G-Punkts Vibrator  

Varer
30 varer.

Viser 1 - 12 af 30

G-punkts vibrator

Er et sexlegetøj specielt udformet og designet til at koncentrer vibrationerne til g-punkts området. For mange kan det være svært at opnå en g-punkts orgasme, men med en g-punkts vibrator er du garanteret fuld tilfredsstillelse. G-punkts vibratorer kan nydes enten alene eller sammen med en partner. En G-punkts vibrator kendes på at der er krum i spissen som gør at man kan ramme det helt rigtige sted.

Rigtig mange kvinder drømmer om at opleve den ægte orgasme i det dybe g-punkt. Med den rigtig stimulation på området kan du med disse vibratorer få muligheden for at komme igen og igen.

Find den bedste g punkts vibrator her

Hos Sadistenstoolbox.dk er vi stolte at præsentere nogle af de bedste og mest eksklusive produkter på markedet, uden at du nødvendigvis sprænger pengepungen.G-punkt

Det kræver naturligvis en smule træning at mestre teknikken, men der er ingen tvivl om, at vibratorerne i denne kategori kan hjælpe dig på vej. Den lette krumning på dildoen vil nemlig stimulere dit punkt, så du kan målrette din kommende orgasme endnu lettere. 

Når du bruger en G-punkts vibrator anbefaler vi dig samtidig at bruge en vandbaseret glidecreme, dette gør oplevelsen endnu bedre, for så kan du bedre få den til at gnide mod dit g-punkt, og på den måde opnå en mere skræddersyet orgasme.

Sådan bruger du g punkt stimulator til at få en g punkts orgasme

G-punktet er en af kvindens 7 orgasmer, den sidder på modsatte side af skambenet som klituis . når man røre ved den med fingerne føles det som en valnød med blød overflade. G-punktet ligger meget tæt op af det punkt der giver sprøjte orgasmer og kan nemt forvækles, Hvis du får fornemmelsen af at du skal tisse så stimuler du begge punkter. og så skal du lidt tætter på indgange for at finde G-punktet.
Nogle kan godt lide at sætte den ind og lade vibrationerne gøre arbejdet og andre sætte noget bevægelse på. og du skal finde din helt egen måde at bruge den. 

Vedligehold 

Sexlegetøj vaskes af i intim sæbe altså en sæbe uden parfume og vask den rigtig godt så er den klar til næste gang behovet opstår.

G-punkt