følelse f.eks. hvis den bruges kold

Sensual Hot Wax Candles - 3...


71,20 kr.

Wax play er super spændende og fræk men kun hvis man har styr på det man laver. men skal passe på man ikke kommer til at forbrænde modtageren.
Det gør man ved at bruge et produkt som dette som ikke smelter ved for høj tempratur og så ligger man modtageren på gulvet og holder lyset på i strækt arm så køler det lidt på vejen ned og når man har fornemmelsen af hvad huden kan tåle kan man nemt gå andet

Titanica Orgasm Balls


199,20 kr.

Master Series Titanica Extreme Steel Orgasm Balls

Er du klar til at tage din lystleg til det næste niveau? Med Master Series Titanica Extreme Steel Orgasm Balls kan du opleve følelsen af fylde og tyngde, der vil tage pusten fra dig. Disse stilfulde lystkugler i ren poleret stål er designet til at give seksuel stimulation og kan bruges til blid sansepåvirkning/massage på hele kroppen.

Pinwheel Sæt med 4 hoveder...


399,20 kr.

Pinwheel

er et "Must Have" til sanseleg og BDSM. Trykket varieres så det giver kuldegysninger eller let smerte. Den bruges til at drille, pirre og forkæle din partner. Følelsen bliver forstærket hvis I bruger blindfold og evt. fastspænding.

Pinwheel Duo (Wartenberg...


191,20 kr.

Du kan både pirre og afstraffe med Pinwheel Duo, alt efter hvor hårdt du trykker.

Bruges den på følsom hud bliver følelsen forstærket.

også kaldet  (Wartenberg wheel)

Pinwheel m. 7 hjul...


279,20 kr.

Pinwheel med 7 hjul som er rigtig god til pirring og leg. Dækker et stort område på én gang med 22 x 7 pigge.

Følelsen bliver større hvis I evt. samtidig bruger et blindfold eller leger med fiksering.

Også kaldet  (Wartenberg wheel)

Triple Pinwheel...


199,20 kr.

Dette spændende sexlegetøj er ikke forbundet med smerte, et Pinwheel er fantastisk hvis modtagerne er bilnd foldet og man så køre den let hen over kroppen og gerne på du følsomme områder.
Denne udgave har 3 hjul og det betyder at den dækker et støre område og kan man veksle i mellem denne og en der er mindre eller stører gør virkningen stører. også kaldet  (Wartenberg wheel)

3 Reel Pinwheel


239,20 kr.

3 hjulet Pinwheel i rustfrit stål, med 22 spidse tænder på hvert hjul.

Når kroppen er tændt, og alle sanser er vakt, så prøv at køre dette pinwheel på huden og mærk hvordan den prikkende fornemmelse vil give sanserne næring og velvære.

Brug hjulet til sensetiv leg. 

De 3 hjul kører uafhængigt af hinanden.

Fuld længde: 16 cm.

Hjul: 3 cm. i dia

Pinwheel (Wartenberg wheel)


159,20 kr.

Et Pinwheel / Wartenberg Wheel

Er et must have til BDSM og Sanse Leg. Den opretter en række fornemmelser med selv små forskelle i tryk. Driller, piner, og driver folk til vanvid og giver en fornemmelse af en kuldegysning og let smerte. Brug den til at drille og forkæle din partner.

Dette pinwheel er af højeste kvalitet, også kaldet et Wartenberg wheel.

Curve Steel Dildo


399,20 kr.

Denne sensuelt formede skønhed er en unik dildo, skabt til at stimulere både visuelt og fysisk. Curve Steel Dildoen har et slankt design i skinnende metal og en form, der garanterer tilfredshed. Dens buede tip er specielt designet til intensiv G-punkt eller prostata stimulering.

Elegant Dildo Jumbo


599,20 kr.

Denne smukke og ret store dobbelt-dildo af stål er lige så elegant at se på som den er effektiv at bruge. Den er ca. 20 cm lang og er et imponerende kunstværk af poleret, rustfrit stål.

Rounded Double-ended Steel...


183,20 kr.

En stål dildo giver nogle muligheder du ikke får med andre, her er f.eks. muligheden for at lege med temperature, og det at skifte mellem varm og kold kan noget helt specielt. Denne dildo kan derudover også bruges i begge ender, så dette er med til at skabe endnu flere muligheder for at nå klimaks. 

HOT WAX SM CANDLES 3 stk.


71,20 kr.

HOT WAX SM CANDLES er det perfekte redskab til at skabe en sensuel og spændende oplevelse. Med lavere smeltepunkt end almindelige lys, er disse vokslys ideelle til at udforske nye dimensioner af intimitet.

Stainless Steel Claw Scratcher


423,20 kr.

Klør til sanseleg 

Stål klør til at lege sanseleg. et blindfold og så gå på opdagelse rundt på kroppen, tager sanseleg op på et helt nyt plan 

Flame Drippers Candle Set...

271,20 kr.

Skab en sanselig oplevelse med vores håndlavede vokslys

Oplev den sensuelle og intense fornøjelse af Wax Play med vores Flame Drippers Candle Set. Køb det i dag og skab uforglemmelige øjeblikke med din partner.

Lak lagen


191,20 kr.

Lak Lagen: Sensuel og Praktisk Tilbehør til Intime Stunder

Lak lagen til rigtigt sjov og frække sexlege, hvad enten man leger med bodyglide, massageolie eller golden shower.

