Flogger

Der tilbydes et bredt udvalg af mange forskellige læder, gummi og plastik piske i forskellige størrelser og former, herunder opvarmende piske, smertefulde piske og hardcore piske. alt er håndlavet på vores værksted 

Aktive filtre

The Fist/ Orgasme flogger...

479,20 kr.

Orgasme pisken

Med den rette viden og teknik kan man med ca. 10 slag slå en kvinde til orgasme.

Den er en 50 cm. lang flogger, der har et 20 cm. langt  gummibelagt håndtag. Snerterne er 30 cm. lange og de er skåret af kraftig møbelskind, snerterne er skåret som kiler, hvilket giver enderne en god tyngde.
Pisken er håndlavet og i Dansk høj kvalitet. Benyt den sammen med vores andre sexlegetøj!

Made by Lei

Beaver Tail god tung læder paddle til en god endefuld, godt Sm udstyr -30,00 kr.
  • På tilbud!

Læder paddel -Beaver Tail

209,20 kr.
239,20 kr.

Beaver tail

er en padle på 50 cm til uddeling af en god røvfuld, hvoraf de 20 cm er håndtag i forkromet stål. Der er på stålhåndtaget af denne pisk påsat en 15 cm. lang sort gummibelægning for et bedre greb. Snerten er på 30 cm. Den er lavet af 4-5 mm. kernelæder og er 10 cm. bred på det bredeste sted.

Vi har det største udvalg af BDSM udstyr, samt andet sexlegetøj

Made by Lei

4 Tomme  paddle, træbat, som virkelig har en stor virkning fra din SM shop -100,00 kr.

4 Tommer ( tudebræt ) paddle

219,20 kr.
319,20 kr.

4 Tommer paddel

er et redskab, der giver et stort slagområde. Anvendes især på de store muskelgrupper. Men kan med fordel bruges til mange forskellige former for stimuli, både overfladisk og dybt. Kvalitet der holder, produceret på eget værksted. Kan med fordel bruges sammen med vores andet sexlegetøj, eller gasmaske/gagball! Perfekt til store smæk!

Længde: 45cm
Håndtag 12cm
Padle brede: 10cm

Intimpisk, lang

199,20 kr.

Lang intim sex pisk

er en lille handy pisk, som kan bruges på hele kroppen. 

30 cm. snerter skåret af blødt møbel skind. Kan med fordel bruges til opvarmnings pisk. Både for de øvede og nybegynderen er denne flogger et godt og sikkert valg. Kan fåes i flere faver. Naturligvis håndlavet Dansk kvalitet. Benyttes med fordel, sammen med andet sexlegetøj, som fx. reb!

Længde: 50cm. 
Håndtag: 20cm. 

Made by Lei

Spanskrør mini 10 mm cane

79,20 kr.

Råt spanskrør

eller med andre ord, et gammeldags spanskrør som vi kender den fra den tidlige skoletid. Benyt den evt. i legen som lærer/elev eller på andre måder. Dette er et fantastisk redskab, som bør kunne findes i alle hjem! Benyt den sammen med vores andet BDSM udstyr eller sexlegetøj!
Made by Lei

Large Skindflogger -Masters...

535,20 kr.

Masters Whip

er en pisk som rammer tungt og går dybt i ind musklen.

Snerterne er 40 cm. skåret i kraftigt skind og har en tykkelse på 3 x 3 mm. En pisk der mærkes mest i huden. Denne flogger er lidt pladskrævende og lidt tungere end andre sex piske. Pisken har et godt greb! Kan med fordel benyttes sammen med vores andet sexlegetøj, for en bedre oplevelse!

Længde: 70cm. 
Håndtag: 30cm. 

Made by Lei

"Dicte" Sættet -119,00 kr.
  • På tilbud!

"Dicte" Sættet (Læder Piske)

520,20 kr.
639,20 kr.

Dicte fra TV serien 

Sættet består af to forskellige piske, Easy Heat Kort og Easy Heat Kile, de er med i 3. afsnit af Dicte. Hvor vi var konsulenter på SM delen.
De er så nemme at lære at bruge, at vi kunne lære skuespilleren at bruge dem på få minutter så det ser overbevisende  ud.
og sådan vil det også være for dig der skal bruge dem rigtig.. så det også føles overbevisende for modtagerne. 

Made by Lei

Spanskrør lille ca 12 mm cane

95,20 kr.

