Fjernbetjent Sexlegetøj  

Varer
22 varer.

Viser 1 - 12 af 22

Fjernbetjent sexlegetøj – styr dine lyster!

Markedet for sexlegetøj, især af den elektrisk drevne slags, er på det nærmeste eksploderet inden for de seneste årtier. Hvor vi før frigjorthedens tidsalder måtte nøjes med de såkaldte ”jomfrutrøstere” (også kendt som dildoer) til kvinder, suppleret af stavmassageapparater markedsført med et helt andet formål for øje, og ubehjælpsomme Lolita dukker i dårlig plast til mænd, bugner hylderne nu med spændende, inspirerende og innovative erotiske hjælpemidler.

Både mænd og kvinder kan nyde godt af denne udvikling, som blandt andet har givet os batteridrevne vibratorer med et væld af forskellige indstillinger, vibrationsmønstre, styrker og hastigheder.

Vibratorer findes den dag i dag ikke udelukkende i den klassiske fallosfacon, men er i højere grad tilpasset henholdsvis den kvindelige og den mandlige anatomi. Og så må vi endelig ikke glemme de famøse parvibratorer, som er designet til at tilfredsstille begge parter under samleje!

 

Sexlegetøj med fjernbetjening – den næste generation

Som om det ikke var tilstrækkeligt med al denne nymodens teknologi, er det seneste skud på stammen inden for batteridrevne erotiske hjælpemidler fjernbetjent sexlegetøj.

Nu behøver du ikke længere at skulle indtage akavede stillinger for at ændre på dildoens hastighed eller justere styrken på vibrationerne i din penisring. Og med en fjernbetjening er det en del sjovere at lege med en parvibrator.

Tjek for eksempel parvibratoren Double Love fra det anerkendte brand Satisfyer. Vibratoren styres ved hjælp af en fjernbetjening og giver dermed dig og din partner mulighed for at indtage nøjagtig de stillinger, I ønsker, uden at skulle tænke på vibratorens tilgængelighed.

 

Fjernbetjent sexlegetøj med app

Fjernbetjent sexlegetøj kan antage rigtig mange forskellige former. Hvis du vælger sexlegetøj med en tilhørende fjernbetjening, skal du være inden for en vis radius af legetøjet for at kunne få kontakt med det. Men hvis du investerer i et stykke sexlegetøj, som kan betjenes via en app til smartphone, kan du faktisk styre dit sexlegetøj fra den anden side af jordkloden.

App baseret fjernbetjent sexlegetøj er ikke afhængigt af en fjernbetjening, som nødvendigvis er inden for rækkevidde, men betjenes via nettet. Dette åbner op for uanede muligheder, når det for eksempel handler om samvær mellem to parter i et langdistance forhold. 

Abner Intimate Egg vibrator-ægget fra Pretty Love er et eksempel på et stykke fjernbetjent sexlegetøj, som kan styres via app. Ægget kan placeres i trussen eller i skeden alt efter personlig præference, og så kan partneren få lov at bestemme hvor og hvornår, der skal skrues op for charmen!

Hvor kan jeg købe fjernbetjent sexlegetøj?
   

Du kan finde et stort udvalg af sexlegetøj med fjernbetjening eller tilhørende app hos Sadistens Toolbox.

Hvorfor anvende fjernbetjent sexlegetøj?
   

Med fjernbetjent sexlegetøj kan du styre hastighed, styrke, vibrationsmønster med videre uden at skulle føle dig frem på selve apparatet.

Kan man få fjernbetjent sexlegetøj til smartphone?
   

Ja – meget sexlegetøj til fjernbetjening styres via app.