Vibratorer  

Varer
47 varer.

Viser 1 - 12 af 47

Vibratorer til kvinder 

Det mest populære Sexlegetøj til kvinder er dildoer med vibrationer. De fleste kvinder vælger en vibrator, da det er den bedste måde, for dem at opnå størst nydelse på. Her hos Sadistenstoolbox har vi et lille udvalg af forskellige typer vibratorer, som vi hele tiden udvider, så du vil uden tvivl kunne finde det som passer lige til dig. Både Klitoris Vibratorer, Dildo Vibratorer, G-Punkts Vibratorier, Rabbit Vibratorer, Magic Wand Vibrator, Vibrator Æg og meget mere. 

Vi vil anbefale at du starter med at kigge efter en Dildo Vibratorer med stimulering af Klitoris. Fx er  Mini Rabbit Vibrator et sikkert valg da den både er billig og kan det hele - Stimulering af klitoris, skede og mellemkød. Den er HELT KLART vores mest solgte Vibrator til kvinder.

Vibrator til kvinder

Alternativ til den kunne være FIFI klitoris Vibrator fra fx Nalone som laver super lækre Vibratorer i rigtig høj kvalitet. Nalone er en af de mest solgte mærker i England, hvilket er Meget forståeligt. We-Vibe er også et rigtig godt valg da det både kan bruges alene og med din partner. Især er We-Vibe 4 Plus populær da den også har en App funktion så man ikke behøves fjernbetjening men kan bruge sin telefon og dette gør også at man kan bruge app'en selvom din partner er et helt andet sted end du er, endda et helt andet sted i verdenen. Hvis du ønsker at vide mere om vibratorer så er du altid velkommen til at kontakte os, så vil vi med glæde give et overblik over de forskellige typer vibratorer. Vi er Meget opsatte på at hjælpe dig med at finde ud af hvilket type vibrator der passer til dig og hvilken størrelse. Det er også vigtigt at købe en god glidecreme når du skal have en vibrator. Vi anbefaler i de fleste tilfælde en vandbaseret glidecreme da nogle typer glidecreme ikke er godt for sexlegetøj men det er vandbaseret glidecreme.

Kom i gang med spændende vibrator sex i dag

Hvad er en Vibrator ?
   

En Vibrator er et sexlegetøj der kan vibrer. og kan bruges både uden på og indvendig.

Vibrator, hvor kan man købe sådan en ?
   

Hos Sadistenstoolbox har vi et stort udvalg af vibrator. kig ind

Vibrator og Dildo, er der forskæld ?
   

Ja der er stor forskæld. en vibrator behøver ikke at være en efterligning af det mandlige køn.