Penis Sleeves  

Penis Sleeves: Tilføj Ekstra Fylde og Stimulation med Vores Lækre Udvalg

Velkommen til vores kategori med sleeves, hvor du kan tilføje ekstra fylde og stimulation til dine intime oplevelser. Sleeves er et populært sexlegetøj, der giver mulighed for at øge størrelsen og intensiteten af din erektion.

Vi tilbyder et bredt udvalg af i forskellige længder, former og teksturer. Disse produkter er designet til at passe komfortabelt omkring din penis og tilføje ekstra fylde og stimulering til både dig og din partner.

Varer
7 varer.

 • Ny

  Dyk ned i en verden af uendelig nydelse med den innovative Kiotos Dildo Beast Sleeve - Sort. Denne enestående penisforlænger/sleeve er designet til at tage dine erotiske eventyr til et helt nyt niveau.

  329,00 DKK
 • Ny

  The Wolf Hard - Beast Penis Sleeve Tag dit erotiske eventyr til nye højder med den innovative Kiotos Dildo Beast Sleeve - Pink. Denne unikke penisforlænger/sleeve er designet til at forbedre dine intime oplevelser og tage dem til det næste niveau.

  399,00 DKK
 • Blød og fleksibel penis sleeve som passer de fleste. Den har en lille vibrator i enden som aktiveres ved tryk. eller fin mere her https://www.sadistenstoolbox.dk/23-sexlegetoj

  199,00 DKK
 • Penisring og Manchette Fræk sort net manchet så han holdere længere og hun får stimulationen fra manchetten.Hvis kvinden har svært ved at få den dybe skede orgasme er sådan en manchet vejen frem, den vil hjælpe med at stimuler skede indgangen og der med vejen til fede orgasmer  eller fin mere her https://www.sadistenstoolbox.dk/23-sexlegetoj

  69,00 DKK
 • Anal sleve til Little Mermaid , så du også kan bruge den anal. Et frækt tilbehør som giver mange flere muligheder for leg.Hvem synes ikke at en lille fræk leg med et trådløst æg er frækt, at lade kvinden holde ægget og manden holde fjernbetjeningen og han så styrer hvor og hvornår den skal køre. Men nu er der med dette sleve andre mulighedder 

  99,00 DKK
 • Hvis størrelse også betyder noget for dig og du gerne vil glæde din partner, må du ejer Men Extension Penis. Den er så fleksibel at den passer de fleste, samtidig med at den stimulerer din partner med det flotte penishoved og åreaftegninger.

  99,00 DKK
 • 3 penismanchetter der sidder stramt omkring penis til glæde for både ham og hende. De er bløde og elastiske og har forskelligt mønster. Passer også til en finger eller en vibrator.

  99,00 DKK

Viser 1 - 7 af 7

Hvad er et penis sleeve?
   

Et penis sleeve er en slags udvidet udgave af penisringen, designet til at forlænge og øge nydelsen for begge parter.

Hvilke typer sleeves kan jeg få?
   

Sleeves findes med eller uden vibrator. Se udvalget her i shoppen.

Hvordan bruges et sleeve?
   

Dette erotiske hjælpemiddel påføres penis forud for samleje, ligesom en penisring.

Penis Sleeve – når der skal sættes trumf på nydelsen

Er du og din partner glade for sex og hinanden – men mangler der lige lidt ekstra, som kan give jeres erotiske lege mere substans? Så kan I med stor fordel anskaffe de rette erotiske hjælpemidler. Markedet for sexlegetøj er stort og varieret, og I vil helt sikkert kunne finde præcis den hjælp, I søger.

I kan for eksempel prøve jer frem med sleeves med eller uden vibrator. Og er du som mand usikker på, hvad et sleeve gør ved din erektion, kan du lægge ud med en af de mindre voldsomme modeller – eller eventuelt starte med en penisring.

 

Hvad er sleeves?

Én til én oversættelsen af sleeves er "ærmer" – men i denne sammenhæng er det ikke armene, der skal dækkes. Et penis sleeve er en slags hylster, man kan iføre sig, hvis man har brug for ekstra længde eller fylde, eller hvis man ønsker mere stimulation.

Få ekstra fylde og stimulation med et penis sleeve

I en lidt anden genre finder vi Men Extension Penis Sleeve med indbygget vibrator, som dækker hele penis, og som giver fuld knald på nydelsen for begge parter. Mange mænd, som ikke føler, at deres penis opnår en tilfredsstillende størrelse i erigeret tilstand, har stor glæde af denne type erotisk hjælpemiddel.

Foruden den forstørende virkning og den pirrende vibration, kan et sleeve have samme effekt som en penisring. Det tætsiddende sleeve udøver nemlig et vist tryk omkring roden, hvilket kan forlænge tidsrummet inden udløsning og samtidig give forlænget nydelse til både mand og kvinde.

 

Penis sleeve

Hvis udtrykket skal være lidt råt og komplettere dit BDSM outfit, kan du vælge den frække sorte net manchet, som leder tankerne hen på et korset eller et harness.

Det profilerede net rammer alle de rigtige steder under samleje og kan stimulere kvinden til dybere og længerevarende orgasmer. Samtidig øver nettet et godt fordelt tryk over hele penisskaftet, hvilket giver ekstra forlænget nydelse til manden, uden at det går hen og bliver stramt eller ubehageligt.

Tjek vores udvalg af sleeves med eller uden vibrator her på siden!

Oplev Øget Fylde og Intens Stimulation med Vores Sortiment af Sleeves

Vores sleeves er lavet af bløde, strækkelige materialer, der sikrer en behagelig pasform og optimal bevægelsesfrihed. Du kan vælge mellem glatte sleeves, rillede sleeves eller endda vibrerende sleeves for ekstra stimulation.

Udforsk mulighederne for øget fylde og intens stimulation med vores sortiment af sleeves. Uanset om du ønsker at tilfredsstille din partner eller ønsker at opleve en ny dimension af nydelse, vil vores sleeves hjælpe dig med at opnå dine ønskede resultater. Gør dig klar til at forstærke din intime oplevelse med vores sleeves.