Sexlegetøj til Par

Sexlegetøj til Par: Oplev Nydelsen Sammen med Vores Store Udvalg

Velkommen til vores kategori med sexlegetøj til par, hvor I kan skabe intimitet, forstærke jeres forhold og udforske nye dimensioner af seksuel nydelse sammen. Vores udvalg af sexlegetøj er specielt udviklet til at tilfredsstille både mænd og kvinder, og det giver jer mulighed for at opnå en dybere forbindelse og mere intense orgasmer.

Vi tilbyder et bredt udvalg af sexlegetøj til par, herunder parvibratorer, fjernstyret sexlegetøj, parringe, erotiske spil og meget mere. Disse produkter er designet til at stimulere jer begge samtidigt og skabe en intens og tilfredsstillende oplevelse.

Aktive filtre

Penisring med Vibrator...

111,20 kr.

Penisring med Vibrator

Denne penis ring stimulerer penis med det indbyggede vibro-æg og giver en længere erektion.

Du får en længerevarende og dybere orgasme.

Rude Girl -30,00 kr.

Rude Girl

289,20 kr.
319,20 kr.

Sug og vibrationer i én

- med udskiftelig hoved. Den har et kraftigere sug end normalt og et væld af programmer. En oplagt gaveidé til kvinden som vil prøve lidt mere.
Hvis du ikke kan få vibrationer nok og har svært ved at komme, så kunne denne være en god ide. det sug den laver er noget helt andet end vibrationer og gør at du bliver mere følsom.
Rigtig god sammen med en god glidecreme 

Pixey Deluxe - trådløse- genopladelige Wand -50,00 kr.
  • På tilbud!

Magic wand Pixey Deluxe -...

749,20 kr.
799,20 kr.

Sig hej til Pixey Deluxe Magic Wand 

Verdens mest kraftfulde genopladelige magic wand!

Den har fem styrker som går fra 3000 RPM opp til 12000 RPM.

Den nyudviklede vibrationsmotor vil give dig orgasmer som aldrig før.

Denne magic wand er lavet til kropsmassager og seksuelle oplevelser.

Orgasme Vidunder Penisring...


55,20 kr.

Penisring og Manchette

Fræk sort net manchet så han holdere længere og hun får stimulationen fra manchetten.
Hvis kvinden har svært ved at få den dybe skede orgasme er sådan en manchet vejen frem, den vil hjælpe med at stimuler skede indgangen og der med vejen til fede orgasmer 

eller fin mere her https://www.sadistenstoolbox.dk/23-sexlegetoj

Double Vibrator Strap On -...


479,20 kr.

Strap on med dobbelt vibrator 

Dobbeltvibrator i lilla glidemateriale til vaginale og anale lystlege - alene eller sammen med en partner!

Dildo Beast Sleeve nr 11 -...

327,20 kr.

The Wolf Hard - Beast Penis Sleeve

Tag dit erotiske eventyr til nye højder med den innovative Kiotos Dildo Beast Sleeve - Pink. Denne unikke penisforlænger/sleeve er designet til at forbedre dine intime oplevelser og tage dem til det næste niveau.

Satisfyer Pro 4 Couples

423,20 kr.

Satisfyer pro

Fantastisk vibrator til parret, som gerne vil tilføje lidt ekstra til sexlivet. Satisfyer pro 4 couples fungere ved at den ved hjælp ag trykbølger stimulere kvindes klitoris, mens den virker som en almindelig par vibrator inden i, hvor den både stimulere kvinden og mand, når han er inde i hende. Dette kan være med til at give et helt nyt tvist til sexlivet for begge parter. 

Little Mermaid


319,20 kr.

Vibrator æg med fjernbetjening

I lækkert silicone materiale.

Ægget kan bruges uden fjernbetjeningen ved at trykke på knappe på ægget og kan så bruges som en klitorisvibrator eller sammen med din partner med fjernbetjening hvor den ene holder ægget.

Satisfyer Partner Double...

239,20 kr.

Dette sexlegetøj til par er udformet i en dejlig u-form, som er med til at tage sexlivet til nye højder for både ham og hende. Den har 3 forskellige intensiteter og 7 forskellige rytmer som stimulere både klitoris og g-punktet på samme tid, mens han kan nyde de frække vibrationer når han er inde i hende. Den er også vandtæt, så i kan yde den i badet.

Thunder


159,20 kr.

Den vibrere som torden

Selv farverne er frække og så er den oven i købet billig. Desuden får du her virkelig noget for pengene. en lækker lille bullet der kan bruges af kvinden alene med vibrationer der er let styret på fjernbetjeningen. eller man kan som par forkæle hinanden ved at flytte den rundt på kroppen 

eller fin mere her https://www.sadistenstoolbox.dk/23-sexlegetoj

Strap on Dildo med Vibrator...