Råt rør,

hvor barken er slebet af, så det fremstår blødt og ubehandlet. Også et lidt tyndt rør som giver smerte i huden dog også lidt i dybden.. Minder om de gammeldags spanskrør fra den tidlige skoletid - Kan med fordel benyttes med vores andet sexlegetøj, som fx. gagballs!

Ø12 mm.
Ca. 60 cm. langt.

Made by Lei

Medium Skind flogger -Easy...

359,20 kr.

Easy Heat flogger

 med snerter på 40 cm. Der er ca. 45 snerter. Det er en god opvarmnings pisk, der rigtigt kan kæle for huden. Nem at håndtere og du får utroligt meget sex pisk for pengene. Benyttes med fordel, sammen med gagballs eller andet sexlegetøj!

Længde: 60cm
Håndtag: 20cm

Made by Lei

Medium Skind flogger -Easy...

319,20 kr.

Easy Heat er en god og kort opvarmningspisk.

Nem at bruge og bruger ikke meget plads.

Easy Heat er en læder pisk med snerter af 30 cm. De ca. 45 snerter gør denne model til en god opvarmings sex pisk der rigtig kan kæle for huden. Flogger der er god for både øvede og begyndere, som med fordel kan benyttes med vores andet sexlegetøj!

Længde: 45cm
Håndtag: 15cm

Made by Lei

Large Skind flogger...

479,20 kr.

Masters Whip er en god og tung opvarmningspisk

til de fantasifulde lege. 
På Masters Whip er der lagt en gummi belægning på håndtaget for et bedre greb. Snerterne udgør 50 cm, en god opvarmer. Benyt den med vores andet sexlegetøj!

Længden: 80cm
Håndtag: 30cm

 Made by Lei

Medium Skind flogger -Easy...

343,20 kr.

Easy Heat er en læderpisk

med snerter på 35cm. Der er ca. 30 kraftige snerter. Det er en god opvarmnings pisk, der rigtig kan kæle for huden. Den er super nem at bruge, og den kræver ikke ret meget plads. Der er rigtig meget lyd i denne pisk, så den er super god på en ny m'er. Køb den sammen med vores gasmasker eller gagballs!

Længde: 50cm
Håndtag: 15cm

Made by Lei

Flogger Intimpisk

159,20 kr.

lille fin intimpisk

der kan bruges over hele kroppen. Skindet kæler for huden, og kan give både bløde og hårde slag, men kan også bruges til forførende lege, hvor snerterne stryges over huden. Kan med stor fordel benyttes sammen med vores andet sexlegetøj, eller med vores masker og gagballs!

Made by Lei

Læder paddel -Izznogood

279,20 kr.

Med en snert. en mellem ting i mellem en paddel og en single tail. den er super spændende at bruge. At svinge med er den i retning af en single tail, men når den rammer huden er den som en paddel. Opkaldt efter kunden som har bestilt den første. Den påfører en stor smerte med lethed og er derfor en meget populær pisk blandt dominanterne! Perfekt sammen med vores andet SM-udstyr!

Made by Lei

Ekstra Large skind flogger...

639,20 kr.

Lei nr 1 to-håndspisk

for den øvede Sadist. Designet og produceret på eget værksted. Denne pisk er stor og tung og er temmeligt pladskrævende. To hånds pisk med masser af tyngde i enderne, så den både rammer tungt og går dybt. Snerterne er i kileskåret kvalitets læder. En flogger til den kræsne Sadist. Perfekt til at give kvinden en ordentlig endefuld! 

Made by Lei

The Fist, Large

599,20 kr.

The Fist Large

Her er den største og tungeste pisk vi laver. Modellen er absolut ikke for novicer. Lædersnerterne er i kraftigt læder og giver slaget stor tyngde. Dette er en pisk der udelukkende bliver produceret hos Sadistenstoolbox.dk og da vi kun laver ganske få, er det den perfekte læderpisk til Sadister med sans for kvalitet og luksus.

Leveres uden kugle i enden.

Made by Lei

Dragon Tail let læder paddle der smerter i huden godt SM udstyr -30,00 kr.
  • På tilbud!

Læder Paddel -Dragon Tail

209,20 kr.
239,20 kr.

Smerte på et lille område...

