Chastity / Pikbur

Chastity Device: Oplev Spændingen ved Kontrolleret Lyst og Dominans

Vores kategori med kyskheds sexlegetøj er dedikeret til at tilføje en ny dimension af spænding, kontrol og dominans til dine erotiske lege. Kyskheds sexlegetøj giver mulighed for at eksperimentere med kontrolleret lyst og opbygge spændingen ved at udskyde tilfredsstillelse.

I vores udvalg finder du forskellige typer kyskheds-enheder, der er designet til både mænd og kvinder. Disse enheder fungerer ved at begrænse adgangen til og stimuleringen af de erogene zoner, hvilket giver en intens følelse af længsel og dominans.

Aktive filtre

Pussy Locker


279,20 kr.

Pussy Locker

Kvindens alternativ til Pik buret, en fisse lås. Er du på udkig efter en kyskhedslås til din partners vagina? Kiotos Pussy Locker Extreme er det perfekte produkt til dig! Denne smukke version af vaginal klemmen tager kontrol over din partners vagina og giver hende den ultimative følelse af at være din.

Pikbur -Fængslet


391,20 kr.

Elsker du

 når pirrende underkastelse og kinky sexlege med dominans er i hovedsædet? Er du til Male Chastity? Hvis svaret er ja – så kig med her. Dette lækre kyskhedsbur fra Rimba, ”Spiralen”, giver den ultimative følelse af at være underlagt en andens vilje og lyst. Kyskhedsburet er udført i rustfrit stål, som giver en pirrende og tyngende fornemmelse 

Pikbur -Spiralen


391,20 kr.

Metal kyskhedsbur med hængelås.

Buret er i stål og det holder effektiv penis på plads.

Et lille twist kunne være at køle buret ned før det sættes på. Det vil give en anderledes og pirrende oplevelse for ham.

Til par som vil lege med BDSM, bondage eller CBT.

RIMBA - CHASTITY BRIEFS WITH PADLOCKS AND PLUG INSIDE -50,00 kr.
  • På tilbud!

RIMBA - CHASTITY BRIEFS...


485,20 kr.
535,20 kr.

Kyskhedsbælte i læder med et hul og en aftagelige butplug i silikone (Ø 3,5 x 12 cm) i bunden. Dette bælte er justerbare og låsbare i remmen med spænder og hængelåse. 

RIMBA - CHASTITY BRIEFS...


479,20 kr.

Kyskhedsbælte i læder med et hul foran.

Dette bælte kan justeres fra 76 til 110 cm. og kan låses ved remmen med skinnende spænder og hængelåse.

Pussy Spreader /w Spring


343,20 kr.

Pussy Spreader

Et spændende lille værktøj det at holde skamlæberne adskilt, sådan at modtagerne føler sig blottet på alle måder.
At bruge denne som en del af et mindfuck er helt oplagt og så er den rigtig god at bruge sammen med Dilatore der er fri adgang til urinrøret.

Urethral Catheter Large...


111,20 kr.

Her er der tale om et større kateter med en diameter på 8 mm og en længde på 21,5 cm. Denne model starter med en metal spids, som fortsætter ind i et gennemsigtigt silikone rør, som slutter i en metal ende. Der medfølger til denne på model to glans ring, en på 25 mm og en på 32 mm

Chastity Pants with Padlock...

279,20 kr.

Pikbur eller trusse

Hvis man vil lege med kyskehed så kunne dette være et godt sted at starte. Det at blive begrænset ikke at kunne få rejsning. og skal ha lov til at åbne op osv. 
Dominans på afstand lige som en pik bur, dog er man nød til at tage denne af når man skal på wc. men eller er der fuld kontrol over det hele vejen. 

The Key Holder Time Lock

478,40 kr.

Hængelås med timer 

Du kan låse bundens xxxx og sætte den til at den først låser op når bunden er nået hjem. eller sætte binden i byen med låsen på og så låser den først på på et bestemt tidspunkt.
Det kan sættes til at låse om max 100 timer 

Parachute Ball Stretcher...


399,20 kr.

Uanset om du er en erfaren spiller eller en nysgerrig begynder klar til at tage tingene til det næste niveau, tilbyder Parachute Ball Stretcher with Spikes en spændende oplevelse. Ved at kombinere kvalitetsdesign med intense fornemmelser, er den sikker på at bringe en ny dimension til dit intime spil.

Belted Chastity Device with...


543,20 kr.

Et Spændende Pikbur med Kugleskiller

Lavet i rustfritstål, indvendig diameter af tuben er 32 mm. Ringen har en let bueform med en diameter på 45mm. giv ham denne på og overtage hans lyst. fedt lille pikbur 

Future Tube Chastity Device...

399,20 kr.

