Massageolie og glidecreme - Godt til sexlegetøj  

Varer
4 varer.

Viser 1 - 4 af 4

Massageolie og glidecreme til sex

Er du stor fan af hed elskov, og vil du gerne gøre den erotiske leg hjemme i soveværelset endnu vildere? Så bør du overveje at fyre godt og grundigt op under din partner med en lækker massage.

Der er få ting, der sætter gang i et forspil som en sensuel massage, som både løsner op for spændinger og sætter gang i blodcirkulationen. Med massage kommer du dejligt tæt på din partner, og med den rette massage kan du tænde sanserne, så jeres aften bliver ekstra hot.

 

Hvilken slags massageolie skal jeg bruge til forspil?

I prinicippet kan du bruge en hvilken som helst form for vegetabilsk baseret olie i forbindelse med massage. Men hvis du virkelig ønsker at give din partner en sanselig oplevelse, handler det om at finde en olie, som både føles lækker og dufter godt.

Samtidig kan du med stor fordel vælge en massageolie, som har en opvarmende effekt. En sådan olie er som regel tilsat ekstra ingredienser, som får de små blodkar i huden til at udvide sig. På den måde øges følsomheden – og så har du mulighed for at tænde din partner i mere end én forstand.

 

Kan jeg bruge massageolie som glidecreme?

Hvis du og din partner har behov for lidt ekstra smørelse i de følsomme områder under selve akten, anbefales det, at I benytter en dertil indrettet glidecreme. Selvom en massageolie er baseret på naturlige ingredienser, kan den muligvis give anledning til irritation i slimhinderne – og det ønsker man for alt i verden ikke!

Derudover vil olien kunne interagere med gummi- og latexmaterialer, hvilket betyder, at sikker sex med kondom pludselig ikke er så sikker igen. Og olien kan samtidig ødelægge latexoverfladen på jeres sexlegetøj.

 

Hvilken type glidecreme skal jeg vælge?

Du kan i stedet vælge en glidecreme, som er beregnet til formålet. I afdelingen for glidecreme finder du to forskellige varianter, nemlig den vandbaserede og den silikonebaserede glidecreme.

En vandbaseret glidecreme er især velegnet, hvis I benytter sexlegetøj fremstillet i gummi eller latex. Med vandbaseret glidecreme er der nemlig ingen fare for, at sexlegetøjet bliver ødelagt. Og det samme gør sig gældende, hvis I dyrker sex med kondom.

Silikonebaseret glidecreme er især populært i forbindelse med analsex, da det er denne type glidecreme, som fedter mindst og samtidig giver den mindste friktion. Du kan læse mere, og se det store udvalg af vand- og siliconebaseret glidecreme i vores online shop – god fornøjelse!

Hvad er forskellen på massageolie og glidecreme?
   

Massageolie indeholder typisk vegetabilsk fedt som for eksempel mandelolie, hvor glidecreme enten er baseret på vand eller silikone.

Hvor kan jeg købe glidecreme og massageolie?
   

Du kan finde et stort udvalg af lækre massageolier og glidecremer hos Sadistens Toolbox.

Hvorfor skal jeg købe massageolie?
   

Med massageolie kan du forære din partner en lækker, sensuel massage som forspil.