215,20 kr.

Strap on med vibrator 

Opdag nye højder af nydelse med vores Strap on Dildo med Vibrator - Easy Rider. Perfekt til pegging og designet til både mænd og kvinder, dette sexlegetøj garanterer en oplevelse, der vil tage din BDSM-leg til det næste niveau. Altid stiv og parat med denne vibro-påspændings-dildo!

Satisfyer Men Classic Silver

303,20 kr.

Skal du som mand forkæles lidt, så var denne satisfyer men classic måske lige noget for dig. I hvertfald hvis du elsker blowjob, da den giver den samme fornemmelse. Derfor kan du nu tage din onani til næste niveau og få endnu mere ud af det.
Andre frække onaniprodukter-maend

Anal Sleve til Mermaid


79,20 kr.

Anal sleve til Little Mermaid

, så du også kan bruge den anal. Et frækt tilbehør som giver mange flere muligheder for leg.
Hvem synes ikke at en lille fræk leg med et trådløst æg er frækt, at lade kvinden holde ægget og manden holde fjernbetjeningen og han så styrer hvor og hvornår den skal køre. 
Men nu er der med dette sleve andre mulighedder 

Nalone Sweetie Vibration Egg -50,00 kr.

Nalone Sweetie Vibator æg

229,20 kr.
279,20 kr.

Vibrator æg med rytme 

Ægget kan viberer i takt til musik eller tale eller bare lyde omkring. det er en noget spændende nåde at lege på. og begynder hun self at stønne så bliver den ved at at viberer 

Den kan naturligvis også bruges som et alm æg der er flere vibrator-aeg

PRETTY LOVE - LOGAN -...

143,20 kr.

G-punkt vibratorer

fra Pretty Love vil give digg ubesværet G-punkt tilfredshed. Multi Speed G-punkt Vibratoren får dig derhen hurtigere end de fleste. Denne vibrator har behagelige vibrationer med flere hastigheder styret af en let trykkontakt placeret på basen, der spænder fra stabile, kraftige hastigheder til spændende, eskalerende pulseringer.

G-punktet er et af kvindens 7 orgasmer 

Satisfyer Double Joy...

359,20 kr.

Tag sexlivet til nye højder med Satisfyer double joy par vibrator, da der er en app til denne model giver den endnu flere muligheder end de andre modeller. Men er stadig en fræk tilføjelse til sexlivet for både ham og hende, som kan være med til at give sexlivet et måske tiltrængt pift. Den er også vandtæt, så der er mulighed for at bruge den i badet. Og den er genopladelig.

PRETTY LOVE - JEFFREY

119,20 kr.

Lækker vibratorer

fra Pretty Love, Jeffrey er en vibrator med et splittet hoved som nænsomt kærtegner klitoris og svøber den ind i forførende vibrationer. Super lækker overflade og dejlig nem at bruge 

Satisfyer Partner Couple...

239,20 kr.

Lækker vibrator til parret, som er nem at betjene. Dette stykke sexlegetøj vil give et dejligt pift til sexlivet for både ham og hende. For hende vil den give dejlige vibrationer på klitoris og g-punktet, mens han også vil nyde godt af de lækre vibrationer når han er inde i hende. Den har 3 forskellige vibrationshastigheder og 7 forskellige rytmer, derudover er den vandtæt og genopladelig.

Satisfyer Partner Double Plus

359,20 kr.

Tvist til sexlivet, så er satisfyer partner plus couples vibrator det i skal have fat i. Denne vibrator giver nydelse til både kvinden og manden, for kvinden stimulere den både klitoris og g-punktet, mens manden får glæde af de gode vibrationer når han er inde i kvinden. Vibratoren har 3 forskellige intensiteter og 7 forskellige rytmer, så der skulle være noget til enhver smag.

Geisha Buttplug med en kugle

127,20 kr.

Denne Pretty Love Geisha Silikone Buttplug er perfekt til dig, der skal prøve anal stimulation for første gang eller til dig, der bare ønsker en ekstra pirrende stimulation. Lille anal plug med metal kugle inden i pluggen, som gør at ringmusklen trækker sig sammen ved hver bevægelse.

Formen på yderdelen gør at den er behagelig at have oppe i længere tid uden at irritere.

Buttplug Metal med klar juvel


159,20 kr.

Buttplug alu

En metal butt plug giver dig ekstra meget variation og nydelse for pengene. Da metallet har en god vægt, vil det naturligt intensivere oplevelsen, ved at trykke på ringmuskulaturen. Det giver et naturligt pres og en stimulerende effekt ved enhver bevægelse.

PRETTY LOVE RANDOLPH

191,20 kr.