Dragon Tail er en paddle i lædder på 50 cm. med et 20 cm. langt håndtag i forkromet stål. Ca. 15 cm. af håndtaget har en gummibelægning for et bedre greb. Snerten er på 30 cm., og er lavet af 4-5 mm. tykt kernelæder. Smukt udformet paddle, der giver god effekt i huden. Vi har et kæmpe udvalg af sexlegetøj!

Hos os kan du betale med mobilepay.

Made by Lei

Large Skind flogger...

519,20 kr.

Masters Whip kile

til når huden er varm. En lang læderpisk i allerhøjeste kvalitet. Perfekt til den øvede Sadist / Dominant. Denne pisk kræver god plads og øvelse for at kunne være til fornøjelse for begge parter. På grund af en let gummibelægning har man et fantastisk godt greb om pisken, så længde og tyngde aldrig giver problemer ift grebet. Bruges optimalt på en varm muskel.


Made by Lei

Læder Paddel -The Belt

159,20 kr.

En Tavs til SM som kan bruge i stedet for livremmen.

En paddel/tavs lavet af 4-5 mm. tykt kernelæder 35 cm. lang 3 cm. bred. Kræver lidt øvelse at få det optimale ud af. Men når man har øvelsen med den, kan den bruges på mange måder, ikke mindst til at få dobbelt slag ud af den.

Fås i farverne sort og hvid.

Vi har et godt udvalg af piske og BDSM udstyr.

Hos os kan du betale med mobilepay

Made by Lei

Skind Flogger -The Hug

319,20 kr.

The Hug er en omklamrende pisk

. Den længste flogger vi laver. Pisken kræver lidt plads pga dens længde men netop længden gør den spændende.

Made by Lei

Skind Paddel -Titty Slapper

183,20 kr.

Titty slapper Paddle

. Den har dobbeltlagt "snerter" på 25 cm. x 4,5 cm. i 3 mm. tykt skind, rigtig god til det mere intime. Fantastisk stykke legetøj, som bør være i alle SM hjemmene, da denne slapper giver kvinden en fantastisk oplevelse, ud over det sædvanlige lækker lille paddle 

Håndtag: 15cm
Længde: 40cm

Made by Lei

Large Kernelæder flogger...

439,20 kr.

Master's Whip

er en stor tung pisk der primært mærkes i huden og giver smerter. Snerterne er 40 cm. skåret af kernelæder med en en tykkelse på 3 x 3 mm. En pisk det mærkes mest i huden. Håndlavet Dansk kvalitets pisk der, hvis du behandler den ordentligt, kan holde i mange år. Benyt den sammen med andet SM sexlegetøj fra vores webshop!

Længde: 65cm.
Håndtag: 25cm.

Made by Lei

Klar Gummi Paddel -Beaver Tail

239,20 kr.

Lille kræft stor virkning 

En hardcore paddel der er ret tung. Den dækker et større område og da den er i gummi bider den også i huden. 
Beaver tail er en paddel på 50 cm hvoraf de 20 cm er håndtag i forkromet stål. Der er på stålhåndtaget påsat et 15 cm lang sort gummibelægning for et bedre greb. Snerten er på 30 cm. Den er lavet af 4-5 mm klar gummi og er 10 cm bred på det bredeste sted.

Made by Lei

Medium Kernelæder flogger...

319,20 kr.

Kernelæder flogger 

Easy Heat er en kort kærnelæder pisk med snerter på 35 cm. Det er snerter som er skåret af kærnelæder i 4 x 4 mm., hvilket vil sige, at den er lavet til smerte i huden. Kan med fordel benyttes sammen med vores gagballs eller gasmasker, for at gøre legen i soveværelset eller kælderen lidt sjovere!

Længde: 50cm
Håndtag: 15cm

Made by Lei

Small Kernelæder Flogger...

199,20 kr.

Red Devil

er en pisk der efterlader smerten i huden. Pisken kan en del mere end man lige tror. Den efterlader en lille smerte i huden og er let at benytte i SM-legen. Den er derfor ideel til nye udforskere i SM-verdenen, men kan også sagtens benyttes af erfarene. Pisken kan med stor fordel, bruges sammen med vores masker eller gagballs, for bedre effekt!

Tung Kernelæder Flogger...

479,20 kr.

Kæledæggen aka Minibussen

. Meget hårdtslående pisk! At blive ramt af den føles som at blive kørt over af en mini bus. Denne læderpisk er tung og har snerter der er lavet i tykt kernelæder, men er overfladebehandlet så det føles meget blødere end kernelæder normalt er. Meget hårdtslående pisk. Ikke anbefalet til nybegynderen. Benyt den med fordel, sammen med vores masker eller gagballs!


