Onaniprodukter Mænd  

Varer
36 varer.

Viser 1 - 12 af 36

Onaniprodukter til Mænd 

Onaniprodukter til mænd kommer i mange forskellige mærker, typer, størrelser og slags. Hos Sadistens Toolbox har vi et kæmpe udvalg af onaniprodukter til mænd.

Vi har vaginaer, Pocket Pussy, elskovsdukker og meget mere.

Alle produkter i Toolboxen er nøje udvalgte for at sikre en kvalitet, vi kan stå inde for. Vi ønsker nemlig, at du får størst mulig glæde af vores produkter.

Med det rette onaniprodukt kan du sikre dig selv mange timers nydelse og hygge i dit eget gode selskab – eller sammen med din partner.

Vores lækre og spændende produkter til at lege med dig selv med kan nemlig tilføre dit liv en helt ny dimension af nydelse og glæde. – Noget at se frem til, når du kommer hjem efter en lang arbejdsdag, eller når lysten bare rammer dig.

Et sikkert hit er vores Pocket Pussy, som er en vagina afstøbning. Pocket Pussy omtales ofte som Fleshlights, men det er et bestemt mærke indenfor denne type af onaniprodukter.

Husk altid at købe en god glidecreme til dit onani produkt for den størst mulige nydelse.

Onaniprodukter til mænd kommer i mange slags

Nogle af de mest pikante og pirrende onaniprodukter til mænd er de dejlige silikonemunde som for eksempel Mandy’s Blow Job Masturbator. Mandy kan nogle tricks med sin fløjsbløde silikonemund, og har du ikke prøvet hende endnu, kan du godt glæde dig.

I samme boldgade som silikonemundene finder vi silikone vaginaerne. Alle har det tilfælles, at de er fremstillet af silikone uden farlige phthalater.

Derved kan du bruge dem helt råt og naturligt, selvom vi af hygiejnemæssige årsager anbefaler, at du bruger kondom til denne type legetøj.

Det kan også være, at du føler for en anden slags selvkærlighed med lyst til at stimulere din prostata. Her kan du prøve vores legetøj til prostatamassage.

Her anbefaler vi, at du bruger kondom på selve legetøjet samt glidecreme. Massage legetøjet skal kun vaskes med varmt vand og sæbe efterbrug. 

Onani legetøj til mænd – flere eksempler

Onani legetøj til mænd kan skabe lidt ekstra glæde i en travl hverdag. Før der blev bygget en hel industri op omkring sexlegetøj, var mænd overladt til sig selv, deres hænder, og hvad de nu ellers kunne finde på, når de ville kæle lidt med sig selv.

I dag findes der utrolig mange typer onani legetøj til mænd, blandt andet det dejligt pirrende Tenga Æg. Har du nogensinde prøvet kræfter med dette skønne æg? Det er et stykke silikone, som er formet som et æg. Men hvilket æg!

Her kan du stikke dit mandeskaft op og blive behageligt overrasket over at opdage, at silikoneægget kan udspile sig helt op til 30 cm rundt om dit lem. Alt imens du gnubber dig selv!

Tenga ægget er et eksempel på et innovativt onani legetøj, som du bare bliver nødt til at prøve. Det bedste ved det er ikke kun følelsen, men også den meget lave pris!

Et andet eksempel på et onani legetøj til mænd kunne være en af de søde sexdukker, som vi forhandler. Her kan du prøve vores Lolita dukker, for eksempel hende den henrivende og charmerende Lolita Love Doll elskovsdukke.

Mænd og masturbation gennem tiderne

Mænd har masturberet lige siden tidernes morgen. I det gamle Grækenland var det ikke ukendt, at man brugte et stenhårdt brød med olivenolie for at give sig hen til de anale glæder med sig selv, mænd såvel som kvinder. 

Det var heller ikke et ukendt fænomen, at mænd i tidligere tider ville hjælpe sig selv til lidt afspænding i de nedre regioner ved brug af et stykke stof eller klæde, som var smurt ind i olivenolie på indersiden.

I mange gamle kulturer var det helt naturligt, at mænd masturberede, hvis ikke de var gifte, eller havde anden mulighed for at dyrke sex. At masturbere blev således anskuet som en skabelsesagt i den sumeriske kultur. I det gamle Ægypten masturberede de store faraoer rituelt ud i Nilen.

Også de gamle romere så det som noget helt naturligt, når mænd masturberede og tilfredsstillede sig selv.

Med kristendommens komme blev det at onanere dog til noget syndigt. I det victorianske England var det særligt hårde tider at være mand og have lyst til at udforske sig selv. Således blev det at onanere forbundet med sindssyge, og man kunne derfor risikere at blive indlagt på den lukkede afdeling!

Heldigvis lever vi i moderne tider, hvor det at masturbere ikke kun er fuldt accepteret, men også fuldt forståeligt!

SadistensToolBox hjælper dig på vej til mange hyggelige stunder i dit eget gode selskab med spændende og pirrende onaniprodukter til mænd. Se vores store udvalg på siden her!