Vandbaseret Glidecreme  

Varer
9 varer.

Viser 1 - 9 af 9

Vandbaseret glidecreme

Du kender sikkert godt til begrebet glidecreme, og ved, hvad det skal bruges til. Men vidste du, at glidecreme ikke kun er et nødvendigt onde i forbindelse med analsex eller som hjælpemiddel mod vaginal tørhed?

 

Glidecreme – et frækt supplement til sex

Før i tiden blev glidecreme mestendels brugt, hvis kvinden havde problemer med manglende produktion af skedesekret. Selvom en vis friktion er at ønske i forbindelse med erotisk samvær, er det dog så langt fra særligt rart helt at skulle undvære fugt. Kvinder, som af den ene eller anden grund ikke bliver våde forneden under forspillet, kan således have stor glæde af en hjælpende hånd fra en god glidecreme.

Det samme gør sig gældende for par, der ønsker at dyrke analsex. Her er glidecreme i allerhøjeste grad en nødvendighed, da anus ikke er beregnet til formålet, og derfor slet ikke producerer fugtgivende sekreter overhovedet.

Nu om stunder findes glidecreme i varianter, som faktisk kan bibringe sexlivet en masse spænding og ekstra hotness. I det følgende kan du blive klogere på de muligheder, du har, når du køber vandbaseret glidecreme – den mest populære variant, når det handler om sikker sex og leg med erotiske hjælpemidler.

 

Hvad er vandbaseret glidecreme?

Vandbaseret glidecreme er en form for lubrikant, som er baseret på vand.

I modsætning til silikonebaseret glidecreme og massageolie vil du kunne bruge vandbaseret glidecreme sammen med latex- eller silikonebelagt sexlegetøj såvel som med kondomer uden at frygte, at nogen af delene går i stykker. Vandbaseret glidecreme reagerer nemlig ikke med andre materialer, hvilket gør denne form for glidecreme velegnet til sikker sex.

 

Hvilke typer vandbaseret glidecreme findes der?

Selv om vandbaseret glidecreme er berygtet for at være mindre drøj i brug og samtidig fedte mere, end den populære silikonebaserede glidecreme, er de moderne varianter dog utroligt lette i konsistensen.

Der er langt fra fortidens glidecreme til nutidens varianter, som er knap så geleagtige og samtidig fås i versioner, der er designet til at peppe den erotiske leg gevaldigt op. Eksempelvis fås vandbaseret glidecreme med kølende eller varmende effekt, hvilket kan virke utroligt stimulerende på de nedre regioner.

Nogle former for vandbaseret glidecreme fås med smag eller duft, som føjer en helt ny dimension til samværet. Og endelig er der vandbaseret glidecreme, som er særligt velegnet til mere voldsom lagengymnastisk så som for eksempel fisting.

Du kan se det store udvalg af vandbaseret glidecreme i vores online shop, og skulle du have spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvad er vandbaseret glidecreme?
   

Vandbaseret glidecreme er glidecreme, som er baseret på vand og ikke på olie eller silikone.

Hvorfor bruge vandbaseret glidecreme?
   

et anbefales, at du anvender vandbaseret glidecreme hvis du bruger kondom eller sexlegetøj.

Kan jeg købe økologisk glidecreme?
   

Ja – i shoppen finder du BIOglide, som er en 100% økologisk vandbaseret glidecreme.