Made by Lei

Medium Gummi flogger -Easy...

319,20 kr.

Easy Heat er en gummi pisk

med en god tyngde, hvilket vil sige, at den går i musklen, men som de fleste gummipiske bider den også lidt i huden. En lidt mere pladskrævende pisk, der kan give meget glæde i lang tid. Også denne pisk er lavet på eget værksted af erfaren bruger, så kvaliteten er utroligt høj, ligesom med vores andet sexlegetøj! Benyttes med fordel, sammen med reb!

Made by Lei

Heavy Rubber Whip, gummi pisk

359,20 kr.

Heavy rubber whip

er en fantastisk håndlavet gummi pisk, som på en varm krop har en super god effekt, der går dybt i musklen, perfekt til en god endefuld. Snerterne er 30 cm. og af gummisnører på 10x2 mm. Nem at bruge og få fornøjelse af. Har ikke den "skærende" fornemmelse i huden, som flere gummipiske. Brug den med vores andet sexlegetøj!

Længde: 50cm.
Håndtag: 20cm.

Made by Lei

Lakridssnøren gummi pisk

319,20 kr.

Lakridssnøren er en fantastisk gummi pisk

, som på en varm krop har en super effekt, da den går dybt i musklen. håndtag som delvist er gummibelagt for et bedre greb. Snerterne er 30 cm. og af 2 mm. gummi snører. Gummipisk der også er perfekt til uøvede brugere. Benyt den evt samme med vores reb eller andre sexlegetøj!

Længde: 50cm.
Håndtag: 20cm.

Made by Lei

Large Gummi Flogger -Medusa...

439,20 kr.

Medusa

er en fantastisk pisk, som på en varm krop har en super effekt, da den går dybt i musklen og giver din hud en stor smerte. Medusa , da den går dybt i musklen. Se vores andet sexlegetøj på webshoppen!

65 cm lang
25 cm. er håndtag (delvist er gummibelagt - Bedre greb)
Snerterne er 40 cm. lange og er af 4 mm. gummisnører.

Made by Lei

Medusa (sort håndtag) Gummi...

375,20 kr.

Medusa Gummi pisk

Snerterne er 30 cm. og består af 4 mm. gummisnører. Det er en fantastisk pisk, som på en varm krop har en super god effekt. Nem at styre, men den er også tung og giver effekt derefter. Gummipisk med mange muligheder for anvendelse. Alle vores floggere er i den højeste kvalitet. Benyttes med fordel, sammen med vores andet sexlegetøj, for en bedre oplevelse!

Made by Lei

Søm paddel


319,20 kr.

Er du vild med blod?

Denne lækre paddel fra Rimba kan få blodet til at pible frem.

Large Gummi Flogger -Medusa...

359,20 kr.

Medusa er en kort gummi pisk

med snerter på 35 cm. Der er ca. 25 snerter i 4 mm. gummisnøre. Gummipisken er super nem at bruge, og den kræver ikke ret meget plads. Perfekt til en opvarmet numse...som alligevel behøver lidt slag! Kan med fordel benyttes med vores andet sexlegetøj, som fx. gasmasker eller gagballs!

Længde: 50cm
Håndtag: 15cm

Made by Lei

8 Ball

239,20 kr.

Paddle eller kølle 

et fedt lille redskab, det giver følelsen af en knytnæve. det 20 cm lange håndtage gør at man ikke skal arbejde så meget med den for at få den til at give en god virkning.

Klar Gummi Flogger -The Cutter

399,20 kr.

The Cutter pisk

hedder denne pisk, fordi den skærer i huden. Men kun lige i overhuden og på en meget varm numse. Giver en behagelig følelse for din slave, samtidig med at den giver en en god optakt til den videre leg! Et fantastisk redskab til de mere ekstreme SM-brugere! Kan med fordel benyttes med vores andet pisk og sexlegetøj!

Made by Lei

Large Gummi Flogger -Den...

359,20 kr.

Den Nihalede Gummipisk

har 8 kraftige gummisnerter. En meget spændende gummipisk, som med sin megen tyngde, giver en endefuld ud over det sædvanlige. Kan benyttes af både nye og erfarene indenfor området. Kan både bruges til mænd og kvinder, til en smæk som nydelse eller som straf. Giver en intens oplevelse og bør benyttes med vores andet sexlegetøj som fx. gasmaske eller gagball!