Sexlegetøj med vibrator 

En vibrator kan bruges på mange måder, og har mange muligheder. både alene eller sammen med andre. det vigtige er at finde den type vibrationer man bedst kan lidt. og det så er en dildo eller en vibratorer.
Mange vibratorer har vibrationer der er lidt overfladiske og lette som denne mens andre har nogle dybere vibrationer 

PRETTY LOVE - SOLOMON

119,20 kr.

Sexlegetøj og Vibrator 

Pretty Love SOLOMON er en lækker vibrator i et ergonomisk design som gør den nem at håndtere under brug. Med striben af pirrende vibrationsmønstre som man nemt klikker sig igennem, finder man hurtigt ens favorit til optimal nydelse.

en lille lækker vibrator der kan tage sexlivet til nye højder

B-Vibe Rimming Anal Plug med Fjernbetjening Butt Plug
  • Fjernlager

B-Vibe Rimming Anal Plug...


1.119,20 kr.

Analsex vil nå nye højder med denne fjernbetjente butt plug og ikke mindst for dem der leger med Dominans. at kunne bevæge sig rundt i det åbne rum med sin underkastet og vide at h*n går rundt med en butt plug.

Pleasure Poker Anal Glove


271,20 kr.

Denne handske kan give stor nydelse til både mænd og kvinder, og ikke kun analt som navnet indikere. Men den kan give dejlig nydelse til onani for begge køn eller bruges af par, hvor den kan være med til at give noget ekstra til sexlivet. 

Buttplug Stainless Steel...


279,20 kr.

Butt plug med vibratorer

Oplev ekstreme vibrationer med denne fantastiske stålvibrerende buttplug. Genopladelig via magnetisk USB. Butt plug der kan det hele 
Leveres med en praktisk fjernbetjening, så du kan styre den nøjagtige vibrationsindstilling eller puls efter din eller dine partners smag. med denne trådløde butt plug

Penisring med Vibrator...

71,20 kr.

Penisring med Vibrator Vibro Cockring Silikone. 

Den giver dig effektivt en hårdere og længerevarende erektion.

Penisringen kan strammes, som du ønsker og har derved en perfekt pasform.

Thrust-Bot håndholdt sex maskine
  • Fjernlager

Thrust-Bot håndholdt sex...


2.559,20 kr.

Oplev nydelse som aldrig før med Thrust-Bot Håndholdt Sex Maskine. Denne kompakte og genopladelige maskine leverer kraftfuld og intens penetration med justerbare hastigheder og en realistisk dildo. Ideel til både solo- og partnerbrug, Thrust-Bot er let at bruge og rengøre, og den giver dig mulighed for at udforske nye højder af nydelse. Bestil nu og gør dine fantasier til virkelighed!


Find flere sexmaskiner Her

Strap On Dildo Switch

255,20 kr.

En lækker strap-on dildo med mange muligheder for leg. Den er sort med ellers ligner den en naturlig penis med hoved, årer og et par velformede testikler. Den er let at tilpasse så den sidder fast og så er det bare at nyde legen.

Gag med hovedseletøj og udvendig dildo
  • Fjernlager

Gag med hovedseletøj og...


639,20 kr.

Tag din BDSM-leg til nye højder med vores Gag med hovedseletøj og udvendig dildo. Dette innovative sexlegetøj, lavet af ægte læder, er designet til at pirre og udfordre både nybegyndere og erfarne i den spændende verden af BDSM.

HUNG System Harness Strap...

215,20 kr.

Harness og plug til vores lækker Hung System. 

På dette harness kan du sætte hvilken som helst dildo på fra Hung System, om det er den lille Cecar eller den store Toys Beefcake.

Mulighederne er store. Og vores udvalg af Hung System vokser hele tiden.

HOT WAX SM CANDLES 3 stk.


71,20 kr.

HOT WAX SM CANDLES er det perfekte redskab til at skabe en sensuel og spændende oplevelse. Med lavere smeltepunkt end almindelige lys, er disse vokslys ideelle til at udforske nye dimensioner af intimitet.

Sexlegetøj til par

Gode og frække sexoplevelser kan bringe en større glæde og intimitet ind i jeres parforhold så hvorfor ikke prøve sexlegetøj, der er lavet specielt til par?

Udvalget af skønt og inspirerende sexlegetøj til par er stort, så vi er sikre på at I nok skal kunne finde noget som I bliver glade for. Sexlegetøj kan være en god del af et par's leg men det må ikke flytte fokus fra det det handler om.

Alt indenfor sexlegetøj til par

Udvalget af sexlegetøj til par er varieret, mangfoldigt og helt igennem herligt. Elsker I at trække forspillet ud, så har vi masser af produkter, der giver jer mulighed for det.

