Sounds/Dilator

Sounds/Dilator: Udforsk Sensuel Stimulering og Udfordring

Vores kategori med sounds/dilatorer er dedikeret til at tilfredsstille dine behov for sensuel stimulation og udfordring inden for intim leg. Sounds og dilatorer er medicinske redskaber, der bruges til at stimulere og udvide urinrøret og skabe en intens og unik seksuel oplevelse.

I vores udvalg finder du et bredt spektrum af sounds/dilatorer, der varierer i størrelse og design for at imødekomme forskellige præferencer og erfaringsniveauer. Disse redskaber giver mulighed for at udforske nye niveauer af sensuel stimulation og udfordring og kan være en spændende tilføjelse til dit intime repertoire.

Aktive filtre

Hegar Urethral Sounds - 8...


359,20 kr.

Hegar Urethal Sounds

Der er rigtig mange følsomme nerver i urinrøret og de rammes bedst ved at indføre sounds. Han vil få en orgasme lignende fornemmelse samtidigt med at han bliver ydmyget. Her er til mange timers leg.

Rosebud Urethral Sounds - 8...


519,20 kr.

Giv manden eller kæresten en stimulerende og lækker orgasme lignende fornemmelse.

Urinføret er omgivet af følsomme nerver.

Stimulér disse nerver og giv ham eller hende en helt speciel følelse af både ydmyghed og især af lyst.

Dilator sæt -50,00 kr.

Dilator sæt


509,20 kr.
559,20 kr.

Dilator sæt med 14 forskellige sounds  til mænd - fra størrelse 4mm - 17mm

Sound /Dilator Urinrørs stave til mæmd  i 7-10-12 mm -20,00 kr.

Sound /Dilator Urinrørs...


235,20 kr.
255,20 kr.

Til den sensible lystzone hos HAM...
...er denne let svungne urinrørs-dilator med sømløst fremstillet spids. Ca. 16,5. Sølvfarvet. Materiale: Metal af rustfri zinklegering.

Long Princess Metal...


287,20 kr.

Rå og hård metal penisring med urinrør stimulator. Penisringen sættes ned over penishovedet og urinrør staven indføres, for så at stimulere. Selve urinrøret er drejeligt i forhold til penisringen.

Hegar Sound Set - 14 Pcs Solid


559,20 kr.

Kiotos Steel products are made of 100% Stainless Steel, this ensures the highest quality of Steel products available today. Cleaning your toys is easy with Kiotos Toycleaner.

Urin rør Bruser


255,20 kr.

Hul dilator, med lille brusehoved med 7 små huller urinen kan bruse ud af.

Urethral Catheter Medium Plug


111,20 kr.

Dette medium kateter som er 8 mm og har en længde på 12,8 cm har en metal spids som bliver efterfulgt af et gennemsigtigt silikone rør.  Der medfølger på glans ringe på henholdsvis 25 og 32 mm i diameter.

Urethral Catheter Large...


111,20 kr.

Her er der tale om et større kateter med en diameter på 8 mm og en længde på 21,5 cm. Denne model starter med en metal spids, som fortsætter ind i et gennemsigtigt silikone rør, som slutter i en metal ende. Der medfølger til denne på model to glans ring, en på 25 mm og en på 32 mm

Urethral Sound Dilator...


559,20 kr.

Til udvidelse af urin røret denne udgave af delator er med perler det giver noget stører udfordringer for modtagerne i forhold til en standart delator. i lækker stål 

Find mere stal her eller det kunne også være soundsdilator

Urethral Trainer Kit 7 Holow Penisplugs -30,00 kr.
  • På tilbud!

Urethral Trainer Kit 7...

233,20 kr.
263,20 kr.

Urethral Trainer Kit: Dit Næste Skridt i Klinik Leg

Er du klar til at tage din klinik leg til det næste niveau? Med vores Urethral Trainer Kit Hollow Penis Plugs kan du opleve en helt ny verden af ​​muligheder. Dette unikke sexlegetøj fra mærket Kiotos er designet til at hjælpe dig med at gå fra amatør til professionel på ingen tid!

Soaker Piss Plug


159,20 kr.

Penis plug

Skal slaven tvinges til at tisse, kan denne minibruser være et frækt lille tilbehør - den medfører derudover også eksplosive orgasmer.

E-Stim STERILE LUBE SACHETS...

24,00 kr.

Opdag E-Stim Sterile Lube Sachets, en glidecreme designet specielt til elektroleg og metal sexlegetøj, såsom sounds. Den er sikker, mild mod huden og forbedrer din elektroleg oplevelse. Dyk ned i vores udvalg af sexlegetøj og glidecremer i dag.

