Penisringe  

Varer
23 varer.

Viser 1 - 12 af 23

Penisringe? Se de bedste her

Her finder du Sadistens store udvalg af penisringe til Toolbox’en.

Savner du en mere fast erektion og/eller samtidig ønsker lidt vibrationer? Ja så kunne en penisring være det rette sexlegetøj for dig.

Både helt simple og billige til de mere avancerede penisringe med vibrator, som også kan stimulere jer begge to under samleje.

Alt vores sexlegetøj er testet og i højeste kvalitet. En penisring er generelt en rigtig god ting at prøve, da det kan give en anden oplevelse. Samtidig er det er en mindre investering, da du ofte kan finde en penisring i prislejet 50 - 200 DKK. Overvej eventuelt at købe i forskellige størrelser første gang, så du finder ud af hvad der passer til dig. Så undgår du en dårlig oplevelse med penisringen, da det er vigtigt at det er tilpas stramt, men dog ikke FOR stramt.

Hvorfor bruge penisringe

 Penisringe er velegnet til at hjælpe med dysfunktionelle erektioner og gør det muligt at bibeholde erektioner i længere tid. Tilføj evt en vibrator så han eller hun får nydelse af den vibrerende følelse.

Afhængig af hvordan du placere dine penisringe, så vil du opnå forskellige former for nydelse. Så prøv dig frem til hvad der virker bedst for dig.

penisringe placering

Penisringe med vibrator eller andre funktioner 

Selvom en penisring som udgangspunkt bare er en ring, der fikseres fast om penis og/eller nosserne, så findes der et væld af variationer og mange forskellige funktioner, som du kan få i tillæg til selve penisringe. 

Hvis du er nybegynder, kan det være en god idé at starte ud med en simpel model, som bare består af en ring, da disse er nemme at komme i gang med for alle, mens simpelheden også hjælper til at gøre det hele meget mindre skræmmende, hvis det er første gang, du prøver kræfter med en penisring eller sexlegetøj i det hele taget. 

Men hvis du har lidt erfaring, kan det være både sjovt og øge nydelsen, hvis du prøver at bruge en penisring med flere funktioner. 

Du kan eksempelvis vælge en penisring med vibrator, som er en af de mest populære typer af penisringe. En penisring med vibrator virker på samme måde som en standard penisring, men den kommer med en række ekstra funktioner, der gør den rigtig sjov at bruge i soveværelset for både manden og kvinden. Sammen med en partner eller til sololeg.

En penisring med vibrator vibrerer under samleje, hvilket ikke mindst vil stimulere kvinden, da selve vibratoren typisk har en placering, hvor den vil pirre kvindens klitoris under vaginalt samleje. Den vibrerende følelse kan naturligvis også mærkes af manden, så begge parter vil opleve forøget nydelse med en penisring med vibrator under samleje. 

Nogle penisringe har muligheden for at man selv kan styre størrelsen og altså stramme mere eller mindre til.

 Brug af penisringe

Du bør ikke have penisringe på i mere end 30 minutter af gangen.
Afhængig af hvor stramt penisringen sidder om penis, kan det fører til følelsesløshed, kuldefølelse eller blå mærker. Hvis nogen af disse ting opleves under brug af penisringe, så bør penisringen straks fjernes.
Penisringen skal vaskes grundigt med lunkent vand og evt. intimsæbe efter hvert brug.