Sexlegetøj bliver af nogle mennesker desværre ofte sammenlignet med noget lidt beskidt, og ulovligt. Men lad os lige få slået fast at det for det første ikke er ulovligt, og vi kan også hurtigt fastslå at det kun er beskidt hvis man ikke vasker sig.

Til gengæld er det faktisk ældgammel visdom at sex kan skabe nogle energimæssige forbindelser mellem 2 mennesker der kan helbrede selv fysiske sygdomme, men også gavne ens mentale velbefindende.

Læs mere om dette her.


At finde det rigtige sexlegetøj til par kan være svært, men vi prøver at hjælpe efter bedste evne.

Så scroll gerne igennem det udvalg af sexlegetøj til jeres erotiske eventyr som vi har fundet frem og sorteret her på siden, og spørg endelig supporten hvis i har spørgsmål. Vi har hørt alle spørgsmålene før, og har selvfølgelig komplet diskretion. 

Hvis du søger efter bondage, som man kan finde i filmen "50 shades of grey" , kan det findes ved at klikke her

Få et bedre sexliv med par sexlegetøj.

Når I deler en fælles oplevelse, vil I automatisk erfare, at I begynder at kommunikere bedre, grine mere og helt generelt bare opnå en større grad af fællesskab. Hvis I begynder at eksperimentere med sexlegetøj til par, vil I opleve en ny spænding i jeres forhold og med sikkerhed få et endnu bedre sexliv.

Det er ikke nogen hemmelighed, at par til tider kan komme ud for, at deres gnist er ved at brænde ud. Ofte skyldes det en meget triviel hverdag, der med tiden fører til en sexliv, der er præget af vaner. Det monotone bliver hurtigt både kedeligt og uambitiøst, og derfor er der flere, der sukker højlydt efter igen at blive pirret og udfordret på deres intimitet.

Og det er netop derfor, at sådanne par bør tage et kig på de mange muligheder, som der byder sig inden for sexlegetøj til par. Det er nemlig sådan, at sexlegetøj til par kan være med til at skabe nogle overraskende aspekter fyldt med forventninger til det, som der kommer til at ske. Derfor kan sexlegetøj til par være med til at rede den gnist, som der bør være mellem to elskende, når man gerne vil sørge for et godt parforhold med et sundt syn på sex, intimitet og et gensidigt fokus på at stille hinandens behov og lyster for ultimativ tilfredsstillelse.

Parvibratorer – det ultimative sexlegetøj til par

Også til dominanslege bliver det meget mere spændende med fjernbetjent sexlegetøj og med de særlige parvibratorer bliver det pludselig muligt at få et stykke sexlegetøj, der kan bruges hele vejen fra forspillet og til samlejets afslutning.

Men når vi snakker par er der et sexlegetøj der altid vinder. Det trådløse æg, mand og kone ude og spise den ene holder ægget og den anden holder fjernbetjeningen og når den der holder ægget står ved salatbaren så tænder man evt. for ægget.

De mest avancerede typer kan fjernstyres over internettet, så han f.eks. kan pirre og tænde hende allerede på vej hjem fra jobbet – og da de avancerede modeller fjernbetjenes med en app fra mobiltelefonen, er der ingen, der får mistanke om, hvad der er gang i. Han går jo bare og trykker på telefonen og hvem gør ikke det i dag.

Tillid er det vigtigste i et forhold, uden tillid slapper man ikke af, og så får man ikke den samme nydelse ud af det! Hvis du er i tvivl, eller søger gode råd omkring sexlegetøj til par, så kontakt vores kundeservice som altid sidder klar til at besvare dine spørgsmål! 

Uanset om I ønsker at forny jeres sexliv, udforske nye fantasier eller tilføje lidt ekstra krydderi til jeres intime stunder, vil vores sexlegetøj til par være jeres perfekte ledsager. Det er en fantastisk måde at styrke jeres intimitet og forståelse for hinandens behov og ønsker.

Oplev nydelsen sammen med vores sortiment af sexlegetøj til par i dag. Uanset om I er erfarne brugere eller nye til sexlegetøj, vil vores produkter hjælpe jer med at opnå nye højder af intimitet og glæde. Gør jer klar til at udforske og skabe uforglemmelige øjeblikke sammen med vores sexlegetøj til par.

Hvorfor skal man bruge sexlegetøj som par?
   

Det skal man fordi det kan være med til at tilsætte noget ekstra til sexlivet, også selvom sexlivet allerede er godt

Hvorfor noget sexlegetøj kan man bruge som par?
   

Man kan bruge alt som par, men man kan starte ud med en penisring eller en af vores par vibratorer

Hvor skal man købe sexlegetøj til par 
   

Det skal man hos Sadistens toolbox fordi de har det store udvalg