Made by Lei

Readhead gummi pisk til en god endefuld fra din SM shop -100,00 kr.

Medium PVC Flogger -Redhead

219,20 kr.
319,20 kr.

Redhead

har 100 røde snerter. Denne gummi pisk bør være en del af alle SM-hjems SM-udstyr. Denne pisk er til forkælelse og giver en god oplevelse for begge parter. Pisken kan bruges  over hele kroppen Kan med stor fordel benyttes sammen med vores gagballs eller masker, som også findes på vores sex shop! Pisk som alle kan bruge

Made by Lei

Soveværelsessættet |...

799,20 kr.

Soveværelsessættet perfekt til soveværelset og begynderen

Sættet består af en Easy Heat som er en god opvarmer, der har en god størrelse og vil kunne håndteres af alle.

Easy Heat kile er pisken med mere tyngde, der slår dybere og vil typisk være den pisk man bruger som nr. 2.

I sættet er der også en intimpisk, som er god intimt, men også på resten af kroppen, især på mindre muskelgrupper.

Made by Lei

BDSM Masters Whip sæt Piske Flogger -148,00 kr.

Large Skindflogger Sæt...

850,40 kr.
998,40 kr.

Masters Whip sæt

er to store tunge piske, som virkelig kan flytte noget hud. Sættet indeholder både en opvarmer og en kile pisk. Dette sæt er primært til den øvede Sadist, der elsker kvalitet. Alle piske laves i kraftig holdbar kvalitet på eget værksted. Kan med stor fordel benyttes sammen med vores gagballs eller masker, som også findes i vores sexshop!
Made by Lei

Dragon Tail Whip -120CM

399,20 kr.

Stor virkning på kort tid 

The Dragon Tail Whip - hvis man gerne vil starte med at bruge en singeltail, er det her en godt sted at starte. Den er ret nem at komme i gang med, og den laver ikke hul på modtageren. Når det er sagt vil jeg så også sige, at der nu er stor kraft i den.

Made by Lei

Læder Paddel -Izznogood Kort

199,20 kr.

Izznogood i en kort udgave. Perfekt til fx at ramme inderlår med. men bestemt også resten af kroppen, en paddel der er fantastisk at bruge og som har en kanon virkning. det er kun fanstasien der sætter grænser.

Made by Lei

Vandbøffel pisken (Læder...

599,20 kr.

Vandbøffel pisken (Læder flogger af vandbøffel skind)

En fantastisk flogger laveet at Vandbøffelskind som er et super spændende skind, der på overfladen føles blød og lækker men ...

Woody Opvarmer pisk


519,20 kr.

Woody opvarmer pisk

er en læder pisk med træhåndtage som er super gode som opvarmer med dens 50 snerter skåret ar super lækker og blød Læder vil det gøre opvarmningen til en fantastisk oplevelse.

Made by Lei

Sort Læder Snert - Læderpisk


255,20 kr.

Til de lidt hårdere kærtegn! Mangler I det perfekte tilbehør til jeres frække rollespilslege? Skal din partner afstraffes? Eller leder I bare efter noget nyt til de hårdere sexlege? Så skal I have fat i denne flotte ridepisk.

The Slap (opvarmer pisk)

399,20 kr.

Din Indgang til En Ny Verden af Sensuel Nydelse

Velkommen til en spændende ny verden, hvor sensualitet og lidenskab mødes. Med The Slap, en opvarmende pisk fra orgasmesættet, bliver dine erotiske oplevelser løftet til nye højder. Dette er mere end bare et sexlegetøj; det er din billet til en ukendt verden, der venter på at blive udforsket.

Du kan med fordel bruge denne pisk efter the slap

Floggere i Håndlavet dansk kvalitet.

Jeg ved godt at det er svært at finde den rigtig, jeg har gennem de sidste mange år selv leget med disse redskaber og prøvet meget af det man kan købe. der er kæmpe forskel på kvaliteten og virkning. mange af de der bliver fremstillet er lavet af folk der ikke selv bruger dem, og der er der for ikke lavet rigtig. Hos mig er det mig der tester piskene og så har jeg nogle kunder med stor erfaring der også tester og giver tilbage meldinger.
Og det gør vi naturligvis for du skal få den bedste oplevelse 

Her finder du blandt andet skind og læder piske i mange størrelser og former for sex, lige fra den helt lille intim sex pisk til den store to hånds pisk, se det kalder vi sm udstyr.

