Rimba Electro

Udforsk Elektronisk Stimulering med Rimba Electro

Vores Rimba Electro-kategori er dedikeret til at tilbyde dig en førsteklasses oplevelse inden for elektronisk stimulering. Rimba Electro er kendt for deres højkvalitetsprodukter, der giver dig mulighed for at udforske og nyde elektronisk stimulering på en sikker og behagelig måde.

I vores udvalg finder du et bredt spektrum af produkter, herunder elektroder, stimulatorer og tilbehør. Disse produkter er omhyggeligt designet og fremstillet med fokus på kvalitet, sikkerhed og brugervenlighed, hvilket sikrer en optimal elektronisk stimuleringsoplevelse.

Aktive filtre

Rimba ELECTRO POWERBOX SET...

655,20 kr.

En tens enhed med 7 forskellige programmer, hvor hver enkelt program har 16 forskellige intensiteter, hvilket giver rigtig mange forskellige muligheder. Så hvis du godt kan lide strøm var dette måske en mulighed for at udforske det mere.

RIMBA ELECTRO SOUND /...

423,20 kr.

Dyb Elektrisk Stimulation med 185 mm Dilator

RIMBA ELECTRO SOUND / DILATOR (185 MM) er et avanceret sexlegetøj, der er velegnet til erfarne brugere inden for elektrostimulering. Udforsk de intense fornemmelser og pirrende stimulering, som denne dilator kan tilbyde, og lad dig forføre af den unikke oplevelse af elektrisk stimulering og penetration.

Electro Sex Powerbox starter set
  • Fjernlager

Electro Sex Powerbox...

559,20 kr.

Meningen med electro sex er at skabe ukontrollable muskel sammentrækninger ved hjælp af elektriske stød.

Elektrochokket rammer en nerve og det giver sammentrækninger af en eller flere muskler tæt på nerven.

Jo stærkere stimulans - desto større sammentrækninger.

RIMBA - ELECTRO...

423,20 kr.

Oplev Bi-Polar Elektrostimulering med 165 mm Dildo/Sound

RIMBA - ELECTRO DILDO/SOUND, BI-POLAR (165 MM) er et avanceret sexlegetøj, der tilbyder en unik og spændende oplevelse. Udforsk den elektriske stimulering, som denne dildo/sound kan tilbyde, og lad dig forføre af den intense og pirrende nydelse, der venter dig.

Rimba Electro Mini Buttplug...

319,20 kr.

Fyldig Anal Stimulation og Elektrisk Pirrende Følelse med RIMBA ELECTRO MINI BUTTPLUG

Med RIMBA ELECTRO MINI BUTTPLUG - BALLOON SHAPE (60 MM) kan du nyde både fyldig anal stimulation og den spændende verden af elektrostimulering. Uanset om du er nysgerrig nybegynder eller erfaren entusiast, vil denne plug give dig en unik og intens oplevelse.

Rimba Electro – elektrosex for øvede

Er du fan af den nye teknologi – og sætter du stor pris på dens anvendelse i erotisk henseende? Så er elektrosex helt sikkert noget for dig.

 

Hvad er elektrosex?

Elektrosex er en form for stimulation, som benytter sig af svag elektrisk strøm. Du har måske prøvet et TENS apparat, hvis du på et tidspunkt har haft en skade og derfor været forbi en fysioterapeut. Elektrosex apparater benytter sig af samme princip, nemlig stimulering af muskler og nerver ved hjælp af svag strøm, som forårsager ufrivillige muskelsammentræninger.

Denne type stimulation kan opleves endog særdeles intenst og kan give anledning til såvel smerte som nydelse. Og når elektrosex benyttes i forbindelse med BDSM, vil disse to som regel være sammenfaldende.

 

Rimba Electro – når der skal sætte strøm til dit sexliv

Den kendte producent af sexlegetøj, Rimba, står bag en lang række forskellige produkter til erotisk leg, herunder BDSM og elektrosex. Således finder du i Rimbas sortiment en produktserie kaldet Rimba Electro, som indeholder flere forskellige stykker legetøj tilsat svag elektrisk strøm.

I denne serie finder du blandt andet et Starter Set, som indeholder alt, hvad du skal bruge for at komme godt i gang med elektrosex. I boksen finder du såvel selvklæbende elektroder som klemmer, kabler, og et gV batteri.

Med et Starter Set fra Rimba Electro er du rigtig godt i gang. Du kan senere hen supplere med ekstra udstyr så som den elektrificerede penisring eller penis harness og ball stretcher, eller den frække dilator, som virkelig kan sætte kulør på en kedelig eftermiddag!

 

Hvornår bør jeg ikke eksperimentere med elektrosex?

Selv om elektrosex betragtes som forholdsvis sikker – på linje med den TENS behandling du kan få hos din fysioterapeut i forbindelse med smertelindring eller genoptræning af muskler – bør du dog tage dig i agt i visse situationer.

Du bør for eksempel ikke anvende dit elektrosex apparat, hvis du er gravid – af sikkerhedsmæssige hensyn. Ligeledes er det ikke nogen god idé at kaste sig ud i elektrosex, hvis du har pacemaker eller lignende hjertestimulerende implantat.

Hvis du døjer med en hjerterelateret lidelse, bør du også tænke dig om en ekstra gang, inden du kaster dig ud i elektrisk stimulation af kroppens nerver og muskler. Det kan godt være risikabelt – og så er det bedst at være på den sikre side. Du må desuden ikke anvende dit elektrosex apparat tæt på hjertet eller halsen.

Husk, at alle former for erotisk leg handler om nydelse. God fornøjelse med din Rimba Electro!

Se mere i vores SM shop

Hvad er Rimba Electro?
   

Rimba Electro er en serie af professionelle produkter til elektrosex.

Hvor kan jeg købe udstyr til elektrosex?
   

Vi fører et stort udvalg af udstyr til elektrosex fra Rimba hos Sadistens Toolbox

Hvorfor skal jeg dyrke elektrosex?
   

Elektrosex giver dig mulighed for at opnå et helt nyt niveau af nydelse ved hjælp af svag strøm.