Nyheder

Silikone glidecreme

Silikonebaseret glidecreme er rigtig effektiv, for man tørrer aldrig ud, en helt lille klat er nok til flere timers hed sex, onani eller kropsmassage. Glideevnen er helt i top og man kan med fordel bruge det i badet også, hvis man ikke anvender sexlegetøj, så kan silikonebaseret glidecreme klart anbefales, da det i den sidste ende kan gøres sto...

Silikonebaseret glidecreme er rigtig effektiv, for man tørrer aldrig ud, en helt lille klat er nok til flere timers hed sex, onani eller kropsmassage. Glideevnen er helt i top og man kan med fordel bruge det i badet også, hvis man ikke anvender sexlegetøj, så kan silikonebaseret glidecreme klart anbefales, da det i den sidste ende kan gøres store besparelser!

Mere

Silikone glidecreme Der er 4 varer.

Viser 1 - 4 af 4
 • 119 DKK
  Vis varianter
  -
  Størrelse: 100 ml-
  119,00 DKK
  -
  Størrelse: 200 ml-
  219,00 DKK

  Hvis I ikke vil bruge tiden på at tilføre glidecreme er Getmaxxx det perfekte valg. En luksus silikone glidecreme der er drøj i brug og holder glideevnen i meget lang tid.

  119 DKK
 • 129 DKK
  Vis varianter

  EROS Bodyglide er en utrolig lækker silkeblød silikone glidecreme. EROS olie kan bruges i alle intime åbninger og er ideel til både intim massage og kropsmassage og er ytrolig drøj i brug.

  129 DKK
 • 129 DKK
  Vis varianter

  Nyudviklet Bodyglide med mange anvendelsesmuligheder. Fungerer ikke blot som glidecremen der ikke fedter og ikke tørrer ud, men også som fugtighedscreme eller massageolie.Unik formula der er lugtfri, som ikke klæber eller blokerer porene i huden, meget langtidsvirkende.

  129 DKK
 • 119 DKK
  Vis varianter
  Størrelse: 100 ml-
  119,00 DKK
  Størrelse: 50 ml-
  79,00 DKK

  Dr.Love er en silikone baseret glidecreme, som kvalitetsmæssigt er i en liga for sig selv.  Denne glidecreme er skøn både til brug under sex og onani, men også til massage og som fugtighedscreme er Dr.love et sikkert valg. Allergikere kan med fordel vælge denne glidecreme, da den er uden smag eller duft.

  119 DKK
Viser 1 - 4 af 4