Silikone glidecreme  

Varer
3 varer.

  • Tilbud!

    Master of Desire 100 ml Danmarks bedste glidecreme som kan bruges sammen med alt legetøj. hvis ikke du er tilfreds med den sender du den retur og får pengene retur 

    129,00 DKK 149,00 DKK
  • ANOS Special . Nyd analsex totalt afslappet! Analplejespray med kølende effekt, der virker beroligende og fremmer en lettere indtrængning. Fedtfri og vandopløselig. 30 ml. sprayflakon.

    159,00 DKK

Viser 1 - 3 af 3

Silikonebaseret glidecreme i flere varianter

Du kender sikkert til begrebet glidecreme. De fleste mennesker har mindst én gang i deres liv stiftet bekendtskab med glidecreme i den ene eller den anden form i forbindelse med enten samleje eller onani.

Glidecreme anvendes traditionelt, når der er mangel på ”naturlig smørelse”. Det kan for eksempel være ved analt samleje, idet anus ikke producerer de samme sekreter som skeden.

Det kan også være, når kvinden som følge af eksempelvis hormonelle udsving (for eksempel i anledning af menopausen), sygdom, medicinering eller dehydrering er tør forneden. Her er glidecreme nødvendig, hvis man ønsker at undgå smerter ved samleje eller irritation af slimhinderne forårsaget af den voldsomme friktion, hvilket kan føre til infektioner.

Hvilke slags glidecreme findes der?

Glidecreme er ikke blot glidecreme. Hvor man før i tiden var henvist til den noget usexede eksplorationsgel fra apoteket, når der skulle ekstra smørelse på banen, kan du nu om stunder vælge og vrage iblandt et stort udvalg af vandbaseret og silikonebaseret glidecreme.

Samtidig er glidecreme ikke længere forbeholdt homoseksuelle mænd eller kvinder, der ikke selv producerer lubrikant. Glidecreme kan tjene mange andre formål.

Du kan for eksempel vælge en glidecreme med varmende eller kølende virkning, hvilket kan virke afslappende eller stimulerende. Dette kan føje ekstra dimensioner til det erotiske samvær og gøre det mere spændende og inspirerende. Med den rette glidecreme kan du intensivere nydelsen, uanset om du har sex på egen hånd, eller om du er sammen med en partner.

En vandbaseret glidecreme kan tilmed gøre sikker sex endnu mere sikker, idet der er mindre sandsynlighed for at kondomet springer, hvis friktionen mindskes. Og med en lækker silikonebaseret glidecreme kan analsex blive en mere behagelig oplevelse for begge parter.

Hvornår skal jeg bruge silikonebaseret glidecreme?

Silikonebaseret glidecreme er i særdeleshed velegnet til analt samleje. Denne form for glidecreme er utroligt drøj i brug, hvilket betyder, at der ikke skal særlig meget til for at kunne have hed sex i timevis.

Med silikonebaseret glidecreme behøver du således ikke konstant at skulle tilføje ny glidecreme, fordi den konstant tørrer ud. Samtidig har silikonebaseret glidecreme den store fordel, at det ikke fedter. Den lette glidecreme mærkes næsten ikke og giver samtidig en lækker, gnidningsfri fornemmelse, uden at det hele bliver sjaskvådt.

Generelt anbefales det ikke, at silikonebaseret glidecreme bruges sammen med sexlegetøj, da den silikone- eller latexbelagte overflade kan beskadiges. En undtagelse er glidecremen Kiotos Glide, som faktisk både kan bruges sammen med sexlegetøj og kondomer, og som vi fører her i shoppen.

Hvad er silikonebaseret glidecreme?
   

Silikonebaseret glidecreme er en form for glidecreme, som er baseret på silikone, og som derfor er blødere i konsistensen end vandbaseret glidecreme.

Hvorfor bruge silikonebaseret glidecreme?
   

Silikonebaseret glidecreme er drøjere i brug og føles lettere end vandbaseret glidecreme.

Kan jeg bruge silikonebaseret glidecreme med sexlegetøj?
   

Ja – visse former for silikonebaseret glidecreme kan godt bruges sammen med sexlegetøj. Tjek dog altid brugsanvisningen først, da der er forskel fra produkt til produkt.