visendertil.pngflag_2.png

Nyheder

Silikone glidecreme

Silikonebaseret glidecreme er rigtig effektiv, for man tørrer aldrig ud, en helt lille klat er nok til flere timers hed sex, onani eller kropsmassage. Glideevnen er helt i top og man kan med fordel bruge det i badet også, hvis man ikke anvender sexlegetøj, så kan silikonebaseret glidecreme klart anbefales, da det i den sidste ende kan gøres sto...

Silikonebaseret glidecreme er rigtig effektiv, for man tørrer aldrig ud, en helt lille klat er nok til flere timers hed sex, onani eller kropsmassage. Glideevnen er helt i top og man kan med fordel bruge det i badet også, hvis man ikke anvender sexlegetøj, så kan silikonebaseret glidecreme klart anbefales, da det i den sidste ende kan gøres store besparelser!

Mere

Silikone glidecreme Der er 4 varer.

Viser 1 - 4 af 4
 • 129 DKK
  Vis varianter

  EROS Bodyglide er en utrolig lækker silkeblød silikone glidecreme. EROS olie kan bruges i alle intime åbninger og er ideel til både intim massage og kropsmassage og er ytrolig drøj i brug.

  129 DKK
 • 129 DKK
  Vis varianter

  Nyudviklet Bodyglide med mange anvendelsesmuligheder. Fungerer ikke blot som glidecremen der ikke fedter og ikke tørrer ud, men også som fugtighedscreme eller massageolie.Unik formula der er lugtfri, som ikke klæber eller blokerer porene i huden, meget langtidsvirkende.

  129 DKK
 • 229 DKK
  Vis varianter
  Størrelse: 250 ml-
  229,00 DKK

  ERO-glide er en ultra moderne og helt fantastisk silikonebaseret glidecreme, der er langtidsholdbar og ikke vil forårsage nogen irritation på huden. Super velegnet til lege både vaginal og analt brug, men kan med fordel også bruges til onani og til en fantastisk erotisk massage. 100 ml eller 250 ml.

  229 DKK
 • 119 DKK
  Vis varianter
  Størrelse: 100 ml-
  119,00 DKK
  Størrelse: 50 ml-
  79,00 DKK

  Dr.Love er en silikone baseret glidecreme, som kvalitetsmæssigt er i en liga for sig selv.  Denne glidecreme er skøn både til brug under sex og onani, men også til massage og som fugtighedscreme er Dr.love et sikkert valg. Allergikere kan med fordel vælge denne glidecreme, da den er uden smag eller duft.

  119 DKK
Viser 1 - 4 af 4