Fjernbetjent Sexlegetøj  

Fjernbetjent Sexlegetøj: Oplev Spændingen og Nye Niveauer af Nydelse med Vores Udvalg af Fjernbetjent Sexlegetøj

Velkommen til vores kategori med fjernbetjent sexlegetøj, hvor I kan opleve spændingen ved at give kontrol og nydelse i hænderne på din partner eller eksperimentere med solo-leg på afstand. Fjernbetjent sexlegetøj åbner op for helt nye muligheder for sjov og intimitet, uanset om I er sammen i samme rum eller adskilt af afstand.

Vi tilbyder et bredt udvalg af fjernbetjent sexlegetøj, herunder fjernbetjente vibratorer, æg, trussevibratorer og mange flere. Disse produkter er designet til at give jer mulighed for at udforske fjernbetjent stimulation og tilføje en ekstra dimension af spænding og nydelse til jeres intime stunder.

Varer
23 varer.

 • SVAKOM ELVA: Din Partner i Nydelse Med SVAKOM ELVA REMOTE CONTROL VIBRATING BULLET kan du opleve en række forskellige fornemmelser, der vil gøre dine intime stunder endnu mere spændende. Dette elegante og kraftfulde sexlegetøj er designet til både indre og ydre stimulation og kan bruges til at pirre og behage alle dine mest følsomme områder.

  489,00 DKK
 • SVAKOM Edeny er en diskret app-kontrolleret trussevibrator designet til at skabe pirrende klitorisstimulation, uanset hvor du er.

  599,00 DKK
 • Nydelse for par og soloeventyr Opdag en verden af fornøjelse med Satisfyer Double Fun Luxe Couple Vibrator. Dette alsidige sexlegetøj er skabt til at imødekomme både dine og din partners dybeste ønsker. Uanset om I bruger det sammen eller solo, vil det revolutionere jeres intime oplevelser.

  499,00 DKK
 • Nydelse for par  Opdag en verden af fornøjelse med Satisfyer Double Fun Luxe Couple Vibrator. Dette alsidige sexlegetøj er skabt til at imødekomme både dine og din partners dybeste ønsker. Uanset om I bruger det sammen eller solo, vil det revolutionere jeres intime oplevelser.

  599,00 DKK
 • Trådløs æg der sidder uden på Alle kender et trådløs æg og den frække leg man kan ha med sådan en. men dette "æg" skal sidde uden på. den skal ligge i trussen.Men tager den magneten af sætte den i trussen og sætter magneten uden på trussen sådan den bliver der hvor det er sjovt.

  599,00 DKK
 • Butt plug med vibratorer Oplev ekstreme vibrationer med denne fantastiske stålvibrerende buttplug. Genopladelig via magnetisk USB. Butt plug der kan det hele Leveres med en praktisk fjernbetjening, så du kan styre den nøjagtige vibrationsindstilling eller puls efter din eller dine partners smag. med denne trådløde butt plug

  349,00 DKK
 • Tvist til sexlivet, så er satisfyer partner plus couples vibrator det i skal have fat i. Denne vibrator giver nydelse til både kvinden og manden, for kvinden stimulere den både klitoris og g-punktet, mens manden får glæde af de gode vibrationer når han er inde i kvinden. Vibratoren har 3 forskellige intensiteter og 7 forskellige rytmer, så der skulle være...

  449,00 DKK
 • Lækker vibrator til parret, som er nem at betjene. Dette stykke sexlegetøj vil give et dejligt pift til sexlivet for både ham og hende. For hende vil den give dejlige vibrationer på klitoris og g-punktet, mens han også vil nyde godt af de lækre vibrationer når han er inde i hende. Den har 3 forskellige vibrationshastigheder og 7 forskellige rytmer,...

  299,00 DKK
 • Tag sexlivet til nye højder med Satisfyer double joy par vibrator, da der er en app til denne model giver den endnu flere muligheder end de andre modeller. Men er stadig en fræk tilføjelse til sexlivet for både ham og hende, som kan være med til at give sexlivet et måske tiltrængt pift. Den er også vandtæt, så der er mulighed for at bruge den i badet. Og...

  449,00 DKK
 • Tilbud!

  Vibrator æg med rytme  Ægget kan viberer i takt til musik eller tale eller bare lyde omkring. det er en noget spændende nåde at lege på. og begynder hun self at stønne så bliver den ved at at viberer Den kan naturligvis også bruges som et alm æg der er flere vibrator-aeg

  299,00 DKK 349,00 DKK
 • Anal sleve til Little Mermaid , så du også kan bruge den anal. Et frækt tilbehør som giver mange flere muligheder for leg.Hvem synes ikke at en lille fræk leg med et trådløst æg er frækt, at lade kvinden holde ægget og manden holde fjernbetjeningen og han så styrer hvor og hvornår den skal køre. Men nu er der med dette sleve andre mulighedder 

  99,00 DKK
 • Den vibrere som torden Selv farverne er frække og så er den oven i købet billig. Desuden får du her virkelig noget for pengene. en lækker lille bullet der kan bruges af kvinden alene med vibrationer der er let styret på fjernbetjeningen. eller man kan som par forkæle hinanden ved at flytte den rundt på kroppen  eller fin mere her...