Et Pikbur, der Kræver at Du Afgiver Kontrollen

kom kalorius bag lås og slå. Denne flotte Future chastity device er lavet i rustfritstål, rummer op til ca. 65mm. 

Den indvendige diameter af tuben er 35 mm. Den let buede ring har en diameter på 45 mm.

Labia spreader straps klemme

231,20 kr.

Udforsk Sensuelle og Intense Oplevelser med Vores Labia Spreader Straps Klemme

Labia spreader er helt perfekt til både ydmygelses leg og gynækologisk rollespil. Det unikke sæt holder din partners kønsorganer ultra følsomme og forsvarsløs eksponeret. Stropperne har en let indvendig foring som giver en blødhed samt spænder til at justere pasformen omkring dine lår. Gummitængerne har fingerskruer

Strict Leather Chastity...


503,20 kr.

Oplev Kyskhedsleg med Vores Læder Gates of Hell Pikbur

Komfortabel men hård, virkelig god kombination af stål og læder. Gates of hell cock cage over penis, en læder strop sikres rundt om penis og kuglerne, den anden strop skal rundt om pungen. Hver strop bliver sikret til selve the gates of hell buret med hængelås.

Denne chastity device er ikke bare effektiv men ser også imponerende ud. 

5 Ring Chastity Device...

127,20 kr.

Effektivt og pålideligt chastity device til intense lege

Dette chastity device er fremstillet af holdbart og diskret materiale, der er behageligt at have på. Det sikrer en sikker og pålidelig oplevelse under brug.

Sevanda Black Plastic...


343,20 kr.

3 Størrelser Ringe og Hængelås for Optimal Pasform

Uanset om du er nybegynder eller erfaren inden for låselege, vil Sevanda Black Plastic Chastity Cage tilføje en spændende dynamik til dit intime forhold. Oplev den skjulte spænding ved låst intimitet og skab dybere bånd med din partner gennem denne unikke og intime oplevelse.

Plastic Adjustable Chastity...


239,20 kr.

Plastic Adjustable Chastity Device

Træd ind i en verden af dyb tillid og gensidig respekt med vores justerbare plastik chastity device. Denne innovative løsning tilbyder en unik måde at udforske intimitet og tillid på, alt sammen mens du føler dig sikker og komfortabel.

Keyholder 10stk engangs...

111,20 kr.

Tag kontrol med Master Series

Introduktion til Keyholder 10stk engangs nummererede chastity locks fra Master Series - det ultimative værktøj for dem, der ønsker at tage fuld kontrol over deres underdanige partner. Disse låse er designet til at sikre, at din partner fuldstændig overholder dine ordrer, hvilket giver en spændende ny dimension til jeres BDSM-oplevelser.

Sevanda Nautilus Electro...


599,20 kr.

Uanset om du er en erfaren entusiast eller nybegynder inden for verdenen af chastity play, lover Sevanda Nautilus Electro Chastity Cage en uforglemmelig rejse ind i nydelse og forventning. Løft dine intime øjeblikke og forkæl dig selv med den ultimative blanding af sofistikation og stimulation med denne enestående elektroniske chastity cage.

Steel Torture Cockring


271,20 kr.

En Stål Penisring med Skruespænde

Indvendig diameter på ringen er 44 mm, den er 90 mm lang og 26 mm tyk.

Denne Spiked torture cockring fra Kiotos er lavet i high-gloss rustfrit stål. 

nem at rengøre med intim sæbe

5 Padlocks with Keys...


39,20 kr.

5 små hængelåse 

Fine små hænge låse til at låse manchetter eller halsbånd, sådan det er den Dominante der bestemmer hvornår det skal af og på 

Køb kyskhedsbælte til både mænd og kvinder

Et kyskhedsbælte er et bælte fra renæssancen, der dækker for kønsdelene og er designet til at forhindre samleje og onani. Formålet kan også have været at forhindre voldtægt eller seksuelle fristelser. Har traditionelt været lavet af jern. I dag er kyskhedsbæltet oftest relateret til BDSM, og bruges som en del af den seksuelle leg eller som fetish påklædning. De findes i mange udgaver, fra de helt billige udført i plastik eller læder. Tilsvarende bør det bemærkes, at der i dag fabrikeres kyskhedsbælter til både mænd og kvinder. meget mere BDSM her

Et bur en fed måde at tage kontrollen over slaven. Et pikbur eller chastity findes i mange udgaver, men fælles for dem alle er, at man ikke kan få rejsning og får man det alligevel, kommer det til at gøre ondt. Der findes også chastity med et rør man sætter op i urinrøret hvor man så kan sætte en prop i osv. de fleste er i stål men de kan også fås i plast og i silikone.