Du kan blandt andet vælge almindelige læder piske, som du finder under kategorien opvarmer piske eller dybdegående smerte. Yderligere findes der nogle under overflade smerte samt kerne læder piske (Meget tykt læder), gummi piske, diverse piske sæt samt mere eller mindre almindelige ridepiske eller intim piske. For den lidt mere øvede vil et kig under hardcore piske være tiden vær. Fælles for dem alle er at det under er god kvalitet, meget er håndlavet samt lavet i Danmark af kvalificerede sadister med hang til kvalitet, når det kommer til at have sit sm udstyr i orden.

På smerte siden kan de alt fra helt yderst i huden til helt ind i knoglen. der er for helt nye til meget erfarende udøvere af sm udstyr. Om det er opvarmnings piske, piske der skal gå helt i musklen, massive og tunge piske, eller små miniature intim piske, så har vi dem enten eller vi kan special fremstille pisken helt efter dit behov, så du får lige præcis det sm udstyr du vil have.

Lyden og tyngden af især de helt tunge piske, giver en super stor og god effekt på modtageren. Du kan få piskene i de længer der passer dig, og med snerter og håndtag som du måtte ønske det. Vi er meget interesseret i at høre alle de ønsker du eventuelt måtte have som drømme pisk. Kig eventuelt igennem vores sm udstyr produkter her - og ellers er vi altid klar til at lytte til dine behov.

Alt hvad du ser her, er håndlavede kvalitets piske, lavet på eget værksted i Danmark hos Din SM Shop. Vi ved hvad der skal til, for at lave den helt sexlegetøj til dig og dine partnere.

Piske er en stor del af SM. og det at ha den rigtige og har lyst til at bruge den er en vigtig del af det, her kan vi noget som ikke så mange andre kan. vi laver piskene så de passer til din lege med SM og ikke omvendt. det gør det meget nemmere at komme i gang og få lysten at bruge der. vi har også lavet nogle videoer hvor vi viser vores måde at bruge piske på. se dem her

Danmarks største udvalg af BDSM piske. Det er et af vores kerneprodukter, vi udvikler selv de piske vi laver. men når man har mere end 75 forskellige så bliver det ikke nemmere at blive ved med at finde på nye piske.

Se her hvordan vi bliver omtalt i Ekstrabladet for vores piske.

Vælg en der giver dig den gode oplevelse 

Piske kan bruges indenfor alle områder af BDSM. Sammen med Bondage skal man være lidt obs på hvad for en pisk og hvor lange den er og hvor meget den fylder. Det er også en god ide at øve lidt teknik med den så man nemt kan slå ind i mellem rebene. Jeg vil ikke gå med en tung pisk under bondage, for når man hænger i rebene så er det en konstant smerte og slår man så med en tung pisk vil det også trække i rebene og give mere smerte fra rebene.
Sammen med Dominans er det tit man bruger pisken som straf, der er mange måder at straffe på. ikke alle forbinder straf med smerte men det gør man for det meste når vi snakker Dominans. så straf er en pisk der gør ondt sådan man kan lave om på en adfærd man ikke kan lide. det gør man typisk med den piske type modtageren ikke kan lide 

Med den rigtige, så det er dig der er i kontrol

En pisk til Sm leg er en man bygger på med, forstået på den måde at man hæver smerte niveau grad vis. man starter op med at opvarme, hvor man starter blidt og så bygger man på der efter, hver 3-4 min giver man den lige lidt mere kraft. og når huden er varm så tager man en tunger pisk. og så bygger man på der efter. efter ca. 10 min frigiver kroppen det første endorfin og ca. hver 10 min der efter. efter ca. 30 -40 min er der så meget endofin i kroppen af man kan se at modtageren bliver påvirket af det, og bliver man ved vil man kunne se at det virker som om at vedkommende er fuld.

Sikkerhed og Kommunikation

Som med al BDSM-udstyr er sikkerhed og samtykke af største betydning. Kommunikation mellem partnere om forventninger, grænser og signaler er afgørende for en sikker og fornøjelig flogger-oplevelse. Begge parter bør være klar over risici og sørge for at bruge floggeren på områder af kroppen, der er sikre.

