Vibrator Æg  

Vibrator Æg: Oplev Diskret og Intens Stimulation med Vores Udvalg af Vibrator Æg

Velkommen til vores kategori med vibrator æg, hvor du kan opleve diskret og intens stimulation. Vibrator æg er små og diskrete sexlegetøj, der er designet til at tilbyde behagelig og stimulerende fornøjelse. Disse små æg er perfekte til både solo-leg og for at tilføje ekstra stimulation under samleje med en partner.

Vores udvalg af vibrator æg omfatter forskellige størrelser, former og funktioner, så du kan finde det æg, der passer bedst til dine behov og præferencer. Disse æg er nemme at bruge og kan kontrolleres med fjernbetjening eller ved hjælp af en app på din smartphone for at give dig fuld kontrol over stimuleringen.

Varer
13 varer.

Viser 1 - 13 af 13

Et vibrator-æg

er et sexlegetøj som er en ægformet vibrator, der kan sættes op i vagina og fjernstyres med enten kablet eller trådløs fjernbetjening. Da vibratorægget samtidig er diskret og lydsvagt, er det perfekt dominans og pirringslege ved at tage det med ud i byen, og overlade den trådløse fjernbetjening til den dominante.

Et vibrator æg er en vibrator med en form som et æg, der indføres i vaginaen. At der kan bruges en fjernbetjening gør det spændende og sjovt for parret der vil lege med at den ene har vibratoren, og den anden styrer fjernbetjeningen. Man kan dog også vibrator ægget uden at der er en anden person med legen.

Vibrator æg og vibrerende æg til sexlegen

Du behøver ikke kun at nyde dit vibratoræg i sengen. Med den fjernbetjening der følger med kan du indføre det i din vagina inden at du tager ud i offentligheden, og så aktivere det med hjælp af din fjernbetjening. der vil være nogen der oplever at de ikke får noget sjovt ud af et vibrator æg, det er typisk fordi den sidder lodret op inden i kvinden og så stimuler den ikke noget men hvis man tager fat i den lille tråd (som for de fleste æg er en antenne og ikke en strop til at trække i ) ig forsigtig trække den om i mod numsen uden at trække den ud, så vil vibrator ægget ligge op af dit G-punkt og så vil du få noget ud af den.

Det er en fræk sexleg som mange af vores kunder har talt godt om.

Trådløse vibrator æg gør sexlivet sjovere

Sex skal også være sjovt, og man må meget gerne grine sammen. Og en af de sexlegetøjer man kan ha det rigtig sjovt med er et vibrator æg. den ene holder ægget og den anden holder fjernbetjeningen. og så går man i bio og lavet noget helt andet end de andre der er i salen. eller på cafe til en kop kaffe. så vil et vibrator æg får det hele til at blive meget sjover 

Oplev diskret nydelse med vores trådløse vibrator æg og sexlegetøj

Vores udvalg af vibratoræg eller trådløse æg er en af de typer vibratorer, der kan give en ekstra pirrende og spændende oplevelse. Disse små og diskrete æg er designet til at kunne bruges i det offentlige rum uden at nogen opdager det. Med en trådløs fjernbetjening kan du give kontrol over vibrationerne til din partner eller selv styre dem diskret, hvilket åbner op for leg og nydelse, selv når I er uden for hjemmets trygge rammer.

Diskret og alsidig nydelse

Vores trådløse vibratoræg fås i forskellige størrelser, former og vibrationstilstande. Du kan vælge mellem blide og pirrende vibrationer eller kraftfulde og intense vibrationer, alt efter hvad der vækker din lyst. Disse æg er ergonomisk designet til at give behagelig stimulering både indvendigt og udvendigt. De er nemme at betjene og rengøre, hvilket gør dem ideelle til at udforske dine sensuelle fantasier, både alene og sammen med en partner.

Forkæl dig selv med spændingen ved vores trådløse vibratoræg. Udforsk den diskrete og alsidige nydelse, de kan give. Med deres trådløse fjernbetjening kan du nyde legen i det offentlige rum og opnå intense øjeblikke af lyst. Vælg mellem forskellige størrelser, former og vibrationstilstande for at finde det trådløse vibratoræg, der passer bedst til dine ønsker og behov. Tag kontrollen eller lad din partner overtage styringen og lad dig forføre af disse hemmelige nydelsesvåben.

Dominans og vibrator æg

At styrer et vibrator æg i mens den sidder oppe er da Dominans og det starter når man beder hende om at sætte den op, tager man så legen med ud af spise ude i byen så vil hun helt sikkert ha fokus på dig under hele middagen og ikke mindst dine hænder og hvad de laver og om hun kan se hvor fjernbetjeningen er.
Når man så har prøvet det et par gange kan man tage den der hen hvor hun får ægget lige inden man skal spise og skal gå ud og sætte den op. det vil bestemt give en noget mere spændende middag. 

man kan også gøre opmærksom på at man tager et vibrator æg med ud at spise sådan hun kan gå og tænke lidt over det inden og vente på hvornår den skal i brug. sen denne herTeknologien og vibrator æg

Der er mange udgaver af disse æg og det startet med en udgave der knap kunne holde strøm til den var sat op. til det vi kender i dag. hvor det ikke ret tit er med udskiftlige batterier men med genopladelige batterier som holder længer og længer, og rækkeviden på fjernbetjeningen kan også række længer. 
Man er begyndt at lave app's der kan nå ca 10 meter og så er man begyndt at lave dem sådan de kan køre på wifi, der er nogle få der er rigtig gode. og en del der ikke helt er der endnu.
men der sker en masse udvikling på området 

der er mange flere vibrator her