Varer
35 varer.

Viser 1 - 12 af 35

 • Vis varianter
  -
  Farve: Pink-
  149,00 DKK
  -
  Farve: Sort-
  149,00 DKK

  Mini vibrator hvor spidsen er udformet på en sådan måde at du vil få optimal nydelse hver gang. En fræk lille vibrator der passe ned i en taske eller bare i lommen, sådan at hvis behovet opstår på baren eller på jobbet kan man lige besøge wc'et.  eller fin mere her https://www.sadistenstoolbox.dk/23-sexlegetoj

  149,00 DKK
 • En dejlig g-punkt vibrator, som kan noget lidt andet, da den selvfølgelig har de 7 forskellige vibrationsmønstre, men denne model har også muligheden for at sætte en touch funktion til, og når denne er sat til, så vil den starte og stoppe an på om du røre ved den.

  449,00 DKK
 • Her er der tale om noget anderledes, da denne Rabbits vibrator lytter efter rytmer, så den kan følge f.eks. Rytmen i det musik du høre. Den har 7 forskellige vibrations mønstre og lydaktiveret vibrationer,  hvilket giver rigtig gode muligheder for at blive stimuleret præcis som du gerne vil. 

  449,00 DKK
 • Fantastisk g-punkts vibrator med et fleksibelt hoved, så det kan ramme de helt rigtige steder, for at forbedre nydelsen. Den har 7 forskellige kraftige vibrationer, men er alligevel forholdsvis lydsvag, derfor dejlig diskret. Er du mest til at bruge din vibrator i det våde, så er det ikke noget problem da den er vandtæt.  

  299,00 DKK
 • Lækkert vibrator der både stimulere klitoris og g-punktet for en intens følelse, der giver dig gode betingelser for at komme helt op at ringe. Den er lavet i et dejligt blødt silikone materiale, som føles rigtig dejligt. Til at hjælpe med dette giver den dig også 7 forskellige indstillinger, og den er genopladelig, så en hurtig tur i stikkontakten og den...

  399,00 DKK
 • Denne vibrator har den lille ekstra ting at der også er en klitoris vibrator, som består af en lille silikone børste. Den har en facon som gør at den stimulere g-punkt så lækkert, og som et ekstra lille twist giver den muligheden for at til eller fravælg varme, hvilket kan være med til at give en mere intens fornemmelse. Den er vandtæt, så prøv at tage...

  399,00 DKK
 • En kraftig men enkelt at betjene vibrator, der er lavet i et lækkert blødt silikone materiale. Den giver gode muligheder for at få dig helt op at ringe med dens 20 forskellige indstillinger. Og det er muligt at nyde lidt selvforkælelse, da den er vandtæt, så du kan tage den med dig i bad. Samt den er genopladelig, så ingen panik over manglende batterier.

  259,00 DKK
 • Velkommen til den vidunderlige verden med den største diskrete fornøjelse. Dril dig selv når som helst på dagen eller lad din Dominante styre den, da den sexede hemmelighed er lavet med komfort i tankerne. Shhh - det er en hemmelighed, en sexet hemmelighed!

  349,00 DKK
 • En lydsvag, men kraftfuld vibrator der er lavet af et lækkert blødt silikone materiale, der er med til at gøre oplevelsen endnu bedre. Så med dens lækre kvalitet og dens 7 forskellige hastigheder kan den gøre noget godt for alle. Og den har en størrelse som hverken er for lille eller for voldsom med dens 124 mm i længde og 33 mm i diameter. Samt den er...

  199,00 DKK
 • Denne vibrator fra MY First har en bullet udformning, dette gør at den er god til at stimulere både klitoris og indvendigt. Den har en kraftfuld, men lydsvag vibrator, med 7 forskellige hastigheder, så der skulle være noget der kunne falde i enhvers smag. Størrelsesmæssigt så har den en længde på 132 mm og en diameter på 27 mm. Og bare rolig selvfølgelig...

  199,00 DKK

Viser 1 - 12 af 35

Vibrator  

Vibrator til kvinder 

Det mest populære Sexlegetøj til kvinder er dildoer med vibrationer. De fleste kvinder vælger en vibrator, da det er den bedste måde, for dem at opnå størst nydelse på. Her hos Sadistenstoolbox har vi et lille udvalg af forskellige typer vibratorer, som vi hele tiden udvider, så du vil uden tvivl kunne finde det som passer lige til dig. Både Klitoris Vibratorer, Dildo Vibratorer, G-Punkts Vibratorier, Rabbit Vibratorer, Magic Wand Vibrator, Vibrator Æg og meget mere. 

Vi vil anbefale at du starter med at kigge efter en Dildo Vibrator med stimulering af Klitoris. Fx er  Mini Rabbit Vibrator et sikkert valg da den både er billig og kan det hele - Stimulering af klitoris, skede og mellemkød. Den er HELT KLART vores mest solgte Vibrator til kvinder.

Alternativ til den kunne være FIFI klitoris Vibrator fra fx Nalone som laver super lækre Vibratorer i rigtig høj kvalitet. Nalone er en af de mest solgte mærker i England, hvilket er Meget forståeligt. We-Vibe er også et rigtig godt valg da det både kan bruges alene og med din partner. Især er We-Vibe 4 Plus populær da den også har en App funktion så man ikke behøves fjernbetjening men kan bruge sin telefon og dette gør også at man kan bruge app'en selvom din partner er et helt andet sted end du er, endda et helt andet sted i verdenen. Hvis du ønsker at vide mere om vibratorer så er du altid velkommen til at kontakte os, så vil vi med glæde give et overblik over de forskellige typer vibratorer. Vi er Meget opsatte på at hjælpe dig med at finde ud af hvilket type vibrator der passer til dig og hvilken størrelse. Det er også vigtigt at købe en god glidecreme når du skal have en vibrator. Vi anbefaler i de fleste tilfælde en vandbaseret glidecreme da nogle typer glidecreme ikke er godt for sexlegetøj men det er vandbaseret glidecreme.

Vibrator Underkategorier