Vedligeholdelse af BDSM piske

En pisk bliver med tiden tør hvis den ikke bliver brugt og det vil sige man skal give den noget for den ikke bliver tør. det bedste man kan gøre er at bruge den så vil den fugt og fedt der er i huden nemt vil kunne vedligeholde den. men som med alt andet så er der perioder hvor tiden til legen ikke er der og så kan pisken godt ligge og blive lidt tør. der er to muligheder læder fedt og læder olie.
Læder fedt har i mange år været brugt til at gøre en pisk tunger men det gør den også faster og mere kantet. fedt er lavet til at beskytte overfladen.
En olie er lavet til at trække ned i skindet/læderet og og blødgør og gør skindet/læderet mere smidig.

Dens Historie og Oprindelse

Floggeren er en type pisk, der har en lang historie inden for forskellige kulturer og praksisser. Oprindeligt blev pisken brugt som et redskab til disciplin og straf i forskellige samfund. Den blev brugt i gamle kulturer som grækerne, romerne og egypterne som en måde at uddele straf på. Floggerens form og materiale varierede, afhængigt af tilgængelige ressourcer og kulturelle normer.

Hvad er dens Rolle i BDSM I moderne tid

Floggeren blevet en fast bestanddel af BDSM-kulturen. Den bruges ikke længere primært som et redskab til straf, men snarere som et instrument til sensuel nydelse og smertefuld nydelse. SM pisken er blevet symbol på dominans og underkastelse, og dens brug kan variere fra mild til intens afhængigt af individuelle præferencer.

Moderne Anvendelse og Variationer

I dag anvendes floggeren i BDSM-scener til at udforske magtudveksling, smerte og nydelse. Den kan bruges til opvarmning af huden, sensorisk stimulering og som en del af dominanslege. Nogle floggere har små perler eller kugler i enden af halerne for at give ekstra stimulation. Der er også elektriske floggere, der giver en mild elektrisk stød ved kontakt.

Har den en fremtid

Med det øgede fokus på samtykke og sikkerhed inden for BDSM-kulturen er det sandsynligt, at BDSM pisken vil forblive en populær del af lege og udforskning. Teknologiske fremskridt kan også bringe nye variationer og muligheder, der giver endnu mere kontrol og sensorisk stimulering.

BDSM pisken har gennemgået en bemærkelsesværdig udvikling, der strækker sig fra dens tidlige anvendelse som strafferedskab til dens nuværende rolle som et instrument til sensuel stimulering og dominanslege. Med en øget opmærksomhed på sikkerhed, samtykke og variation i materialer og design er floggeren blevet en symbolsk og alsidig genstand inden for BDSM-kulturen.

Flogger Orgasmesæt Piske

Flogger. Dansk håndlave kvalitet. Køb her
Hvad er en god begynder pisk?
   

Det er en du har lyst til at bruge! 
men jeg ville starte med at gøre op om det skal lave hud smerte eller muskel smerte. Den meste solgte er The Fist 

Hvilken slags pisk skal jeg starte med som ny i BDSM?
   

Hvis jeg skal komme med et rigtig godt bud på et sted at starte, men at det stadig skal være noget hvor du ikke kommer til at mangle det lidt ekstra. Så kunne orgasmesættet være et fantastisk sted af starte. Her er nemlig både noget til at varme op med eller starte meget forsigtigt, men også noget der giver dig mulighed for at komme videre og udvikle dig som top. Og så består sættet jo også af the fist og kaldte orgasmepisken, da den med de rette slag kan slå en kvinde til orgasme, og det er da fedt.

Hvad er forskellen på den dybe muskelsmerte og den overfladiske hudsmerte?
   

Jamen som det lidt siger sig selv, så går den ene form for smerte i musklen og den anden holder sig i huden. Men det betyder ikke at der ikke er noget du kan være opmærksom på. Nemlig at langt de fleste bunde er meget bedre til at håndtere den dybe smerte fremfor den mere overfladiske, der nemt at holdes som en brændende eller sviende fornemmelse. Så hvis du skal lege med en ny bund, så vil jeg anbefale dig at starte ud med at bruge en pisk der går i dybden. 

Hvad er den ondeste pisk i har?
   

Det må helt bestemt være dr. Friis, som måske ikke ser ud af så meget, men lad ikke det snyde dig. Her er nemlig tale om en pisk der kan give stor smerte med en meget lille indsats. på huden 
Hvis det er muskel smerte så er det nok dobbeltdækkeren