Varer
5 varer.

Viser 1 - 5 af 5

  • Denne penispumpe er perfekt til dig der ønsker at forlænge din penis helt naturligt. Den er let at bruge og den har indbygget trinløs vibrator. Efter daglig brug i et par uger kan du tydelig se resultatet og derefter vedligeholdes størrelse ved fortsat brug. Brug rigeligt med glidecreme. Den kan justeres for perfekt pasform.

    299,00 DKK
  • Ønsker du en større pik? Automatisk elektrisk penispumpe. Pumpe tændes og der skabes undertryk, undertryk slippes ved at trykke på en anden knapLængde : 22 cm Diameter : 5,5 cm Materiale er Silikone, ABS og PVC ( ftalatfri ) Cockrings, prosteta stimulatorer og butplugs finder du også her på siden.

    449,00 DKK

Viser 1 - 5 af 5

Penispumpe  

Penispumpe

Få en større og kraftigere erektion med en penispumpe. Her finder du et stort udvalg af populære og stimulerende pumper. Find din favorit blandt de mest solgte eller de nyeste produkter. Virkningen er ikke blivende som med penisforlængere, men en penispumpe giver et godt resultat her og nu. 

Penispumpen virker ved hjælp af vakuum, og du kan se vores store udvalg af penispumper her på siden. Efter produkterne kan du læse mere om penispumper og hvordan du bruger dem.