Penispumpe  

Varer
4 varer.

 • 0 Review(s) 

  Penispumpe og rejsning  Penispumpe sådan du holder længere og din penis bliver lidt stivere.  Har du svært ved at få rejsning, så kan en penispumpe være løsningen. men ikke alene, de fleste vil opleve at der skal lidt til for at holde rejsningen det klares ved en penisring 

  169,00 DKK
 • 0 Review(s) 

  Penispumpe Deluxe. en penispumpe gør dig lige lidt stiver sådan du ikke er helt så følsom og der for ikke kommer så hurtig 

  369,00 DKK
 • 0 Review(s) 

  Pump dig til en hårdere og fyldigere erektion med denne ekstra store Penis Pumpe. Få din penis til at vokse ved hjælp af et behageligt vakuum tryk.

  229,00 DKK
 • 0 Review(s) 

  Ønsker du en større pik? Automatisk elektrisk penispumpe. Pumpe tændes og der skabes undertryk, undertryk slippes ved at trykke på en anden knapLængde : 22 cm Diameter : 5,5 cm Materiale er Silikone, ABS og PVC ( ftalatfri ) Cockrings, prosteta stimulatorer og butplugs finder du også her på siden.

  449,00 DKK

Viser 1 - 4 af 4

Penispumpe og pikpumpe

Penispumper og pikpumper giver dig en større og kraftigere erektion! Her finder du et stort udvalg af populære og stimulerende penispumper.

Penispumper eller pik pumper bruges til midlertidig penisforstørrelse og også som sexlegetøj. Samtidig kan penispumper bruges til at behandle erektil dysfunktion.

Pikpumper virker ved at øge blodgennemstrømningen ind i penis, fordi der skabes et vakuum omkring penis inde i pumpen. Dette skaber en kraftigere erektion.

Vær opmærksom på, at virkningen fra pikpumper ikke er permanent. Selvom din penis bliver større og din erektion kraftigere, efter du har brugt penispumpen, aftager effekten efter brug. Men en penispumpe giver altid et stærkt og knejsende resultat her og nu!

Hvis du i stedet søger permanent forøgelse af størrelsen på dit lem, så er det en penisforlænger, som du har brug for.

Køb den bedste penis pumpe og pikpumpe her

Skal du have en penis pumpe, har vi flere forskellige modeller at vælge imellem.

Alle modellerne, som vi forhandler, kan give din penis et godt pump, så den bliver både stor og fyldig til, når du skal have sex med din partner.

Du kan således vælge mellem både en batteridreven udgave samt modeller, hvor du pumper med håndkraft og på forskellige måder.

Bemærk, at de billigste modeller ikke kommer med trykmålere.

Prøv at bruge penispumpen eller pik pumpen i kombination med en penisring. Derved kan du holde din erektion stor og stærk i længere tid efter brug af pumpen, så du rigtig kan tilfredsstille din partner.

Sådan giver du dig selv et penis pump

Et penis pump bør ikke vare længere en 15 minutter. Typisk er det en god idé at smøre glidecreme på dit pikhoved, på skaftet af dit lem samt nede ved bunden eller åbningen af penispumpen. Derved kan du undgå rifter på den følsomme hud på og omkring penis.

Når du har gjort dette, kan du så stikke dit skaft op i pumpen. Husk, at pumpens munding skal slutte helt tæt til din krop… Med andre ord skal du sørge for, at pumpens mund tager dig helt til roden!

Dette gør det nemlig muligt at opnå vakuum inde i pumpen. For nogle mænd kan det hjælpe med at få pumpen til at slutte tæt, hvis de er helt glatte og ikke har hår omkring roden af deres pikke.

Hvis du har investeret i en batteridrevet penispumpe, så er det nu på tide at trykke på tænd-knappen. Har du en model, som ikke er elektrisk, kan du skabe vakuum ved at pumpe luften ud med håndkraft. Pump it, baby!

Når der opstår vakuum inde i pumpen, vil dette hjælpe med at trække blod ind i blodkarrene i din penis. Dette sørger for, at dit penis pump giver dig en stenhård erektion. I timerne efter du har pumpet din penis, kan du stadig nyde godt af effekten i form af større og mere kraftfulde erektioner.

Vær opmærksom på, at penispumper ikke kun er fryd og gammen. Hvis de bruges forkert eller for længe, kan dit penis pump beskadige blodkarrene i din penis. I værste fald kan dette betyde, at du risikerer at beskadige dit lem og kan forårsage erektil dysfunktion.

Du bør derfor altid sikre dig, at du forstår alle risici ved at give dig selv et penis pump. Hvis du er i behandling for erektil dysfunktion, så anbefaler vi, at du taler med lægen før brug.

Derfor vælger mange mænd at bruge en penispumpe

Penispumper er blevet populære blandt mange mænd, nemlig fordi de hjælper med at gøre penis større, før den skal i brug med partneren.

I de fleste kulturer forbindes et stort og erigeret lem med frugtbarhed og mandlig styrke. Et større lem kan også aktivere flere nerveender i din partners nedre regioner under sex. Dette kan give større nydelse for både din partner og dig selv!

Netop derfor er det, at de fleste mænd gerne ville have et par centimeters ekstra snabel til at hænge og dingle mellem benene. En penispumpe gør dig ikke kun større dernede midlertidigt, men kan også få det til at føles bedre, når du har sex med din partner.

Brugen af en penispumpe kan nemlig gøre dig mere sensitiv på din penis, så sex føles bedre.

Samtidig kan du føle dig mere selvsikker, når du er sammen med din partner, og du har en større pik end normalt.