Varer
77 varer.

Viser 1 - 12 af 77

 • Til udvidelse af urin røret denne udgave af delator er med perler det giver noget stører udfordringer for modtagerne i forhold til en standart delator. i lækker stål  Find mere stal her eller det kunne også være soundsdilator

  699,00 DKK
 • Stål er fantastisk, det er butplugs også. her det er der af dem. 3 størrelser og der er ikke nogen der bliver væk når de nu sidder sammen.  de er super gode hvis man vil lege med udvidelse Husk Glidecreme Find flere but plugs her eller Stål

  399,00 DKK
 • Skal du begrænse din partners bevægelighed? Så er disse måske lige noget for dig, da du her kan begrænse bevægeligheden i armene på en ikke helt afslappet måde, hvilket giver muligheden for enten at forkæle eller måske bruge det som en del af en straf eller leg.

  749,00 DKK
 • En næse krog kan noget frækt, da den kan få bunden til at føle sig en smule ydmyget og samtid er næsen et rigtig følsomt sted, så du får gode muligheder for at styre din bund rundt uden de store kraftanstrengelse, bunden skal nok helt selv følge med hvis du styre ved hjælp af næse krogen.

  139,00 DKK
 • Her er der tale om nogle brystvorteklemmer med et lidt anderledes design, der ser rigtig lækkert og frækt ud når din partner har dem på, og du kan få lov at bestemme hvor intense de skal være. Så det er op til dig hvor sød du har lyst til at være den pågældende dag.

  149,00 DKK
 • Denne spreader bar med dens 45 cm, kan være med til at få din bund til at føle mere udstillet, så f.eks. benene bliver spredt godt fra hinanden, samtid med at bevægelsesfriheden bliver indskrænket. Alt dette giver dig mulighed for at gøre nogle rigtig spændende ting ved din bund. 

  249,00 DKK
 • Vil du indskrænke din partners bevægelighed, så er denne spreader bar et godt bud. Her kan du enten begrænse arme eller ben, da den både kan bruges med håndleds- og ankelmanchetter. Denne spreader bar er lavet af rustfrit stål og har en længde på 30 cm.

  169,00 DKK
 • Er du mere til et halsbånd i metal, så er denne model med et design der minder om en urrem måske lige noget for dig. Den har den fineste detalje med en lille sten ved låsen, hvilket giver lidt ekstra. Den total længde på halsbåndet er 40 cm, og da den har en O-ring kan du f.eks. rigtig vise din bund frem ved at gå en tur i snor.

  499,00 DKK

Viser 1 - 12 af 77

Stål  

Alt i Stål legetøj/udstyr 

Stål er bare smukt og elegant. 

Her finder du vores udvalg i stål produkter - både forskellige buttplugs, halsbånd, dilatorer, pinnwheels m.m

Store og små Analkrog der kan bruges til Bondage 
Alt vores stål er rustfri lige som det kirurgen bruger 
Legen med stål kan bare noget. det kolde hårde stål i mod den varme hud giver en fantastisk følelse. og det er analkrogen der er bundet fast til et halsbånd eller hestehalen eller det er stålmanchetter og halsbånd.
Et speculum i stål der åbner op, eller en dilator der glider ind i urinrøret. klemmer i stål giver også noget vægt.

Spreader bar i forskældige længder sådan man kan fikser til stål manchetterne og lave den helt rigtige stilling.