Kyskhed bælte til kvinder som du sikkert her set i film fra middelalderne hvor de er i stål og en stor hængelås. Sådan ser de stort set stadig ud men i dag er de dog i læder eller tilsvarende. Og så med alle mulige muligheder for at sætte buttplugs og dildoer op.

Hvis du skal købe et kyskhedsbælte til kvinder, bør du først og fremmest overveje, om det er til kort eller langvarig brug. Skal kyskhedsbæltet bruges til hverdag under tøj, er det nødvendigt med huller forneden, så det er muligt at besørge og vaske sig selv. Pasformen er afgørende, hvis det skal være behageligt over længere tid, så invester i et godt kyskhedsbælte til daglig brug.

Skal kyskhedsbæltet derimod kun bruges som en ekstra pirrende del til BDSM-lege af kortere varighed, kan du gå efter et af læderbælterne med metalkæde eller læderrem mellem benene. Disse er både visuelt og fysisk stimulerende, men giver ikke mulighed for at vaske sig eller gå på toilettet under brug.

Et chastity Device til sex gør jeres leg sjovere

Kyskhed er legen med afholdenhed i længere tid og perioder. Den erotiske leg har omdrejningspunktet at blive pirret og pirret – men ikke kunne lege. Det kan være som en del af dominanslege, rollespilslege eller sexlege.

Det er en super spændende måde at lege på, også selv om man ikke leger i BDSM hele tiden(24/7) så kan det være fedt at lege med denne del hen over en weekend.

Når vi leger med kysgehed, i en BDSM sammenhæng, så kommer det lidt an på hvilke model vi bruger. Nogle af disse bure har også en buttplug som forhindrer anale lege. Typisk så låses disse pik fast nede ved roden af testiklerne og forhindrer altså dermed effektivt at det bare lige kan krænges af.

De omtalte chastity Devices er let at anvende og ligeledes utroligt nemme at rengøre og dermed vedligeholde. Det kræver ikke meget at rengøre et penisbur. Det er blot at vaske den under varmt vand, og herefter er dit pik bur så ren som ny. Hvis du er i tvivl om, du kan passe et Chastity Device, så medfølger der forskellige størrelser af ringe, således I/du kan tilpasse den til din penis størrelse.

Vi har endnu ikke oplevet at et chastity er for stor til nogen, så det ville være mærkeligt hvis tilfældet var sådan i din situation.

Typisk vil en nybegynder på dette område vælge vores plastik og silikone modeller. Disse er nemlig super nemme at komme i gang med, og er i det hele taget en god indgangsvinkel på anvendelse at din nye billige bur. Hvorimod en mere erfaren bruger nok ville foretrække en pikbur i stål design med tilbehør som f.eks. spiral-agtigt design.

Brug dit pikbur til legen med kyskhed

Til nogle pikbure medfølger der en hængelås, hvilket er en essentiel del af penisburet, fordi det er den, som sikrer, at det ikke blot kan tages af igen. Det skaber netop den begrænsning, som så mange finder opstemmende ved et pikbur. Du kan derfor ikke få det optimale udbytte, hvis du ikke har sørget for at penis er bag lås og slå. Herfra er det op til dig, om du føler dig mest komfortabel med en timer, en kode eller en nøgle til låsen.

Der er meget mere at finde i vores SM shop

 Hvad er formålet med at bruge en pikbur, og hvordan fungerer det?
   

Formålet med at bruge en pikbur er at introducere elementet af kontrol og dominans i forholdet. Det fungerer ved at holde penis indespærret og forhindre erektion eller seksuel adgang. Det giver mulighed for at udforske forskellige former for dominans og submission og kan bidrage til at styrke intimiteten og tilliden mellem partnere.

 Er pikbur sikkert at bruge, og hvordan opretholder man god hygiejne?
   

Ja, pikbur er sikkert at bruge, når det bruges korrekt. Her er nogle tips til at opretholde god hygiejne:

  • Vælg et pikbur lavet af materialer som rustfrit stål eller silikone, der er nemme at rengøre og desinficere.
  • Fjern regelmæssigt pikburet for at rengøre både penis og buret grundigt.
  • Sørg for at tørre både penis og buret helt af for at undgå irritation eller fugtrelaterede infektioner.
Kan pikburet bruges af alle køn, og hvordan finder man den rigtige størrelse?
   

Pikburet kan bruges af alle køn, da det primært fokuserer på at kontrollere og begrænse erektionen. Når du vælger den rigtige størrelse, er det vigtigt at måle omkredsen og længden af ​​penis, samt at tage højde for individuelle præferencer og komfortniveau. Det anbefales at søge vejledning fra en ekspert eller konsultere størrelsesdiagrammer, der er tilgængelige i produktbeskrivelserne.