  199,00 DKK
 • Fjernlager

  Analsex vil nå nye højder med denne fjernbetjente butt plug og ikke mindst for dem der leger med Dominans. at kunne bevæge sig rundt i det åbne rum med sin underkastet og vide at h*n går rundt med en butt plug.

  1.399,00 DKK
 • Tilbud!

  5 Review(s) 

  Vibrator æg med fjernbetjening I lækkert silicone materiale. Ægget kan bruges uden fjernbetjeningen ved at trykke på knappe på ægget og kan så bruges som en klitorisvibrator eller sammen med din partner med fjernbetjening hvor den ene holder ægget.

  399,00 DKK
 • Miu miu vibrator æg er et lækkert bækkenbunds trænings sæt til dig der gerne vil stramme op, til din og din partners fornøjelse.Med 7 vibrationer funktioner og en glat silikone belægning, er disse bækkenbundskugler effektive og giver behagelige resultater. Giv fjernbetjeningen til din kæreste og lad ham tage kontrol over dine orgasmer.

  449,00 DKK

Viser 1 - 21 af 23

Hvor kan jeg købe fjernbetjent sexlegetøj?
   

Du kan finde et stort udvalg af sexlegetøj med fjernbetjening eller tilhørende app hos Sadistens Toolbox.

Hvorfor anvende fjernbetjent sexlegetøj?
   

Med fjernbetjent sexlegetøj kan du styre hastighed, styrke, vibrationsmønster med videre uden at skulle føle dig frem på selve apparatet.

Kan man få fjernbetjent sexlegetøj til smartphone?
   

Ja – meget sexlegetøj til fjernbetjening styres via app.

Fjernbetjent sexlegetøj – styr dine lyster!

Markedet for sexlegetøj, især af den elektrisk drevne slags, er på det nærmeste eksploderet inden for de seneste årtier. Hvor vi før frigjorthedens tidsalder måtte nøjes med de såkaldte ”jomfrutrøstere” (også kendt som dildoer) til kvinder, suppleret af stavmassageapparater markedsført med et helt andet formål for øje, og ubehjælpsomme Lolita dukker i dårlig plast til mænd, bugner hylderne nu med spændende, inspirerende og innovative erotiske hjælpemidler.

Både mænd og kvinder kan nyde godt af denne udvikling, som blandt andet har givet os batteridrevne vibratorer med et væld af forskellige indstillinger, vibrationsmønstre, styrker og hastigheder.

Vibratorer findes den dag i dag ikke udelukkende i den klassiske fallosfacon, men er i højere grad tilpasset henholdsvis den kvindelige og den mandlige anatomi. Og så må vi endelig ikke glemme de famøse parvibratorer, som er designet til at tilfredsstille begge parter under samleje!

 

Sexlegetøj med fjernbetjening – den næste generation

Som om det ikke var tilstrækkeligt med al denne nymodens teknologi, er det seneste skud på stammen inden for batteridrevne erotiske hjælpemidler fjernbetjent sexlegetøj.

Nu behøver du ikke længere at skulle indtage akavede stillinger for at ændre på dildoens hastighed eller justere styrken på vibrationerne i din penisring. Og med en fjernbetjening er det en del sjovere at lege med en parvibrator.

Tjek for eksempel parvibratoren Double Love fra det anerkendte brand Satisfyer. Vibratoren styres ved hjælp af en fjernbetjening og giver dermed dig og din partner mulighed for at indtage nøjagtig de stillinger, I ønsker, uden at skulle tænke på vibratorens tilgængelighed.

 

Fjernbetjent sexlegetøj med app

Fjernbetjent sexlegetøj kan antage rigtig mange forskellige former. Hvis du vælger sexlegetøj med en tilhørende fjernbetjening, skal du være inden for en vis radius af legetøjet for at kunne få kontakt med det. Men hvis du investerer i et stykke sexlegetøj, som kan betjenes via en app til smartphone, kan du faktisk styre dit sexlegetøj fra den anden side af jordkloden.

App baseret fjernbetjent sexlegetøj er ikke afhængigt af en fjernbetjening, som nødvendigvis er inden for rækkevidde, men betjenes via nettet. Dette åbner op for uanede muligheder, når det for eksempel handler om samvær mellem to parter i et langdistance forhold. 

Abner Intimate Egg vibrator-ægget fra Pretty Love er et eksempel på et stykke fjernbetjent sexlegetøj, som kan styres via app. Ægget kan placeres i trussen eller i skeden alt efter personlig præference, og så kan partneren få lov at bestemme hvor og hvornår, der skal skrues op for charmen!

Skab Ekstra Pirrende Øjeblikke med Vores Sortiment af Fjernbetjent Sexlegetøj

Med vores fjernbetjente sexlegetøj kan I tage styringen eller lade jer overraske af jeres partners berøringer og vibrationer på afstand. Det er en fantastisk måde at skabe intensitet, opbygge forventning og udforske nye niveauer af intimitet og nydelse.

Udforsk spændingen ved fjernbetjent sexlegetøj med vores sortiment i dag. Uanset om I er erfarne brugere eller nye til fjernbetjent stimulation, vil vores produkter hjælpe jer med at skabe ekstra pirrende øjeblikke og opdage nye former for nydelse og forbindelse. Gør jer klar til at lade spændingen bygge op og opleve uforglemmelige øjeblikke med vores fjernbetjente sexlegetøj.