Pinwheel 5 Wheels

239,20 kr.

Intensiver din sanseleg med dette frække redskab

Dette pinwheel er velegnet til både nybegyndere og erfarne inden for sanseleg. Det kan bruges på forskellige områder af kroppen for at skabe forskellige former for stimulering og nydelse.

Sounds og dilator til fræk urinrørs leg

Hvis dette er dit første møde med en dilator, så bliv ikke forskrækket. Det er ikke så uhyggeligt, som det kan se ud. Faktisk er en dilator et utroligt frækt stykke sexlegetøj, der helt sikkert vil kunne gøre underværker for dig og dit sexliv. Men først og fremmest skal vi måske lige forklare, hvad en dilator er for en størrelse. 

Mange vil forbinde legen med dilator med smerte, man har en forestilling om at det er lige som når man skal have taget en prøve, en læge der stikke en vatpind ind i urinrøret og skal have noget med ud, man kan tage en prøve af. Men en dilator er glat stål med glidecreme på der gør at man slet ikke mærker modstand, for de fleste mænd vil man opleve at den selv glider ind. Meget mere BDSM her

Køb penis dilator og dilator sæt her

Hvad end man er mand eller kvinde, kan man opnå stor nydelse ved brugen af dilatatorer. Fælles for begge køn er nemlig, at der på begge sider af både kvindens og mandens urinrør sidder et utal af følsomme nerveender, som kan stimuleres og give en helt særlig fornemmelse af vellyst, når man indfører en dilator. 

Selvom sounding er mest udbredt blandt mænd, er det bestemt også noget kvinder kan nyde. Mandens anatomi gør det lettere at arbejde med, da urinrøret i penis er langt (19-20 cm) og gør det muligt at ramme prostata direkte, med fx et kateter. Det er netop af samme årsag at leg med urinøret hos kvinder er mindre udbredt, da den samlede længde er cirka 3-5 cm og kan give nogle ubehagelige infektioner, hvis man ikke er opmærksom på hygiejnen – det kommer jeg også ind på længere nede i denne artikel.

Alt til den frække leg med urinrøret båden til mænd og kvinder. Husk en steril glidecreme til denne form for leg og lade modtageren drikke en masse væske inden legen sådan at man bagefter kan tisse de bakterier ud der måtte være kommet med ind.

På kvinder er det en lidt anden sag, deres rør er noget korter og noget krummer. Og lige som på manden sidder der en lukke muskel i begge ender af røret som man skal passe på. Disse lukke muskler kan ikke laves igen hvis man tvinger noget ind og springer en af dem, så man skal lytte til kroppen og vente til den er klar til at modtage.'

Vores store SM shop

Når det kommer til en penis dilator er det også her, man eksempelvis vil bruge et dilatorsæt til at stimulere penis med. Da mandens sæd kommer ud gennem urinrøret, kan man bruge dilatatorer på forskellig vis. Man kan enten vælge en lukket variant, der ikke gør det muligt for manden at opleve udløsning, da urinrøret er lukket til. Dette kan være utroligt smertefuldt, hvorfor man skal gå meget forsigtigt til værks. Den anden variant, man kan give sig i kast med er udhulet, sådan at det er muligt for manden at komme gennem dilatoren, og derved opnå klimaks ved hjælp af den smertefulde stimulering og udvidelse af urinrøret.

 Hvad er sounds og dilator til fræk urinrørs leg, og hvordan bruger man dem?
   

Hej, du modige opdagelsesrejsende! Sounds og dilatorer er værktøjer designet til at skabe nye og spændende fornemmelser i urinrøret. De er som nøglerne til en hemmelig verden af nydelse, der venter på at blive udforsket. I brug er det vigtigt at gå langsomt, bruge masser af glidecreme og altid lytte til din krop. Og husk - dette er en rejse, ikke et kapløb!

Er det sikkert at bruge sounds og dilatorer?
   

Absolut! Men som med alle vores eventyr inden for BDSM, er sikkerhed og samtykke nøglen. Det er vigtigt at lære korrekt brug og rengøring af disse instrumenter, og altid kommunikere åbent med din partner. Husk, det skal være sjovt for alle involverede!

Hvordan vedligeholder jeg mine sounds og dilatorer?
   

Godt spørgsmål! For at sikre, at dit udstyr forbliver i topform, er det vigtigt at rengøre det grundigt efter hver brug. Mange produkter vil kræve specifikke rengøringsprocedurer, så tjek producentens anvisninger. Og husk, opbevar dit udstyr på et sikkert, tørt sted for at beskytte det mod skader. Klar til at dykke ind i denne spændende verden? Vi er her for at hjælpe dig på rejsen!