Vibrator Æg  

Varer
10 varer.

 • 0 Review(s) 

  Trådløs æg der sidder uden på Alle kender et trådløs æg og den frække leg man kan ha med sådan en. men dette "æg" skal sidde uden på. den skal ligge i trussen.Men tager den magneten af sætte den i trussen og sætter magneten uden på trussen sådan den bliver der hvor det er sjovt.

  499,00 DKK
 • 0 Review(s) 

  Miu miu vibrator æg er et lækkert bækkenbunds trænings sæt til dig der gerne vil stramme op, til din og din partners fornøjelse.Med 7 vibrationer funktioner og en glat silikone belægning, er disse bækkenbundskugler effektive og giver behagelige resultater. Giv fjernbetjeningen til din kæreste og lad ham tage kontrol over dine orgasmer.

  449,00 DKK
 • Tilbud!

  0 Review(s) 

  Vibrator æg med rytme  Ægget kan viberer i takt til musik eller tale eller bare lyde omkring. det er en noget spændende nåde at lege på. og begynder hun self at stønne så bliver den ved at at viberer Den kan naturligvis også bruges som et alm æg der er flere vibrator-aeg

  299,00 DKK 349,00 DKK
 • 0 Review(s) 

  Den vibrere som torden Selv farverne er frække og så er den oven i købet billig. Desuden får du her virkelig noget for pengene. en lækker lille bullet der kan bruges af kvinden alene med vibrationer der er let styret på fjernbetjeningen. eller man kan som par forkæle hinanden ved at flytte den rundt på kroppen  eller fin mere her...

  199,00 DKK
 • 5 Review(s) 

  Vibrator æg med fjernbetjening i lækkert silicone materiale. Nu også med App og wifi styring  på dansk og indbygget video chat  Ægget kan bruges uden fjernbetjeningen ved at trykke på knappe på ægget og kan så bruges som en klitorisvibrator eller sammen med din partner med fjernbetjening hvor den ene holder ægget.

  499,00 DKK

Viser 1 - 10 af 10

Et vibrator-æg

er et sexlegetøj som er en ægformet vibrator, der kan sættes op i vagina og fjernstyres med enten kablet eller trådløs fjernbetjening. Da vibratorægget samtidig er diskret og lydsvagt, er det perfekt dominans og pirringslege ved at tage det med ud i byen, og overlade den trådløse fjernbetjening til den dominante.

Et vibrator æg er en vibrator med en form som et æg, der indføres i vaginaen. At der kan bruges en fjernbetjening gør det spændende og sjovt for parret der vil lege med at den ene har vibratoren, og den anden styrer fjernbetjeningen. Man kan dog også vibrator ægget uden at der er en anden person med legen.

Vibrator æg og vibrerende æg til sexlegen

Du behøver ikke kun at nyde dit vibratoræg i sengen. Med den fjernbetjening der følger med kan du indføre det i din vagina inden at du tager ud i offentligheden, og så aktivere det med hjælp af din fjernbetjening. der vil være nogen der oplever at de ikke får noget sjovt ud af et vibrator æg, det er typisk fordi den sidder lodret op inden i kvinden og så stimuler den ikke noget men hvis man tager fat i den lille tråd (som for de fleste æg er en antenne og ikke en strop til at trække i ) ig forsigtig trække den om i mod numsen uden at trække den ud, så vil vibrator ægget ligge op af dit G-punkt og så vil du få noget ud af den.

Det er en fræk sexleg som mange af vores kunder har talt godt om.

Trådløse vibrator æg gør sexlivet sjovere

Sex skal også være sjovt, og man må meget gerne grine sammen. Og en af de sexlegetøjer man kan ha det rigtig sjovt med er et vibrator æg. den ene holder ægget og den anden holder fjernbetjeningen. og så går man i bio og lavet noget helt andet end de andre der er i salen. eller på cafe til en kop kaffe. så vil et vibrator æg får det hele til at blive meget sjover 

Dominans og vibrator æg

At styrer et vibrator æg i mens den sidder oppe er da Dominans og det starter når man beder hende om at sætte den op, tager man så legen med ud af spise ude i byen så vil hun helt sikkert ha fokus på dig under hele middagen og ikke mindst dine hænder og hvad de laver og om hun kan se hvor fjernbetjeningen er.
Når man så har prøvet det et par gange kan man tage den der hen hvor hun får ægget lige inden man skal spise og skal gå ud og sætte den op. det vil bestemt give en noget mere spændende middag. 

man kan også gøre opmærksom på at man tager et vibrator æg med ud at spise sådan hun kan gå og tænke lidt over det inden og vente på hvornår den skal i brug. sen denne herTeknologien og vibrator æg

Der er mange udgaver af disse æg og det startet med en udgave der knap kunne holde strøm til den var sat op. til det vi kender i dag. hvor det ikke ret tit er med udskiftlige batterier men med genopladelige batterier som holder længer og længer, og rækkeviden på fjernbetjeningen kan også række længer. 
Man er begyndt at lave app's der kan nå ca 10 meter og så er man begyndt at lave dem sådan de kan køre på wifi, der er nogle få der er rigtig gode. og en del der ikke helt er der endnu.
men der sker en masse udvikling på området