Bemærk: Bør ikke maskinvaskes

10 Folded Pinwheel


303,20 kr.

Oplev Intens Stimulering og Sensuel Nydelse Pinwheel

Skønt redskab til pirring og leg, hjulets intensitet på kroppen kan øges ved samtidig brug af blindfold eller fiksering. Her snakker vi virkelig sanse leg og på ingen måder smerte leg. at køre et pinwheel hen over huden, tænder bare vildt meget.

Forceps With Rubber Tips


95,20 kr.

Kraftfuld Klemme med Gummispidser

Opdag den kraftfulde og intense stimulering med Forceps With Rubber Tips. Tag kontrol over din stimulation og udforsk nye dimensioner af fornøjelse og nydelse med denne præcise og kraftfulde klemme.

Pinwheel 5 Wheels

239,20 kr.

Intensiver din sanseleg med dette frække redskab

Dette pinwheel er velegnet til både nybegyndere og erfarne inden for sanseleg. Det kan bruges på forskellige områder af kroppen for at skabe forskellige former for stimulering og nydelse.

RIMBA - ELECTRO...

423,20 kr.

Oplev Bi-Polar Elektrostimulering med 165 mm Dildo/Sound

RIMBA - ELECTRO DILDO/SOUND, BI-POLAR (165 MM) er et avanceret sexlegetøj, der tilbyder en unik og spændende oplevelse. Udforsk den elektriske stimulering, som denne dildo/sound kan tilbyde, og lad dig forføre af den intense og pirrende nydelse, der venter dig.

The Bear Claw Stainless...


159,20 kr.

Så tag skridtet, mærk kraften og lad dit indre vilde dyr komme frem med vores Bjørneklo Rustfrit Stål Kradser. Dit næste eventyrlige oplevelse venter lige rundt om hjørnet.

Spicy Pecker Dick Drip Candle

231,20 kr.

Det multifunktionelle penislys fungerer både som en stemningsskaber og et redskab til voksleg. Paraffinvoksen blødgør hurtigt ved lav smeltepunkt, hvilket reducerer risikoen for forbrændinger. Lyset er uparfumeret, ideelt for dem med følsomhed overfor dufte, og voksen har fugtgivende egenskaber, der beskytter og plejer huden.

Sanseleg – som er pirrende og frækt

I en verden, hvor vi som mennesker i særdeleshed er styret af visuelle indtryk, kan det være befriende en gang imellem at give os hen til nogle af vores andre sanser. De fleste af os oplever nærmest øjeblikkelig afslapning og en form for befrielse, når vi lader øjenlågene glide i inden sengetid. Og mange vil sikkert kunne nikke genkendende til det fænomen, at især hørelsen skærpes, hvis vi lukker øjnene – for eksempel mens vi sidder i bussen eller på jobbet.

Denne skærpelse af de øvrige sanser kan være aldeles stimulerende på det erotiske plan, og af samme grund er blindfolding – altså bind for øjnene – særdeles udbredt inden for eksempelvis BDSM eller erotisk rollespil. Når synssansen blændes af, er man nødsaget til at orientere sig ved hjælp af de øvrige sanser – følesansen, lugtesansen, smagssansen og høresansen.

Dette kan stimulere dele af hjernen, som vi ikke bruger i det daglige – og effekten fornægter sig ikke.

 

Hvad er sanseleg?

Sanseleg er en betegnelse for en samling af erotiske virkemidler, der har til formål at vække alle sanser. Som nævnt vil vores øvrige fire sanser skærpes, når synet er sat ud af spil.

Derved bliver vi mere opmærksomme på især de kropslige indtryk, som gør sig gældende i forbindelse med erotisk leg. Og så bliver nydelsen så meget desto mere intens.

 

Stimulering af huden – et hårrejsende og sanseligt gys

Det er de færreste af os, som bliver berørt på en erotisk stimulerende måde i det daglige. Derfor kan vi godt blive temmelig forsømte på netop dette område.

Huden er kroppens største organ og samtidig blandt de mest sensoriske. Gennem stimulation med eksempelvis et såkaldt pinwheel kan du vække huden til live og blive klar til et erotisk eventyr af de helt store – og ikke mindst ekstra sanselige.

Et pinwheel kan ligne en hjulspore eller et småkagehjul, og det er som regel forsynet med spidse pigge i en eller flere rækker. Formålet med dette instrument er ikke at forvolde smerte på modtageren, men at aktivere de små nerveender, som sidder i hudens overflade. Herved opnås øget følsomhed, hvorfor et pinwheel er ideelt i forbindelse med forspil.  Meget mere BDSM her

 

Varm voks – en eviggrøn klassiker

En anden måde, hvorpå man kan vække lysterne, er ved at dryppe varm voks på udvalgte områder. Her i shoppen finder du et udvalg af vokslys særligt til dette formål. Så længe du følger anvisningerne, er der ingen risiko for forbrænding ved anvendelse af disse.

SM shop finder du her

Hvad skal jeg bruge til sanseleg?
   

Alt, hvad der kan stimuleres erotisk ved lyd, duft og berøring kan vække sanserne til live.

Hvor finder jeg udstyr til sanseleg?
   

I vores online shop finder du et bredt sortiment af remedier til sanseleg.

Hvorfor dyrke sanseleg?
   

Hvis du stimulerer kroppens sanser forud for samleje, er du garanteret den optimale nydelse